Midsommar

Midsommar är över o det var den bästa helgen på länge.

Fredag - Grillning, vin hos Annki o sedan campingen. Hamnade inte i säng förrns 4 o inte många minnen efter kvällen.

Lördag - Sov, sov, sov. Tjejerna kom runt 14, förberedning. Grillade hemma hos mig, mer folk kom. Förstår inte hur vi fick plats egentligen ? ! Runt halv 12 styrde vi kosan mot parken. Hade sjukt roligt, men det var fruktansvärt kallt !
Kom i säng runt halv 5 tror jag, innan alla hade gått.. Många skratt den kvällen o jag fick konstaterat att det var inte pga mina pumps som jag hade ont i fötterna när vi gick hem, utan jag hade för små fötter. Jäkla tok !

Söndag - Trött som ett as. For på pizzan o åt, tog även en glass. Sen blev det mys med tjejerna innan en efter en åkte hem. Senare for jag, kajsa, dennis o niklas mot sveg för att kolla på derbyt. Härdal vann. Viktigt ! Men de var klart bättre än sveg .

Började jobba i måndags, så nu är min semester slut.

Man ska aldrig sluta förvånas ! Får reda på något nytt varenda dag nu. Ska man skratta eller gråta ? !


Att vara stark är att se livet som det är,
att acceptera dess kraft och ta del av det ,
att falla till botten, slå sig hårt och komma igen.

Att vara stark är att våga hoppas,
när ens tro är som svagast.

Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och
att alltid kämpa för att nå dit.


Glad Midsommar

Glad Midsommar kära vänner ! Det kommer bli kung .




Halva Juni. Redan ! ?

Veckorna flyger förbi o redan har mer än halva Juni gått. Midsommar här näst o jag längtar som en tok. Det kommer bli så bra ! Å om vädret kunde vara på vår sida, blir det ännu bättre. Bara att hålla alla sina tummar o dansa sol-dansen, för det ska jag göra !

Min sista lediga vecka nu, som jag ska njuta till fullo av. Sen börjar sommarens o en del av höstens jobb att dra igång. Vilket känns skönt faktiskt. Jag blir galen av att gå hemma o inte göra någonting. Dessutom i Hede. Gaaahh ! Det är inget för mig. .
Kikar igenom lite bilder sen turklands-resan. Jäklar vad roligt vi hade tjejer. Längtar mer o mer tillbaka, man kan inte göra annat i detta väder heller. Men i september är vi tillbaka, dessutom stannar vi längre tid än sist. Awesome !

Kunga-bröllop har vi också hunnit med. Säga vad man vill, men nog tusan var det vackert. Äntligen har Victoria fått sin Daniel. All lycka !

Idag tog jag tag i saken o beställde ny telefon. Vilket var på tiden. Erica gjorde ju det för några veckor sedan o jag ville inte vara ensam om att skämmas när det ringer, så idag slog jag på o beställde ny. YES ! Så nu har det blivit två dyra månader. Först utlandsresa o nu telefon. Men vafan, man lever en gång o lite måste man unna sig här i livet !



Nä, nu tar jag cykeln vidare mot nästa. Sleep well .

Ett år







Ett år har gått. Ett år ! ? Studenten 2009 - Absolut roligaste o lyckligaste dagen o veckan i mitt liv. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få uppleva det igen. Idag gläds jag med alla andra studenter o visst är jag avundsjuk !
HP06, saknar er. De 3 åren med er, är minnen för livet.

Man ska njuta o leva medans man kan. Tiden går så oerhört fort !


OMG

OMG , skratta eller gråta ? ! Just nu kan man inte annat än att skratta. Haha !


RSS 2.0