What a weekend

Herrejäklar vilken helg !

Petter i fredags, levererade till max !! Så sjukt jäkla bra o rolig kväll. Dock på tok för mycket alkohol för min del ! Full som en kastrull, men nån ska väl vara det med :) Lite blå här o var får man räkna med, jag är iaf inte ensam om det.

Igår blev det skoteråkning till stugan med papps, sedan Skalet o after-ski. Awesome ! Sen var Verran rätt slut den kvällen. Emma o Kajsa fortsatte drickandet. Fick även sällskap av Lenny, Rötta, Dalle o Niperza på kvällen, innan skalet lockade ! Mycket skratt o massa tok. Vilka dårar !

Sovmorgon idag innan jobbet kallade. Fick även påhälsning av Dalle o Lenny + Niperza.


Jag tackar samtliga för en grym helg ! Thanks :)

Nu blir det lugna puckar fram till V.6, då vi kör all in igen ! :)

Ledighet

Välkomnar två dagars ledighet, som endast ska bestå av sömn och fest. Plus ett besök hos frisören !

Reunionhelgen förra helgen, ja lyckad ! Lördag var bättre än fredag. Helt okej helg. Ännu bättre blev den av att brorsan vann skotertävlingen i Söderhamn. Och körde grymt bra även i norge. Jag är stolt !

Jobbar som vanligt, sover lite o nu snorar jag som en tok. Som det ska vara alltså :)


Imorn väntas utgång och jag tror det kommer bli kung ! Förhoppningarna om att september kommer, är höga. Hur grymt vore inte det ? Rykten går o det är bara att hoppas på att dom är sann :) Jag är överladdad !


/ Veonica - Överladdad till morgondagen



Saknar lappjänta mi !

Grymma dagar

Har haft ett par grymma dagar nu som gått. Började med helgen. Storslalom-tävling i fredags, var portvakt, kallt som tusan, men rolig tävling.
Lördag blev det jobb, sedan 30-års kalas på Husky. Grym kväll, med god mat o dryck o grymt sällskap o framför allt ett förbaskat bra band som spelade. Vilket drag ! Lyckad kväll.
Bakis i söndags, fick besök av Lenny o Rötta en sväng, o sedan började man packa inför Åre.

Drog som sagt till Åre igår. Vad ska man säga ? Åre levererade till max. Så grymt jäkla roligt ! After-skin helt kanon, middagen på broken - suverän o kvällen på Tott, oslagbar ! Tack kära ni som var med o förgyllde detta dygn i Åre. Vi gör lätt om det ! Idag känns det att man lever. Men har nog aldrig skrattat så mycket som vi gjort idag. Vilka stjärnor man umgås med ! Guldvärda allihop.

Intar soffläge hela kvällen, skönt att vara ledig imorn med !


/ Veronica - Trivs med livet ! :)

Take your memories

Take your records, take your freedom
Take your memories, I don´t need them.

Underbar låt !

Nä, dags att åka till Bulten för tårtkalas. Mums !




Finaste o bästa Linn. Glad att du finns ! You and me - Only mö tvo. Järngänget !

Katchiiiing

Katchiiing. Så känns allt nu ! Flyter på för jäkla gött.

Helgen har som sagt varit kanon. Underbart sällskap hela helgen, då kan det inte bli bättre. Blev Skalet i lördags också, med grabbarna grus o Kajsa.
Jobbar som vanligt o det går riktigt bra. Lite lugnare nu o det behövs för alla ! Jobbat idag, men nu är jag ledig i två dagar. Skönt !

Hemma o har tvättat nu. Vår tvättmaskin har gått sönder. SUCK !

Nä, dags att hämta Kajsa o vidare mot vårt kära Vemdalen o Östgärdet !


ÅRE på måndag. Grymt ! Längtar :)


Stolt

Jag är sååå stolt över Balder o Marcus, som vann alla sina heat idag. Lycka ! Imorn är det final o då jäklar tar dom hem rubbet ! GO .

Gårdagen skulle bli en hemma-kväll o bara ta det lugnt. Tji ! Var chaufför åt lenny, rötta o dalle på skalet. Hemma runt halv 4, men hade en trevlig kväll, nykter !
På eftermiddagen Idag blev det after-ski med lenny, rötta, kajsa o boffen som chaufför, o ikväll vankas utgång igen. Skalet eller västra är frågan ?


Nä, dags att röra på sig ! Jag trivs. Full rulle, köttbulle.

2011

2011 är här o jag välkomnar det med stora förväntningar !

Fick ett riktigt bra slut på 2010. Nyår på Lövås är ett av det bästa nyår jag har firat. Vi var 70 st som åt tre-rätters middag, drack gott o hade det riktigt trevlig. Bordsplacering hade vi också o allt var verkligen toppen ! Efter middagen kom yttligare ett 20-tal. Hade en grym nyårskväll. Tack allihop för ett bra avslut på detta år ! Känns som alla var mer än nöjd :) Hade dock lite ångest på lördag-morgon. Men Ångest är något man ska skratta åt, säger min käre vän Jocke ! :)

Hade även en super-trevlig kväll o god middag tillsammans med Sanna i Onsdags. Tack !

Annars består mitt liv av oerhört mycket jobb nuför tiden.. Har blivit föööör mycket faktiskt. Jag hinner inte med mig själv o då blir det att man hamnar i en svacka.. Tack o lov har jag underbara jobbarkompisar o då klarar vi allt ! :)
Fått en hjärtstartare på jobbet, så vi har haft utbildning idag. Spännande som tusan var det. Jag blir mer o mer intresserad av sjukvård !

Planerna för vad som händer efter säsongen är i full fart. Jag hoppas verkligen det går vägen o att Ersca är på. Isf Oslo, here we come ! Kan bli awesome.

Nä, dags för lite mat i magen. Imorn väntas ACC ! Håller alla mina tummar för våra kära skoter-förare :)

RSS 2.0