Onsdag

Varför ska man sitta inlåst i de här bänkarna när solen skiner ute o det är sommarvärme? Jag blir galen!

Gårdagen blev iaf lyckad. Bestämde mig för att stanna i sveg hos Virre. I sista minuten bestämde vi oss för att grilla. Hörde med Olle o Fredrik, dom var på. Maten var god, vinet var gott. Joel, Sandra o Gerda kom efter ett tag och joinade oss. Då blev det kubbspel, o det är bara att inse. Tjejer är bättre än killar när det gäller kubb :) Kvällen fortsatte o vi hade himla trevligt. Tack för det!

Nu sitter jag här o vill bara hem, ut ! Men kanske ska göra ett ryck med turism innan jag drar!

När jag kommer hem blir det iaf en promenad med Ekan. Gött-mos!

Bläää

Less på precis allt o alla just nu . Fy fan ! Ge mig Turkiet o studenten nu tack ! Ge mig sommar då jag kan göra precis det jag vill .

Helgen

Helgen är över o det har varit den bästa på jag vet inte hur länge.
Fredagen var ändå bäst om jag får välja.
Började med för-kalas hemma hos Ekan. Ett gäng brudar samlades, det dracks sjukt mkt, det skrattades sjukt mkt o allt var så jäkla roligt! Ner på norran för att lyssna samt dansa till Peder. Minnet är inte på topp. Kommer inte ens ihåg bilresan ner, fast det kanske är lika bra ;) Tack så hemskt mkt alla som var med denna kväll. Den bästa på länge. Ni är underbar!

Lördag - Vaknade, världens skallebank. Tlfn sönder. Vad fan hade jag gjort? Å det har jag fortfarande inte en aning om. Kunde inte annat än o skratta på morgonen när man tänkte på gårdagens bravader. Dagen gick, fint väder o allt var så bra. Bestämde oss för grillning tillsammans med Per o Carro. Super-gott! Ett glas vin fick jag i mig, sen var det stopp. Fy! Vi fyra ville helst ta det lugnt på kvällen, ingen hade lust med kalas. Men efter ett tag droppade det in folk o volymen höjdes. Glad att jag var nykter. Men hade helst hoppas på en mys-kväll. Kom i säng runt tre tror jag.

Idag har jag o O krattat gården. Sedan har det inte hänt så mkt.

Nu ska jag strax lägga mig. Ser inte framemot en ny skol-vecka.. Usch!

Veronica - Hjärtat i halsgropen just nu. .

Hinner inte med

Jag hinner inte med mig själv just nu. Tänk om dygnets timmar kunde va fler. Mycket i skolan som ska göras klart, men motivationen finns verkligen inte. Att sitta inne i de tråkiga lokalerna när det är 17 grader ute, gör mig galen. Jag vill också vara ute i solen!! Som sagt motivationen finns inte. Plus att det är en massa annat som också ska fixas innan Turkiet-resan. Hur i hela h-vete ska jag hinna med allt? Micke sa idag att vi går endast 13 dagar nu i maj. Hallå, 13 skol-dagar. Det är ju ingenting !

Nä nu ska jag ta mig en promenad. Sen måste jag göra turism-uppgiften !

Imorn den här tiden är hjärtat hemma. Längtar såå !

En månad

Om prick en månad sitter jag på planet påväg till Turkiet - Alanya.  22 Maj drar vi. Så jäkla underbart !

Har tillbringat min kväll tillsammans med Kajsa. Gjorde som sagt frisyr + smink o det blev kanon, sedan var det dags för fotografering. Hon är duktig min vän !

Nä nu väntas sängen. Skönt att få åka bil både till o hem från sveg imorn iaf.

Ge mig helg

Ge mig helg nu ! Usch, känns som det kommer att bli en lång vecka. .
Idag gjorde vi våra sista ljus o har endast 30 st kvar att sälja. Så himla skönt ! Imorn väntas mässa o det är verkligen inget jag ser framemot. En sak som jag däremot ska bli väldans roligt är att jag ska vara på klipperian i Vemdalen imorn kl tre. Ska vara modell åt Kajsa som ska göra håruppsättning samt sminkning :)

Nu är jag precis hem-kommen från dubbla träningspass. Ekan lurade iväg mig. Först spinning sen styrka. Lär ju kännas i kroppen imorn. Jobbigt som fan, men det är skönt när det är klart !

Nu ska jag ta o leta mig lite mat i magen .

Dagen

Dagen började med att jag inte var på bra humör, ville bara hem o allt kändes skit. Sen blev allt mycket bättre när student-mössan kom. Det var dagens höjdpunkt !
Nu ikväll har jag varit väldigt aktiv. Först blev det en promenad med Jenny. Hem och gjorde inte allt för mkt. Sedan blev det en promenad igen med Ekan. Tror vi behövde snacka lite, både om det ena o det andra ! :) Imorn drar hon med mig på spinning, kanske ska man vara så jäklig o följa på styrkan efter. Det återstår att se !

Nä nu ska jag göra mig en macka o lite te . En ny dag väntar imorn. Hoppas veckan går fort !

Studentmössan

Tjohoo. En liten kick i arslet. Student-mössan kom nyss. Den sitter som en smäck på huvudet just nu !
Nu är det inte långt kvar :)

Gapar

Sitter här o gapar. Trött som en tok ! Har dessutom ont i njurarna med. Vill bara hem.

Helgen har varit helt okej. En kort sammanfattning:
Fredags blev det middag samt en massa bilåkning med Kajsa. Så kom hjärtat hem också. Lördag bar det iväg till Björnriket för att kika på årets damm-race. Kajsa o jag tog drog iväg. Hem på eftermiddan. Tog en dusch sen kom Kajsa hem till mig. Där satt vi o roade oss till närmare tio. Då tog vi upp Hanna o for mot Björnriket och bartömning på björnrike-gården. Hade en bra kväll. Sjukt mycket folk !
Igår hände det inte allt för mkt. Låg mest framför tv:n. På kvällen blev det film med Prinsen o Pålsson.

Idag är det skola, efter nästan två veckor ledighet. Det känns inte bra att vara tillbaka. Men om 1 månad drar vi utomlands :) Sen så har jag två helger nu att se framemot. Helgen som komemr blir det kalas hemma. Helgen efter det är de After-ski 1000 :)

Nä, ska man göra någon nytta nu kanske?

Vårkänslor

Jag har vårkänslor ! Vädret är underbart, livet leker o jag har världens bästa vän, hennes namn är Kajsa ! Ännu en kväll med vännen :)


Onsdag

Onsdag redan o jag gör absolut ingenting. . Är lite långtråkigt om jag ska vara ärlig, fast det är oerhört skönt att vara ledig, vara hemma o bara vara. Ta dagen som den kommer o inte ha något planerat. Men imorn kommer Wilma o ska vara hos mig hela dagen o jag antar att jag kommer ha fullt upp då :) På fredag blir det Axels tur att vara här o det blir nog minst lika fullt upp då. Kanske ska dra med mig Kajsa på fredag, så jag får lite annat sällskap. Hoppas på en promenad iaf!

Appropå promenad. Är precis hem-kommen från en promenad med Ninni. Blev åsen-rundan. Skönt att ventilera sig med henne, man kan verkligen prata om allt. Tack för det!

Fick just ett samtal från Norge. Saknar min prins nu. Men det är bara 1,5 dag kvar tills han är hemma igen :)

Nä, nu blir det ett avsnitt av sjukhuset!

Påsk

Nu är påsken över och jag säger bara  NEEEJ ! Vädret har varit kanon och tillsammans med det bästa sällskapet, det kan inte ha blivit bättre!

Torsdag hände det inte allt för mkt på dagen o hade inga planer för kvällen heller. Grabbarna-grus skulle kalasa lite här hemma o jag hade verkligen ingen lust att sitta här då. Kajsa ringde o hörde om jag ville följa o köra Nipärza till klövsjö o så blev det. Påvägen hem stannade vi till på Husky för att lyssna lite på kvällens trubadur. Blev kvar ett tag innan det bar hem till Hede igen för att hämta folk. Kvällen fortsatte på husky o vi hade himla trevligt :)

Fredag - bestämde mig för att åka upp till stugan med mamma. Kom upp mitt på dagen, solen sken o det var så underbart. Inväntade resten av släkten, för att äta god mat nämligen grillat samt inta god dryck. Kvällen blev sen o morfar roade oss i vanlig ordning :)

Lördag, vaknade av att solen sken som aldrig förr. Yes! Det vankades nämligen fisketävling, vilket inte är något för mig. Så jag, Emma, Sara, Marcus, Danne o Kristina satte oss i en snögrop, solade o knäppte oss en kall cider. Solen stekte som tusan. Det blev många fast körningar med skotrarna påvägen hem, fy vad löst det var! Hem till stugan, fortsatte att sitta ute. Åkte hem till hede runt halv 5, stressigt som jag vet inte vad. Skyndade mig hem, duschade, packade o for med Kajsa, Kicki o Emma till vemdalen för att börja kvällen hos Erica med mat, dryck och singstar. Grymt! Tog taxi upp till skalet runt elva. Precis när vi kom upp började Charlotte Perelli att spela. Hon var så jäkla grym! Efter hon spelade är mitt minne lite hit o dit. Det är tack vare att vi tog en jäkla shot, som gick rakt upp i skallen. Men jag hade en grymt rolig kväll. Var hemma strax efter tre.

Söndag, usch säger jag bara! Låg precis hela dagen. Åt en tugga pizza, som höll på att komma upp lika snabbt. Längesen jag var så klen. Men det var de värt :)

Igår hade jag glömt det o kvällen tillbringades på Husky o måndax-klubben. Jag o Kajsa åkte till Persson för att börja kvällen där, Erica kom även senare. Hade en väldigt rolig kväll igen med spel, gott sällskap o god dryck. En tråkig sak är att det ryktades om att det var sista måndax-klubben igår :( Tråkigt!

Idag sov jag halva dagen, tog sedan en tripp upp på skalet o efter det en promenad med Kajsa. Har precis ätit nu o det blir nog en tidig kväll känns det som.
På torsdag o fredag ska jag ha mina bustroll från Göteborg. Det blir mys !

Tack alla som förgyllde min påskhelg och gjorde den till den bästa :) Nu blir det nyktert till A.S 1000

Sista dagen

Sista dagen o nu har jag gått på lov. Så himla skönt! Speciellt att slippa stället o allt därtill. Har varit på så dåligt humör idag o speciellt efter man såg det där. Skönt att det är över snart!

Nu har jag preci städat hela huset o det bästa av allt, jag har bytt sängkläder. Finns det något bättre än att lägga sig i en nybäddad säng? Åh så underbart! Å sen kommer hjärtat hem om mindre än 24 timmar :) Tjihoo !

Som jag sagt börjar bloggandet bli väldigt tråkigt. Tror det blir ett uppehåll nu ett tag, så kanske man får tillbaka lusten att blogga sen igen..


Nä nu ska jag ta mig en promenad o hoppas på att huvudvärken släpper !

Vilken lättnad

Är just hem-kommen från ett besök hos Mamma. Öppnade min post o fick ett glatt besked. Jag har jobb hela sommaren. Vilken lättnad! Jag kommer ha en inkomst som täcker hela sommaren. Tjohoo!
Nu blev jag glad!


Måndag

Helgen är över o jag är hemma efter några tuffa dagar. Kryssningen var helt underbar. Något jag gärna gör om inom det närmsta. Fullt ös till tidigt på morgonen :) Vissa kom inte till sängs förrns strax innan 6. Ett minus var att jag gick på alvedon, för den jäkla halsen! Men jag hade kul ändå.
Åkte till Hudik på fredagkväll o där har resten av helgen tillbringats. Kom hem igår, efter en mellan-landning i Sveg. Vilket jäkla påhitt dom har kommit på om körkortet nu. En till kurs man måste gå för att få göra teorin samt körningen. Å det var inte billigt kan jag lova. Men nu är det gjort, så nu är jag grön o det är bara att skriva o köra.

Idag är jag hemma. Hals-jäkel är det enda jag behöver säga!

Saknar min prins. Bara 2 dagar kvar nu. Sen har vi en lååång ledighet som väntar tillsammans!

Kryssning imorn

Kryssning imorn, åh så kul det ska bli :) Har inte så mycket annat att tillägga. .

RSS 2.0