Funderar

Sitter här o funderar.. Som vanligt! På livet, vad händer efter studenten? Det börjar tusan bli lite vemodigt nu att det snart är över, för jag har verkligen inte en aning om vad jag vill göra.. Nu har man en trygghet varje dag. Men snart är den slut, då börjar allvaret.
Vad ska jag göra i sommar? Förmodligen jobba så mkt som det bara går här hemma. Men sen i höst då? Resa, flytta, bo kvar? Blir jag kvar i höst, kommer jag antagligen göra en säsong på skalet, men efter det? Vill jag verkligen vara kvar i Hede? Tror tusan inte det. . Åh jag blir galen! Tänk om allt vore smärtfritt här i livet, vad lätt allt skulle vara.

Nä nu ska jag göra mig en macka, sen väntas sängen. Sover inget om nätterna längre.. Det är också något som gör mig tokig!

/ Veronica - Funderar . .

Bort med snön

Jag vill inget annat än att snön ska försvinna. Åh så jag är le den ! Här i byn kan den gärna få försvinna o fram med asfalten. Men uppe i fjällen kan den få ligga ett tag till.

Första dagen är avklarad o nu återstår bara 2 till. Skönt !

Nu ska jag strax ta mig en promenad med L. Imorn är det fullspäckat schema igen, så då hinner vi inte. Först är det träning, sen till viken för att gratta farmor som fyller 80. Sen ska jag lägga mig i tid !

Känner mig så glad o lycklig idag. Hoppas det håller i sig :) Förutom att jag saknar min O.

Nä, på med andra kläder, nu blir det promme.

Söndag igen

Ja då var helgen över igen.. Satan vad fort dom ska gå.

Iaf så tänkte jag sammanfatta onsdagen lite. Började ju som sagt med en hel-dag på skalet. Å vi fick verkligen världens underbaraste väder. Vilket kändes i kinderna när man kom hem på eftermiddagen. Kom hem till Virre, tog oss ett glas vin o en välbehövlig dusch o direkt efter det stod grabbarna o plingade på dörren. Det vankades nämligen mat med Klassen (eller ja, vissa). Tacos serverades o tro det eller ej, men det var faktiskt grabbarna som fixade maten. Tack för det! Kvällen fortsatte o mer vin intogs. Lyssnade på musik, men även på vår egen pajas Anders. Sjöng o hade super-roligt. Väldigt mkt skratt blev det under kvällens gång. Och i vanlig ordning blev det statoil.
 
Tack för en trevlig o rolig kväll HP06 :)

Åter till helgen. Å ihelgen har det inte alls hänt ngt spec. Bara tagit det lugnt o det behövdes! Hjärtat åkte nu ikväll igen o kommer inte hem förrns i påsk. Det känns verkligen som evigheter tills dess. Men egentligen är det inte så långt. Han åker ju till Karlstad på hockey ihelgen o jag åker på kryssning på torsdag, sedan stannar vi i Hudik över helgen. Jag ser verkligen framemot kryssningen o helgen :) Så efter helgen är det bara 3 dagar tills han är hemma igen!


Tänkte bjuda på några bilder sen onsdagen








Redan?

Herregud, imorn är det onsdag. Redan!?

Var ju som sagt på bio igår. Män som hatar kvinnor. Till alla er som inte sett den filmen. Det är ett måste! Den absolut bästa jag sett på riktigt länge. Blev övernattning hos Virre o där sover jag lika gott som vanligt. Förstår inte hur jag kan sova så bra där. Väldigt bra :)

Har även trampat ett pass på den där cykeln ikväll igen, Jag o L. Förbannat jobbigt men förbaskat roligt :)

Imorn är det friluftsdag på skalet. Så jag hoppas verkligen på riktigt bra väder. Så man kan gassa i en solgrop :)


Nu ska jag packa inför morgondagen !

Första dagen

Första dagen avklarad o den har gått riktigt bra! Skönt att åka bil både imorse o hem. Underbart!
Är hemma på en snabb-visit nu för att gratta pappa. Sedan styr jag kosan mot Sveg igen. Bara det kan sluta snöa, så man slipper snöröken. Är ju nämligen jag som ska köra!
Så ikväll blir det bio o övernattning hos Virre. Är även sugen på måndax-klubb. Men vi sparar oss nog tills Onsdag. Då blir det kalas. Oh ja :) Men vem vet, kanske hamnar man på husky ikväll med?


Blir det kryssning 2-3 April tro? :) Jaaa !

Nä åter till annat!

Söndag

Nu är det söndag igen. Herregud vad fort det  går! Idag är det prick två månader tills vi sticker till Turkiet :) Tjihoo.

Mässan gick ju av stapeln i torsdags. En väldigt lååång o jobbig dag. Är inget jag vill göra om. Men det känns oerhört skönt att den är klar.

Helgen då?
Fredags kom hjärtat hem, blev bara lugnt framför soffan.
Lördag - Skulle bli lugn, men så blev det inte den här helgen heller. Kikade först på hockey o åt mat hemma, sedan gick vi till fots ända ner till Färne, Jenny o Näs. Där blev det mer alkohol-haltiga drycker, musik o massa tok. (Som vanligt). Kvällen gick o vi bestämde oss för att åka upp på skärsjövålen för att lyssna på Kenny som spelade :) Första intrycket när vi kom in var väl inte det roligaste. Jenny you know ;) Men hade en mkt trevlig kväll där uppe! Tack alla som var med :)
Idag har det varit mestadels soff-läge hela dagen. Tog oss en promenad upp till åsen iaf.

Nu ska jag strax krypa ner. Är så himla sliten o dessutom saknar jag min prins, fast det bara är 3 timmar sen han åkte. .

Snöstorm

Snö-storm ute, åh vad less jag blir på detta väder! Bort med snön nu o ge mig vår.

Aja, dagen har gått bra. Förberedelserna inför mässan har ägt rum hela dagen, vi drar ju nämligen imorn. Blir en spännande torsdag på alla sätt o vis.

Är just hem-kommen från ett pass på den där förbannade cykeln. Svetten sprutar o man trampar som aldrig förr, men roligt är det! Om inte annat så känns det himla bra efteråt :)

Nu ska jag packa inför morgondagen !

Första dagen

Första dagen avklarad, bara 4 kvar. Eller ja, 1 dag kvar i skolan. Onsdag-eftermiddag drar vi ju nämligen upp till stan för att medverka i mässan på torsdag. Kommer nog bli en väldigt lååång dag, men jag hoppas den blir rolig! Fredag - Ledig. Rätt soft första vecka efter lov/praktik.

Men dagen idag har varit den längsta på länge. Trodde aldrig jag skulle få åka hem. Dagen höjdpunkt var faktiskt, tro det eller ej men idrottlektionen. Jag hade riktigt rolig för en gångs -skull. Vi hade matt-rugby och hoppade hopprep. Det gick vilt till, men tjo så mycket skratt det blev. Ser verkligen fram emot Turkiet-resan nu, vad mycket tok det kommer att bli.
HP06, yes !


Åter till familjen annorlunda!

Btw. Melodifestivalen. Vad är det för ngt nu fötiden? Visst den är annorlunda o kan gå långt, men inget som faller mig i smaken.

Stan

Idag är det torsdag o det har inneburit en lååång dag i stan. Skulle ju förhoppningsvis komma hem idag o vara nöjd över att man fått tag i en klänning. Men lång-näsa på oss. Vilken katastrof ! Behöver inte en nämna något mer. Eller vad säger du Erica? Aja, bara att ta nya tag.
Så det blev mest fika o lite shopping ist. Kom hem för drygt en timme sedan, så nu är jag sjukt trött o sängen väntas inom det närmsta !


Ett helt år har redan gått. Hjälp, vart tar tiden vägen? Kommer ihåg de som det var igår. Usch ! Hoppas du tar hand om dina systrar. Skänker alla mina tankar till familjen ! <3

Tisdag

Snart är halva veckan gjord o vi jobbar för fullt inför UF-mässan som äger rum nästa vecka. Mycket att tänka på !

På torsdag blir det iaf en tripp till stan för att kika ut en balklänning. Blir spännande ! Bokade även tid för hår-uppsättning idag hos Carina. Det kommer bli kanon ! :)

Åh, jag blir så less på den här snön. Ska det aldrig sluta ? Ge mig vår nu ! Alla underbara dagar, då solen bara steker o snön försvinner :)

Nä, nu väntas nästa !


I´m still standing for hope and glory. I Like !

Btw. Du som kommenterade mitt förra inlägg får gärna skriva vem du är :) Orden värmde iaf !

...

Tårar rinner, hoppet försvinner. Så känns det just nu !


Helgen

Helgen är över o den har varit fullspäckad. Haft en riktig kanon-helg faktiskt i bästa sällskap.

Fredag - Middag först hos pappa, tillsammans med Örjan o Maria. Senare på kvällen skriver Carro o frågar om vi ville komma dit. Så när hjärtat kom hem, knatade vi upp till Carro o Per. Där bjöds det också på middag, fast en väldigt sen middag. Fläskfilé m potatis. Super gott ! Kvällen tillbringades där, spelade spel, drack vin o surrade. En mysig o trevlig kväll.
Lördag - Hade inga planer alls. Skulle bara ta det lugnt. Men så blev det med den saken. Började med hockey hemma hos Jenny o Färne. For dit till fyra. Ett helt gäng satt samlat, volymen var hög o det skålades för fullt. Fortsatte kvällen där med musik o massa prat o fler kom. Sedan drog vi vidare till campingen. Där vi tillbringade resten av kvällen. Hade en riktigt rolig kväll, tills på slutet. Men sånt händer! Vägen hem drog jag på världens vurpa. Hann inte med att ta emot mig, så huvudet först i backen. Usch, vad ont det gjorde !
 
Idag har det inte hänt allt för mkt. Vart uppe i åsen o matat Sigge, åt även frukost/lunch där. Låg på soffan, tills vi åkte till Lunnäset för att hämta grejer hos Näs. Avverkade en pizza när vi kom hem o nu sitter jag ensam igen !

Så nu ska jag nog ta mig en promenad upp till mormor o hälsa på lite.

Imorn väntas skola igen. Inget jag ser framemot. Usch !

Snälla

Snälla, kan inte allt bli som förut ? Jag orkar verkligen inte ha det såhär längre ! En klump i magen som aldrig släpper. . Tårar i ögonen som aldrig slutar. . Vet inte hur man ska göra för att det ska bli bättre heller. Suck ! Ta mig bakåt i tiden, allt var så mkt bättre då. Precis allt var bättre !

3 månader

Idag är det den 5:e mars. Idag är det 3 månader tills man tar studenten. 5:e juni står man där på trappan. Shit !

Idag får jag åka hem. Ska bli skönt ! Fast jag har haft det så bra här !
Nä, dags att packa ihop mina grejer.


Grattis Maria på födelsedagen ! Ha en kanon-dag :)

Måndag

Ny vecka o jag är inne på mitt sista sportlov. Hör, mitt sista sportlov! Shit.

Iaf så blev fredagen inte alls som planerad. Vilket jag är mkt glad för. För herregud vad kul jag hade. Kajsa o jag styrde kosan mot vemdalen till fröken Ersca. Där bjöds det på singstar o massa tull. Vi skulle nämligen upp på Kevin senare. Trodde vi ja, lång-näsa på oss. Vad som hände behöver vi inte ens nämna ;) Aja, dålig planering girls! Men väl på skalet hade vi hur roligt som helst. Dansade så fötterna var som glöd. Runt ett var jag nöjd o belåten, så hjärtat kom o hämtade mig. Men tack tjejer för en grym kväll, det gör vi om ! Underbart .

Å Erica nästa gång vi ska sjunga o det inte funkar, kanske vi ska se till att spelet är igång först ;) Haha.

Resten av helgen blev bara lugn. Till helgen verkar det bli middag tillsammans med Carro o Per, samt lite vin o sällskaps-spel :)

Nä nu blir det en promenad med min kära L !










RSS 2.0