Gillart

Nä, nu tar jag tunnel-banan till Östermalm, möter upp Virre o Mickan. Vi styr kosan mot Ikea ! Gillart

Omöjlighet

Onsdag kväll/natt, här sitter jag. Är nästan en omöjlighet för att mig somna om kvällarna. Kan bero på att jag sover bort hela dagarna.. Men det är väl något jag ska njuta av. Snart börjar verkligheten!
Ikväll har jag varit försöks-kanin. Har fått mig ansiktsbehandlig + massage. Oh my goosh vad härligt det var! Det är något som måste hinnas med en gång till innan jag åker norrut.

Har lite planerat av de dagarna som är kvar.
Imorn blir det IKEA
Fredag - God middag, idolmys o sedan utgång
Lördag - Shopping på liljeholmen, vad kvällen har att erbjuda vet vi inte. Kanske ut för att ta en cider.
Söndag - Kvalitetstid med min sambo, sedan ska vi nog gå på bio. Igen ! Man måste passa på. Är inte direkt så man njuter av att gå på bio i vemdalen direkt. Men det duger väl i krig :)

Nu ska jag fortsätta kika på reprisen av "den stora resan".  Jag beundrar de människorna. Gillas !


Jag ska aldrig sluta förvånas över min far längre . . Suck !


Spola tillbaka tiden, tack !

Sitter här o kikar på kort sedan Turkiet-resan o studenten. De är nog de två roligaste veckorna jag någonsin varit med om. Tycker det är hemskt med tanke på att det är något jag aldrig mer kommer att få uppleva. Vilken klass vi var, vad sjukt mkt roligt vi har gjort tillsammans. Tre underbara år, med både motgångar och medgångar.
HP06 - Vi var helt klart bäst ! Studentdagen den 5/6-2009, lyckligaste dagen i mitt liv. Skulle kunna göra allt för att få uppleva den dagen igen! Många minnen o dom ska jag hålla i hårt !





Syskonkärlek

 

Just idag saknar jag lillebror lite extra !
Syskonkärlek kallas det .



Nya möjligheter

Måndag- vilket innebär ny vecka, nya möjligheter !

Gårdagen blev riktigt bra faktiskt. En mysdag här hemma. Dock hade vi tvätt-tid, vilket slutade i kaos tillslut. Den tekniska världen som man lever i här, har inte riktigt kommit till norrland än. Så vissa lyckades låsa in sin egen tvätt ;) Haha ! Sedan skulle vi på ica o vägen hem därifrån slutade nästan också i kaos. Vad gör man när det går hål i hela påsen o maten åker ur ? Vi kunde inte annat än att gap-skratta där mitt på torget ! Kvällen slutade iaf bra. Vi åkte in till sergel o gick på bio. Bröllopsfotografen! Bra val.

Idag har jag varit inne i stan för att fördriva lite tid. Blev en sen middag idag, men den smakade utmärkt !
Å nu ska vi iväg på andra äventyr. .

Har dessutom bokat resa hem idag. JAG VILL INTE ! Men det är ett måste. Jag måste hem för att gå på utbildningar o sedan jobba . Men det ska nog gå bra !

Åter till annat .

/ Veronica med C

Söndag

Helgen är över o vi har nu varit i Sthlm i över en vecka. Sjukt vad tiden går snabbt !

Ja, som sagt helgen är slut o den blev inte riktigt som planerat. Utgången i fredags blev som den blev ;) Haha. Men hade ändå en sjukt rolig kväll med en massa skratt !
Igår tog vi oss en lååång sovmorgon o efter frukost/lunch styrde jag kosan mot Lidingö för att hälsa på Vanja, Pär o lille Alfred. Blev bjuden på middag o god dryck. Å såklart surrades det en hel del. Så jag hade en riktigt mysig dag/kväll tillsammans med dom ! Tack för det.

Idag händer det inte allt för mkt. Vädret är bara grått o trist med lite regn på det. Så det blir en tvätt-dag, samt lite pyssel här hemma skulle jag tro ! Min homie är sugen att gå på bio, så vi kanske ska göra ett försök ikväll, vem vet :)


Vad gör man när hjärnan säger en helt annan sak än hjärtat ? !


Njuter

Jag njuter till fulla muggar av att vara här. Njuter verkligen av allt här o det är väl de jag ska göra nu. För snart börjar allvaret o då lär det inte bli en endaste lugn stund. Men det blir en prövning det med o jag tror det blir mer än bra !
Idag sitter jag här o gruvar mig inför den dagen jag måste åka hem. Säga hejdå till min andra hälft, vi som umgåtts varje dag, varje vecka o nästan varje helg i tre år. Tre år!? Nu ska vi helt plöstligt gå skilda vägar o kommer inte alls att träffas ofta. Jag gruvar mig som bara den ! Den dagen kommer många tårar att fällas, det är jag säker på ! Men nu ska jag njuta av den tiden vi har kvar här tillsammans :) LIKE !

Helgen närmar sig med stormsteg o jag längtar !



Saknar mina troll !


Stockholm

Dag 5 i Stockholm och jag trivs som fisken i vattnet . Är så fruktansvärt skönt att inte vara hemma. Sitta där, uggla o klättra på väggarna. Jag menar Stockholm har liiiite mer att erbjuda än Hede. Så jag är mycket glad att jag följde med hit, nu blir jag bara ännu mer sugen på att flytta. Men som sagt jag ska göra en rolig vinter först på skalet o allt vad det har med sig, sedan blir det flytt :)

Vad veckan har att erbjuda vet jag inte riktigt.. Har som sagt gått på stan varje dag nu sen vi kom o det tillåter inte plånboken riktigt. Men som sagt, man behöver inte shoppa varje gång, fast det är svårt ;) Ska iaf ta mig ett besök till Anna på hennes salong, så hon får göra något åt mitt hår ! Fredag kanske vi ska åka ut till Nacka, för att kika på idol. Live :) Får se, men det vore kul .

Livet leker o allt känns så jäkla bra !


Nästa : Dusch, sedan Ica för att posta brev .


Sista dagen hemma

Veckan har snart gått o idag är det min sista dag hemma innan jag far bort på obestämd tid. Veckan har bestått av jobb, på dagis . . Å sen borde jag ha packat under resten av tiden, men här står jag idag o har endast packat ner 2 par byxor. Vet hur det hela kommer sluta, jag kommer stå här inatt, svära o vara förbannad för att jag inte gjort det tidigare. Men vad tusan, det går bra. Lite kläder ska vi nog få ner i en väska ! Frågan är bara hur stor den blir, måste verkligen begränsa mig !

Undra om jag ska mig en promenad nu, sedan hämta T o A på dagis !





Allt känns så jäkla bra . Det går bra nu !

Måndag igen

Då var det måndag igen, helgen är överstökad och den blev kanon tillslut! Hade inga planer alls, förutom att den skulle bli lugn. Men pyttsan, så blev det med den saken.

Fredags åkte jag upp till familjen Persson, blev sittandes där hela kvällen. Surrade o hade en mysig kväll! Upp dit igen på lördag på dagen. Blev sedan bjuden på middag, då det vankades kräftor tillsammans med Hans, Anna, Carina, Johan o barnen plus en massa dryck till det. Dvs alldeles för mkt. Fotbollen såg vi, som inte alls slutade bra. Lagerbäck avgår. Grattis ! Runt halv ett gav jag upp, då var det hemgång för min del !
Söndag - Soffläge, men även en promenad med Ekan hann jag med.

Å idag är det som sagt måndag o tillbaka till vardagen igen. Som är lika lång-tråkiga som vanligt! Men imorn o på onsdag blir det jobb. Underbart! :)

Mat nästa!

En vecka kvar



Om en vecka väntas nya äventyr tillsammans !
Love you .


Kalas

Helgen är över o den har bestått av mys i stugan samt kalas. Bocken igår var klockrent! Mer behövs inte sägas, förutom att det känns idag :)
Så det har varit en super helg igen !

Upp o ner, ner o upp. Så känns det nu ! Lägger allt åt sidan, lever livet o försöker förtränga allt. Men det går inte hur länge som helst, verkligheten kommer ikapp en tillslut. Å nu känner jag nästan inte igen mig själv . . Vad har hänt? Eller vad händer?


Har precis packat väskan för att vara borta i ett par dagar. Det blir skönt ! Kommer åter på tisdag eller onsdag.
Nu åker vi !




Spola tillbaka tiden till studenten, tack !



Min vän

Dagens inlägg tillägnar jag min vän Maria. Tack för en super mysig dag! Som vanligt hade vi hur mycket som helst att prata om o även lite framtida planer :) Men då snackar vi inte månader eller år. Utan nu, inom de närmsta :) I like you!

Helgen närmar sig. Å det är tydligen Bocken som gäller. Inte ett dugg laddad, skulle lika gärna kunna sitta hemma med en näve godis o kika på körslaget. Men det lär sluta med att man är i hög form som vanligt. Det återstår att se :) Imorn åker jag iaf bort !

Dessutom vill jag ha vinter o massa snö nu. Plus att jag vill börja jobba, ser framemot denna vinter något enormt. Den kommer bli grym !

Idol nästa, sen sängen !  Najs .

RSS 2.0