Saknaden



När något händer och de känns så kallt
de ända man ser är mörkrets fall,
Jag försöker se upp till himelen nu
men ja kan inte se dig något mer
Och ingen kan någonsin ta din plats i mitt liv
vad ska jag göra utan dig ?

Jag gråter ofta,
och vad ska jag göra utan dig ?
Alla minnen när du såg i mina ögon
och inget kan få dig tillbaka nu

När allting var som svårast för dig
sa du adjö och lämna oss kvar,
mina tårar faller
för min saknad är så stark
så mycket tid du hade men nu är det över

Ännu ser jag dina trårar,
ännu hör jag din röst.
Jag kommer ihåg ditt leende,
jag kommer aldig lämna dig

Jag gråter ofta,
vad ska jag göra utan dig?
Alla minnen när du såg i min ögon,
inget kan få dig tillbaka nu . .


Ikväll är saknaden extra stor ! Hjärtat var är du ? <3

Det går . .



Det går bra nu ! Katchiiing !


Vilket kalas

Vilken helg o vilket kalas igår. Tänker inte nämna något, utan tack allihop för en sju-dundrande rolig kväll ! :)
Säng/soffläge hela dagen idag, men det var de värt . Nu är det väl bara att ladda om inför nästa helg. Inte ett dugg pepp, men det hinner nog ändras.
Filmen i fredags var ingen hit. Hade högre förväntningar ! Den var rätt seg, hände inte så mkt förutom på slutet o ett dåligt slut, men så kan det vara. Första filmen är enligt mig mycket bättre !


Om 2,5 vecka åker vi mot Sthlm, ska bli väldigt skönt att lufta sig från Hede :) Är väldigt less på att vara här nu !


Tjihoo

Veckan är snart gjord o det har varot den bästa på länge. Allt har känts så himla bra o livet bara leker ! :)

Igår vaknade jag av ett mycket positivt samtal. Jag har nämligen fått jobb. Phu, vilken lättnad ! Hela vintern/våren har jag en stadig inkomst varje månad. Så underbart! Dagen kunde inte ha börjat bättre. Tjihoo :)
Efter lite frukost for jag vidare till Kajsa, full planering om jumpan. Vilket slutade bra! For till vemdalen för att hämta ut biljetterna på Husky, sedan till Carro för lite fika o jag köpte mig en välbehövlig o snygg mössa ! Sedan hem på ica för att köpa med oss lite gott till kvällen, då det vankades film o mys tillsammans med Kajsa, Emma, Kicki hemma hos Ersca. Tack för en underbart mysig kväll tjejer. På lördag blir det andra bullar ;)

Imorn åker jag o den bästa in till stan för att gå på bio. Flickan som lekte med elden. Stannar i stan över natten för lite shopping på lördag innan vi far hem. Å då vankas det kalas. Börjar med middag med brudarna hemma hos Erica. Åh som jag längtar ! :)


Nä, nu blir det en sväng upp på ica tror jag !


Höstväder

En dag kvar o imorn smäller det ! Imorn ska det drickas o skålas med brudarna . Alla tiders !

Idag är det riktigt höst-väder. Kallt, blåser, grått o trist.. Usch hösten är inget för mig . Inget jobb denna vecka, första veckan jag inte jobbat något på flera månader o jag har redan blivit galen. Usch, jag vill inte vara arbetslös. Förstår inte hur man kan gå hemma vecka efter vecka. Nä hua ! Hoppas på bättre lycka till nästa vecka. Eller på måndag ska jag ner till Skövde, det blir bra ! Lite segt att det blir natt-körning hem bara, men det går bra :)

Åter till idol, sedan en kvälls-promenad !


Haha

Jenny o Jag har varit ute på tur nu ikväll. Jag tänker inte nämna något mer än att vi skratta sjukt mycket o gjorde bort oss något enormt ! Men tillslut kom vi hem, hela dessutom ! Tack för det min kära vän, har inte skrattat så mycket på länge. Tårarna sprutade !



Vi är bäst ! <3


Solen skiner

Solen skiner o vädret är underbart! Man blir så glad :)

Det har stått lite på schemat idag o ännu är det inte klart . . Men:
Jobbintervju - Check !
Ringt o fixat anställnings-papper på kommunen - Check !
Dricka inför helgen - Check !
Handlat åt farmor - Check !
Åka o hämta Olas bil  - Not yet
Promenad - Not yet

Så jag undrar om jag ska ta mig en promenad nu ? Sedan hem för att äta o iväg igen !
Ikväll är det äntligen idol igen.

För övrigt vill jag ha fredag nu. Blir en kanonkväll/natt med god mat, gott dricka o framförallt singstar. Som jag längtar !

??

Vad gör du nu? Har du något jobb? Vill du inte plugga ? Vad ska du göra i höst/vinter? Undra hur många gånger i veckan jag får höra det ? ! Å jag har inget svar på det. Vad vill jag göra egentligen? Vad vill jag bli? Det är inte lätt idag när det knappt finns något jobb heller o i det här läget ångrar jag mig att jag inte sökte till skola nu i höst. Är faktiskt lite sugen på att plugga. Fast det kan nog vara bra att ha ett uppehåll med ! Det enda jag vet nu är att om lite drygt en månad tar jag mitt pick och pack o åker till stockhom på obestämd tid, vilken känns himla bra! Inget planerat, inget bestämt om hur länge jag stannar. Det kan vara 2 veckor, 2 månader eller rättare sagt år. Får ta allt som det kommer o jag är glad att jag fått den här chansen ! Hede är ingen framtid för mig, eller rättare sagt Hede är ingen framtid för ungdomar. Inte i mina ögon iaf . . Så det känns bra :) Hede finns alltid kvar o är bara att återvända till om man inte trivs ! :)


Nä, nu ska jag hjälpa morsan med mat. Kött o potatisgratäng. Som jag ska äta!

Pump sen eller inte? Det är kvällen fråga . .





Fan

Less så hälften vore nog. Jäkla människa ! Får man egentligen säga så? Ja, nu så . . Är så fruktansvärt less på hur man kan bete sig. Nu vill jag ha slut på helg, så det kan bli lugnt någongång. Är så jag gruvar mig inför varje helg nu nästan! Tråkigt att det ska behöva bli så . .
Men nu har jag 3 fullspäckade helger framför mig, som ska spenderas i bästa sällskapet ! Å inget ska få förstöras. Som jag längtar !


Kvällen ska iaf spenderas med den bästa :)


Slut på helg

Ja helgen är förbi o den har mestadels bestått av jobb. . Fredagkväll, hela dagen o kvällen idag, samt imorgon. Men det är bra. Jag behöver alla pengar som går nu !
Efter jag slutat jobbet i fredags bestämde vi oss tjejer för att dra iväg på husky för att bowla. Hade en himla trevlig kväll med er, så det gör vi snart om :) Den 26:e närmar sig med stormsteg o jag längtar sjukt mycket!!
Lördag blev det sovmorgon. Min homie kom senare hit o vi drog på skalet en sväng. Kvällen var jag inte hemma någonting. Först hit o sen dit ! :)
Å idag har man jobbat o tjänat cash! Fyller även år idag o där inkasserade man också lite pengar, eller rättare sagt mestadels pengar :)

Min homie åker till stockholm imorn o kikar in lyan. Hoppas hon knäpper massa kort så man får se hur "sitt" boende kommer att se ut :) Hur som helst blir det nog skit bra !

Nä, nu ska jag ta o hoppa i säng! Börjar kl 7 imorn igen. Phu!!




Bra dag

Idag känns som en bra dag. Vet inte varför, men allt känns så himla bra o tur är väl det :)

Nu inväntar jag min bästa o vi ska vidare till vemdalen !
På fredag blir det jobb, lördag kanske andra äventyr o söndag är det födelsedag samt jobb. Även på måndag. Å även en hel del på dagis framöver. Så det känns skönt !

Sen har jag med största sannolikhet bestämt mig för att flytta med V till vår huvudstad Stockholm i höst ! Hede är ingen framtid för mig . . Hua ! Fast mkt hinner ändras innan det är dags, men troligtvis blir jag en stockholms-tös i höst.

Känns som jag flyger på moln. Jag lever i en enda spänning nu, en positiv spänning :)

RSS 2.0