Julen är över

Julen är över. Den har varit kanon !

Julafton firades i viken med Örjan, Maria, Olof, Monica, Hojan, Nils, Inger, Michael, Henric, Niclas, Pappa, Farmor och Gunnel. Super trevlig o rolig kväll ! Presenterna är jag mer än nöjd med. Tack för det !

Juldagen, på skalet såklart ! Förfest i hovdegubbens-stuga, senare in på hotellet. JAG hade en riktigt underbar kväll med fina vänner o mer där till. Lite luckor här o var, men det får man räkna med.

Annandagen, jobb vankades. Sjukt mycket att göra. Var inte hemma förrns efter nio. Bums i säng, trodde jag skulle få vara ledig idag. Men icke. Jobba extra. Så nu blir det 10 dagars jobb, innan jag äntligen får vara ledig. Bit ihop ! :)
Tur jag har Linn o alla andra på jobbet :)

Ikväll vankas måndaxklubb ! Sköj .


Over and out ! Snart nyår :)

Julkänsla ?

Onsdag - 2 dagar kvar till jul. Men var är julkänslan ? Den infinner sig förhoppningsvis där på fredag :)

Grand opening på Måndaxklubben i måndags, blev en riktig höjdarkväll. Satan så roligt vi hade ! Mycket folk o det var awesome !

Allt rullar på o det känns riktigt bra med både det ena o det andra ! :)

Ikväll blir det julkonsert o mys med vänner, imorn åker jag till Hede efter jobbet för att mysa med papps o Johan, eftersom vi inte kommer vara ilag på jul. Sedan vidare upp på skalet för lilla julafton hos Rasteby o mer folk. Sen är ju julafton här. Linn o jag jobbar, så det kommer gå kanon !


Nä dags att tvätta. Det är de återkommande görat när man är ledig ! =P


Söndag - ankomstdag

Första riktiga ankomstdagen har passerat, med ett jäkla flyt o till största del nöjda turister. Kan inte påstå annat än att dagen har vart riktigt bra. Kom precis hem, övertid får man räkna med på söndagarna. Dock har vi bara en skidbro på skalet nuför tiden, hände en olycka igår . . Hade kunnat sluta riktigt illa !

Nu väntas två dagars ledighet. Imorn blir det en stadsresa, kvällen blir det måndaxklubb. Då skålar vi, igen !

Jul är bestämt. Jag firar den i viken med Pappa, Örjan, Maria, Olof, Farmor, Monica, Hans, Nils o Gunnel. Blir nog kanon :) Dock konstigt att inte fira tillsammans med brorsan..


Nä lite mat i magen, soffläge o sedan läggdax. Jag är trött som ett as !


Mikrofonkåt

Onsdag

Sitter på golvet i vardagsrummet, lyssnar på ljuvlig musik samtidigt som jag hör dammsugaren på övervåningen. Ersca är i städar-tagen ! Haft en dag i backen vilket var helt underbar, nästan ensam i backen o det var kanon före. Lagomt väder, om man bortser från blåsten. Men en helt jäkla kanon dag ! Slalom - Jag älskart !

Imorn är det tävling. Var o kikade på träningen igår o det kommer bli tufft. Riktigt imponerad av alla åkare ! Som sagt, imorn gäller det. Själv ställer jag upp som portvakt !

Nyår är även bestämt o det kommer bli grymt. Jag läääängtar ! Wohooooo


Allt är på topp o jag är förbannat glad !  Det går bra nu, kompis det går bra nu .


Nöjd

Helgen är över. Åh spola tillbaka den tack. Såå nöjd !

Fredag blev det myskväll på Östgärdet. Knäck-kokning, glöggdrickande o Idol med kära vänner. Riktig myskväll !

Jobb på lördag, världens längsta dag. Men hade en grym dag på jobbet ändå. Tur jag har Linn ! :) Hem för att svida om inför kvällen då det vankades kalas. Å förfest här, börjar bli en vana nu :) Denna gång skulle den dock bli lugnare än sist, men huh. Visst blev den lugnare än då, men ett bra gäng kom hit. Som vanligt hade man noll koll och när man kom hem igår, såg det för jäkligt ut. Men vi hade kul o nog tusan är det värt de !
Husky blev över förväntan. Kanon-kväll på alla sätt o vis ! Måste tacka Jocke för skjutsen upp på skalet på natten. Guldvärd !
Kom hem på eftermiddagen igår. Städade upp, nog tusan syntes det att de hade varit förfest här ! Men så är det :)

Hade en grym helg. Tack allihop för det !

Nu blir det lugnt ett tag. Tills jul, då drar det igång på allvar ! Men det är bara 1,5 vecka kvar. Hjälp, var tar tiden vägen ?


Pirr, pirr. HAPPYFACE ! :) Tjihiihi


Underbara fredag

Fredag, underbara fredag ! Förkylningen smyger sig på mer o mer. Men så är det. En förkylning har man överlevt förut . . Annars är allt på topp och jag ser framemot helgen på alla sätt o vis. Ikväll blir det massa mys, imorn blir det jobb samt utgång !

Brorsan med team är påväg mot Arvidsjaur för tävling imorn. Jag håller alla mina tummar o tår för att det går bra för grabbarna ! Jag själv ska sitta nervöst på jobbet, med tlfn i högsta hugg !

Stan igår med Erica. Mysig dag o vi fick mycket uträttat ! Alla julklapparna är klara. Underbart !

Nu blir det lunch, sedan ta tag i lite saker här hemma i huset. Möte på jobbet halv fyra idag. Känns som det kan bli ett långvarigt möte, men hoppas det går fort !

Pappa investerade i ny skoter igår, sålde IQ:n o köpte ny. IQ r, ist för rr. Så nu är det bara att köra ännu värre. Tävlingar hit o dit, då kan det vara bra att ha en värre skoter. I Like it ! Själv får man köra Audi -80. Men vad gör det ? Den går framåt iaf :)

Long time ago. But we're still the Järngänget !


Onsdag

Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har när man är liten . JA - tänk om allt kunde bli som när man var liten. Julen var det bästa man visste. Ivrig i alla klappar, en evig väntan på att tomten ska komma. Nu är det inte samma sak . .  Men iår ska jag förhoppningsvis fira den i viken, med lill-kusin o lill- Nils. Fast dom är inte så liten längre. Familjen blir splittrad och för första gången ska inte jag fira jul med varken mamma, pappa eller lillebror. Känns lite konstigt . But that´s life ! Å det blir nog bra ändå.

Ledig vecka o jag håller på att bli sjuk. Ont i halsen, huvudvärk, ont i kroppen, stendöv i ena örat. Nä i med massa piller nu, så blir det någon ordning på detta !

En stadsresa väntas imorn. Sedan är det helg igen :) Fredag väntas möte med jobbet. Kvällen blir det nog Sveg, eller bara en hemmakväll framför Idol. Jobb på lördag o sedan troligtvis utgång.

Nä, dags att ta tag i rummet. Vilket är ett stort BOMBNEDSLAG för tillfället .




Måndag

Måndag - Haft ytterligare en grym helg. Den har varit mycket lugn, vilket varit mycket behövligt ! Fredag - ledig o tog premiäråk på Riket o grizzly express. Grym dag o underbar dag ! Barnvakt på kvällen åt världens sötaste Thilde o Annie. Jobb på lördag, sedan blev det hundjakt o efter det mys hemma hos oss. Lite planering inför nyår hanns också med. Söndag blev en riktig soff-liggardag. Med ett undantag. Satt barnvakt åt grannens barn en stund. Tre månaders bebis. Gaaah, vilken sötnos ! Kvällen blev det födelsedags-kalas hos Bagarn. Mycket trevligt. Vissa blev lite VÄL full tror jag ? ! ;)


Har tagit fram längdskidorna ikväll. Nu jäklar ska det åka av ! Så underbart. Har även tagit en promenad med Kristina o fika hemma hos henne. Mys !

Veckan blir lugn. Lite skidor ska hinnas med o även en stadsresa. Sedan är det helg igen. Vilket jag ser framemot. Då kan det hända grejer ! hihi.

Nä, dags att vara lite social åt folket ! Ciao.

RSS 2.0