Lov

Nu har vi gått på lov och jag är så jäkla glad! Borta från sveg o skolan i 7 veckor. So fucking wonderful! :)

Sitter o väntar på att Jenny ska komma nu, men det tar ju så lång tid. Men väntar man på ngt gott väntar man aldrig för länge ;) Imorn blire utgång för oss två, det gillar vi!


Adjöken!


Lycklig

GRATTIS Ulrica och Marcus till lill-killen. Wilma har äntligen blivit storasyster :) Jag har fått en ny "kusin". Välkommen till världen, efterlängtade du :) <3 Äntligen en liten gobit att smukas med.
 
Jag är världens lyckligaste! :) Tjihoo

1 dag kvar

Veckan har bara susat förbi, endast 1 dag kvar nu. Sen ska jag njuta :)

Jag är glad, allt känns bra o går åt rätt håll :) Nästa helg hoppas jag på att våra planer fullföljs!
Den här helgen då, vad händer?! Imorn blir det nog bara lungt. Film o barnpassning tror jag. Lördag kanske det blir utgång. Jenny surrar om det, vore faktiskt riktigt roligt. Vi vet ju hur vi brukar ha det :)


Nästa helg ska vi nog börja. Känns någolunda bra, men ändå så oerhört konstigt. . Inget kommer ju som sagt att bli somm förr, det är de som känns vemodigt.


Nä nu har jag inte tid att sitta här nå mer. Återkommer vid senare tillfälle!

Veronica - 1 Dag kvar, sen lov :)

Hmm . .

Vet inte vad jag ska komma på o skriva. Händer aldrig ngt som man kan skriva om, förutom helgerna . . Ska bara penta ner några små rader om ingenting alls.

100 dagars idag för studenterna, alltså 465 dagar kvar till oss :) Gud så jag längtar! Men tiden går fort, förra året den här tiden var vi ute på kalas, firade 830 dagars då. Så jag vet att tiden bara susar förbi. BRA!

Har averkat det sista provet nu idag. Underbart! Så nu blir det till att slappa hur länge som helst :)

Ikväll blire bus med Jenny o sedan mys :) Hade en himla rolig kväll igår, Jenny you know ;) Fick iaf min skjuts! Haha.


Ja, det var väl allt!
- Veronica - 465 dagar kvar .

Kalas

Igår vankades det kalas. Carro o Kajsa hade nämligen 18-års kalas på Nålaåa :) Kvällen började med att Virre o David hämtade mig, vi for vidare till Dalle för att börja lite smått där. Även Lillen kom på besök. Vet inte om man ska skratta eller gråta. Tack för dina historier, berättelser mm. Vi alla fick oss några härliga skratt iaf :) Jaja. Klockan tickade iväg och vi bestämde oss för att åka ner på Nålaåa. Där tillbringades kvällen med de bästa. Tack för det! Blev en ganska tidig kväll ändå, var hemma strax innan två. Då var det fyllemat som gällde. Kötbullar o mos. Har nog aldrig suttit så fint som inatt. MUMS!
Vaknade imorse o mådde som man förtjänade. Åt lite grann, sen gick man ut i finvädret. Helt underbart. Nu börjar solen värma o jag ser positivt på det hela, vill ju som sagt ha sommar nu :) Efter att ha legat i solen ett tag var det skotertur som gällde :) I Like! Så dagen har vart bra. Hoppas vädret håller i sig såhär ett tag framöver :)

Ska jag sammanfatta helgen så har jag haft det helt kanon :) Nu väntas en sista skolvecka och det ska jag kunna stå ut. Sen äre LOV o praktik. Wiiee.

Nu är det mat som står på schemat.

/ Veronica - Underbart

Film o mys

Trött? JA!

Jaja. Gårdagen var himla trevlig. Först blev det lite bilåkning med Jenny o Kenneth, sedan blev det Gårn för i vanlig ordning sjunga SingStar. Träffade även Carro, blev så himla glad :) Som jag saknat dig, det var efterlängtat! Efter Gårn begav vi oss till grabbarna. Där blev det film o mys. Kommer inte ihåg vad filmen hette. Varken Jag eller Jenny förstod särskilt mkt, men vi ville inte fråga så mkt heller. Vet ju att vi blir dumförklarade då ;) Haha. När filmen var slut fick vi höra att det var bråk o världens stohej på byn. Alla blev nyfikna. Ut med bilarna o kolla läget. Var rätt intressant, inte ofta det är polispådrag i Hede. Men sen finns det vissa idioter. Usch, blir så le! For runt på byn ett bra tag, men tappade bort jenny o färne nästan på engång. Dom hade farit hem.. Suck! Träffade även på Linn o Marcus. Fick sig några goa skratt där :) Tack för det! Skjutsade hem dom på Törpet o sen for vi oxå hem. Trött! Kikade på tv ett tag innan det blev sängen!
Tack för en trevlig o mysig kväll, ni som var inblandade. Vi har våra planer ;)

Suttit barnvakt åt Ida idag. Sötongen min! Anna, tack för att du lyssnar. Hon finns alltid där. Min "extra mamma" som vi har sagt :) Du är guldvärd!

Virre kommer hit ikväll. Tjihoo :)

Varit o kikat där idag med. Det blir nog bra tillslut. Bara man får vänja sig. Men som sagt allt blir annorlunda o vi får ett helt nytt liv, allihop! =/

Nu väntas nästa!
/Veronica - Over and out

...

Allt kom som en chock! Ändå har jag vetat det hela tiden, men när det skulle ske var en annan fråga. Nu är det iaf bestämt. Jag vet varken ut eller in längre, vet inte vad jag ska säga.. Kan inte säga så mkt heller. Allt blir nog bra tillslut, är bara att vänja sig vid att ha det helt annorlunda än vad det är nu. Kommer bli en helt ny situation, ett helt nytt liv. Inget blir som förr . .

Nu ska jag iaf ha en trevlig o mysig kväll o tänka på ngt helt annat :)


/ Veronica - Tom inombords . .

En lektion kvar

Bara en lektion kvar nu, nämligen arbetsmiljö. Där har vi prov idag, sen går man på helg :) Äntligen!
Ikväll blir det middag med Jenny. Sen sägs det att de ska bli film ikväll. Alla fyra ska kika tillsammans, Blir kul! Börjar hända grejer nu :) Tjihoo.


Kajsa vännen fyller 18 år och klarade skrivningen idag! Stor Grattis-Kram till dig :)


Nä nu har jag inte tid med det här nå mer. Återkommer senare!


/ Veronica *

En dag kvar

Återstår bara en dag på denna vecka. Sjukt vad tiden går fort. Bara en skolvecka kvar nu, sen går vi på lov o praktik. Kommer inte tillbaka till skolan förrns vecka 17. Ska bli underbart, jag ska verkligen njuta. Är sjukt skol-le nu, så det här sitter inte helt fel :)

Vad har hänt i veckan då? Inte allt för mkt, som vanligt.. Har spenderat väldigt mkt tid tillsammans med Jenny. Glad över det. Vi har alltid lika roligt! Gårdagen bjöds det på fika på Törpet. Jag o jenny gick dit o fikade med Linn o Marcus. Tack för det, Mums! Sedan blev det i vanlig ordning Sing Star. Det är vår nya hobby :) Resten av kvällen blev det skratt o mys. Tror några var lite nervösa o hade fjärilar i magen ;) Haha!

Nu ser jag framemot helgen o vad den har att erbjuda. Blir middag med Jenny imorn, sen får vi se vad som händer :)


Nu väntas nästa!
 / Veronica

image29


Grattis

Tisdag den 19:e idag o då äre ngt speciellt. Nämligen Världens bästa Carro fyller 18 år idag :) Grattis min älskade vän!

image27

image28

Söndagsångest

Nu är helgen över o gissa vad som har hittat hit?! Söndagsångesten.. Blir fan värre o värre för varje gång. Jag vill verkligen inte iväg. Jaja.
Helgen har iaf varit rolig. Har umgåtts med jenny hela helgen, vilket jag är mkt glad över :) Igår blev det vin o melodifestivalen. Hade en sjukt rolig kväll, med en massa tok! Längesen jag skrattade så mkt som när vi skulle sova. Då fick magmusklerna det jobbigt. Ojojoj :) Tack för det vännen!


Nä nu blir det duschen. Sen måste jag plugga. Suck! Ser iaf framemot En annan del av köping ikväll. Tobbe, vilken man :) I like.


Det var allt!

/ Veronica - Imorn så :)

image23

image24

image25

image26

Lördag

Gårdagen spenderades tillsammans med Jenny. Sjöng singstar hela kvällen, vilket var himla roande :) Runt halv tolv la vi ner det o kikade på tv ett tag innan det blev natten. Kan inte förstå. Varje gång Jag o Jenny sover tillsammans så lyckas hon alltid prata i sömn. Det roar mig väldigt mkt iaf :) Tack för en super rolig kväll vännen! Har även våra planer. Dom ska full-följas! :) Idag har man kikat på skidskytte. Fy fan, säger jag bara! Nu var det Mattias som förstörde allt, precis allt. Usch o fy. Blir nog ingen medalj i detta mästerskap, som dessutom är på hemmaplan. Aja. Jag är glad att jag var där 2 dagar o hejade iaf :)

Kvällen ska tillbringas med Jenny igen :) Kika på melodifestivalen, dricka vin o hitta på nå annat bus senare. Blir kul!


Nu väntas nästa!


/ Veronica - 2 dagar kvar . .

Helg

Då var det helg igen :) Ledig idag då som sagt. Har inte gjort många knop. Var till viken o hälsa på farmor o farfar, nå mer har inte hunnits med. Kvällen ska tilbringas med Jenny. Ser jag verkligen framemot :)
Fick ett efterlängtat sms idag med! Inte så långt kvar nu :)


Nä nu ska jag hjälpa till med maten. Duktig flicka idag!


Veronica - Matlagerskan .

3 Dagar kvar.

Slut

Veckan är gjord och det återstår bara 2 till innan lov o praktik väntas :) De första två veckorna är fixade. Men det är yttligare 3 veckor kvar, där jag inte har en aning om vart jag ska vara?! Aja.

Njurarna krånglar igen. Så ingen skola.. Är det inte bra imorn så måste jag till läkaren igen. Suck! Håller mina tummar så att jag slipper det här nu. Önskar inte ens min värsta fiende det här. Sån smärta o jag väntar på det värsta att jag ska tillslut få börja med dialys. Kan gå så långt. Vill verkligen inte, för jag vet hur tungt o jobbigt moster har haft det.. Inställa sig på det värsta, men hoppas på det bästa :) Nog om det.

Skidskytte idag. Inga svenska framgångar idag heller.. Bara att ta nya tag :)

Nä nu blir det duschen nästa!


Veronica - Håller tummarna .

4 Dagar kvar!

Onsdag

Onsdag idag. Bara en dag kvar på denna vecka. Skönt! Igår var det ännu en dag på skidskytte-VM. Lika kul o lika kallt. Men spännande var det :) Synd bara att Aco förstörde allt om jag får säga min mening. Visst det är klart, hon är gravid o allt. Men men. Alla kan inte vara på topp hela tiden.

Naturprov imorn. Jag gruvar mig. Kan inte ett piss o det är så jäkla ointressant o då går det inte att fastna i huvet det man pluggar heller. Aja, får gå som det går. Finns viktigare saker att lägga ner energi på :)
Övrigt så känns allt bara skit. Vet inte vad det är. Le på allt, vill bort! Fruktansvärt le på skolan o Sveg. Blä. Allt känns tungt! Vill iaf att helgen ska gå fort :)

Imorn kommer Virre-Favorit på skolan. Som jag längtat. Oerhört tråkigt när inte du är där . . Men imorn så :)

Nä åter till pluggandet. Försöka iaf!


/ Veroniica - 5 dagar kvar

Behandla andra som ni själv vill bli behandlad . .

Grattis

GRATTIS Vanja o Per till lillkillen! Bra med tillökning i släkten :)

Måndag

Måndagen är gjord och det har varit en rätt soft dag. Endast två lektioner! Var även på konsert idag, den var bra :) Efter det bar det iväg till Sara för att kika på bebisen samt fika. Lilla Ebba var jättesöt! När det var klart fick vi sluta för dagen. Skönt! Imorn åker vi på VM, ska bli roligt :)

Nu ska jag ta mig i kragen o försöka plugga lite. Får se hur det går . .


Saknar min vän, jätte mycket! <3


Veronica - 7 Dagar . .

image22


Helgen

Helgen är över och jag börjar komma på benen sakta men säkert igen. Äntligen! Blev en lugn o skön helg. En tripp till Östersund på lördag, för att besöka Skidkytte VM. Sjukt mkt folk! Det var verkligen en upplevelse i sig. Publiken var helt enorm o allt var verkligen perfekt. Det är en helt annan sak att se det på tv och att vara där o få uppleva det själv. Jag är väldigt glad att jag åkte iväg. En kanon-dag! Tur man får uppleva det en gång till, nämligen på Tisdag :)

Imorn blire påhälsning hos Sara o lillbebisen.

Söndagsångesten har kommit för påhälsning som vanligt. Vill inte iväg. Men men. Går bara 3 dagar denna vecka. Får stå ut!

Veronica - Snart på benen .

Äntligen hemma

Äntligen hemma! Nu är man sjuk igen. Usch, har verkligen noll immunförsvar. Åkt på influensa/Virus plus början på lunginflammation. Käkar pencellin för hela Härjedalen tror ja. Borde snart vara immun mot all pencellin, med tanke på hur mkt jag har ätit det den senaste tiden.. Ja ja, tisdag natt blev det värre o slutade som det gjorde. Men nu är man äntligen hemma o hoppas det blir bra inom de närmsta dagarna. När man är sjuk finns det verkligen inget bättre än mammas närhet. Det är guldvärt!
Hade planerat helgen oxå o gud som jag längtat. Men nu blir det inget av med det. Utan bara vila, vila. . Är nog lika bra så man kommer på bena igen. Får ta igen det sen :)
På måndag ska klassen till Sara för att hälsa på. Blir kul. Tisdag blire Skidskytte - VM med klassen, skoj! Å sen på fredag är vi ledig. Så nu har man lite att se framemot iaf :)
 
Vädret idag ska man verkligen inte klaga på. Helt underbart! Nu blir det att man får ännu mer sommarlängtan. Jag vill ha sommar NU!



Tack Jenny för måndagen, med singstar o bara massa tull :) Det var behövligt!

/ Veronica - Glad att vara hemma


Smärta

Lugn o skön helg. Mys! Imorn ska jag jobba på skidtävling. Annars händer det inte så mkt mer. Fortfarande inte en aning om vart man ska ha sin praktik. Eller de första två veckorna är fixade, men resten då?! Hmm . .


Njurarna krånglar nu igen. Är det inte det ena, så är det de andra. Det gör ont. Smärta!

Nästa: Mat. Plankstek, mums!


Näe

Är det meningen att det ska vara såhär? NÄE! Snälla flytta, det blir bäst för oss alla . Det kan inte vara menat att tårarna ska rinna på ngn av oss varje dag. Orkar inte . . Vill bort härifrån nu!


Veronica - Tårarna rinner . .

image19


RSS 2.0