Sista veckan

Sista veckan på jobbet är här. Säsongen är snart slut. Damn it ! Fast ändå rätt skönt, men som vanligt kommer man sakna alla troll. Hela berget blir trots allt som en stor familj ! Även flyttat hem från östgärdet, vilket inte känns bra.. Men det är bara en kortvisit, sen så :)

Påsken är oxå över.. Men vart var all snö ?? Aja, det blev påsk trots allt o den var helt okej.

Varit i Oslo igår igen o har åter beslutsångest.. men men, det blir nog bra :) Jag o Linn håller även på att kika på utlandsresa. Så 15 eller 22 maj sticker vi. Underbart !

Nya prover skall tas imorn, sedan sjukhusbesök på tisdag. Nu jäklar ska det bli någon ordning !

Forum väntar, gissa om vi längtar.. Tjohooooo :)


Adios !


Beslutsångest deluxe

Drog till Oslo onsdag-eftermiddag. P mötte upp o blev övernattning där. Gjorde sällskap in till stan på torsdag, där vi sa hejdå o vi började jobb-jakten. Stressad o oplanderad skulle vi hinna med o lämna cv både här o där, vilket vi inte hann med. Tillbaka till lägenheten efter lunch för att sedan packa ihop o fara ut på Gardermoen. Träffade Inger där det bara är att hålla tummarna, men det kändes inte hundra.. Träffade sedan världens bästa man, Jarle. Han satt i intervjuer och vi skulle komma tillbaka om en timme. Rättare sagt än gjort. Vi kom tillbaka, pratade med honom. Å vipps, blev vi erbjudna jobb på Gardermoen i taxfreen o biljettkontroll. På onsdag börjar det. Helt sjukt ! Erica tackade nej o jag vet hur jag ska göra.. ?
Vägen hem från Oslo sa jag inte många ord. Är helt kluven. Fasen hur ska jag göra ? ! Ta chansen eller vänta till maj o hoppas samma erbjudande kommer då ? Törs jag vänta ? Tänk om jag blir utan o måste vara hemma en sommar till.. Aldrig i livet ! Fan egentligen har jag väääärldens chans o jag borde ta den ! Men att åka dit ner själv ? Men som sagt, jag har jobb, jag har världens chans. Jag borde ta den ! Men redan på onsdag.. Shit !!??
Beslutsångest deluxe .

Hade iaf trevliga dagar i Oslo. Tack P för övernattning o all hjälp !

Jobbat idag o imorn bär det av mot Piteå !


Dags att packa lite. Ciao !

/Kluven tjej . .



Haba haba

Haba haba, 2,5 vecka kvar av säsongen. What ? !

Kuk-festen i söndags blev mer än lyckad. Vilken fest ! Årets höjdpunkt, så grymt roligt. Underbar mat o vilket sällskap, o vilka skönheter alla var ! Topp tio :) Jag o Linn övernattade på Röningen, tack o lov ! Gårdagen var inte alls rolig.. Men idag är man en ny människa igen :)

Imorn styr man kosan mot Oslo o hem igen på torsdag. Lördag-morgon styrs kosan mot Piteå o hem på söndagkväll ! En jäkla massa bilåkande.. Tur det är saker man vill på o det blir grymt ! :)


Ikväll blir det middag på Storhogna med kära kollegor. Jag, maria, Linn o Bea ! Mys.


Powernap nästa !

Tisdag

Kalles 30- års kalas i lördags, blev som tänkt. Alltså lyckad ! God mat, bra musik, galet sällskap o för mycket av alkholen, för allihop tror jag ? ! Men en riktigt grym kväll. Tack allihopa o speciellt Kalle ! :) Promenaden hem är även den att minnas. Erica, lyckas jämt ! Mohaha.
Söndag - upp o jobba. Fy fan !

Nu är det ny vecka. Å jag har än en gång spenderat lite tid hos läkaren o tagit nya prover, efter 1,5 timme o ett X antal försök fick dom äntligen lite blod. Så nu är jag blåstucken i hela kroppen..
Väntar nu på remiss till stan, då jag ska läggas in på medecin eftersom proverna bara blir sämre o sämre. Men det är bara att bita ihop. En dag ska jag äntligen få känna mig frisk. Just nu är det bara en pina, jag vill bli bra nu. Å det är inte direkt positiv energi att höra att det bara blir värre o värre för varje gång jag är dit.. Suck !

Snart helg igen. SM_finalen i stan på lördag. Sen är det Kuk-bankett på söndag. Hur ska den sluta ?

Tisdagkväll styr jag o erica kosan mot Oslo ! Kommer bli awesome. Vilken sommar det här kan bli :) Tjohooo


Åter till annat !



RSS 2.0