Torsdag

En dag återstår på den här veckan. Sjukt vad veckorna rinner iväg. Snart är det lov igen :) Längtar!
Dagen har gått bra. Men som alla andra dagar (vanligtvis) så hade vi 2,5 timmar hål mitt på dagen. Drygt, men det gick väl för sig. Bara att vänja sig, vilket man borde har gjort under de här åren. Redovisade iaf vårt företag idag, gick bra :) Skönt att ha det överstökat!
Vad helgen bjuds på är ännu en fråga?! Skoter o lite pyssel skulle jag tro :)


Vill ha sommar nu. Ta mig bort till varmare ställen tack!


/ Veronica.

. . .

It starts in my toes
And I crinkle my nose
Where ever it goes
I always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Where ever you go . .



Vet varken ut eller in längre. Vill bara bort, sluta tänka . . Ta mig härifrån!

Helgen

Helgen är över o tur är kanske det?! Har vart fullt ös medvetslös hela tiden, sjukt roligt har jag iaf haft!
Började i Fredags då jag o Jenny festade. Satt hemma hos henne till en början. Hade himla mysigt :) Sedan gick vi vidare till Kristina för att sedan dra till Magnus o Linnea. Där var det kalas o folkigt. Satt där ett tag innan det bar iväg till Campingen. Var mycket folk där o vi hade väldigt roligt. Skrattade, sjöng o hade allmänt trevligt. Blev lite mkt bara, så minnet på slutet är inte det bästa. Men det är jag inte ensam om ;) Blev rätt sent, fattar inte vart tiden tog vägen efter campingen?! Var hemma runt halv fyra. Trött, frusen o intagit alldeles för mkt alkohol.
Det fick jag bevisat på lördagmorgon. Helt borta, trodde jag hade missat bussen till skolan, men det visade sig att det var ju lördag idag. Helt död! Å jag håller med, söp nog bort för många hjärnceller på kvällen.

Dagen var inte den roligaste, mådde skit. Men tryckte i mig Ipren o det blev lite bättre iaf. Strax efter tre kom Virre till mig för Petter o skalet väntade. Började hemma hos mig, lagade god mat o vissa var lite orolig för min del. Hur det skulle gå med drickandet. Klart jag fixade det, men det var trögt till en början kan jag lova! Drog upp på skalet strax efter tio. Bilturen är värd att minnas. Herrejäklar vad vi skrattade. Tack för det :) Väl framme träffade man på Erica o Emma det första man gjorde. Skoj! Vi löste in oss o sen fortsatte kvällen. Jag är inget Petter-Fan, men han var riktigt grym. Bästa låten dom körde var helt klart Logiskt, alla sjöng o allt var kanon. Fruktansvärt varmt! Kvällen fortsatte med dans, drickande o massa tull :) Hade en himla rolig kväll. Blev väldigt sent innan vi kom till sängs. Kom hem från skalet med taxin runt halv fyra, sen satt jag o virre o pratade till klockan halv fem. Då blev det godnatt för min del. Men Virre härdade ut en halvtimme till, då hade jag redan sovit ett bra tag ;)

Vaknade idag. Vissa mådde inte så bra ;) Jag mådde riktigt bra tillskillnad från dagen innan. Men nog tusan var man bakis! Klev upp runt halv ett, kände sig som en zombie. Drog fram på pizzan för att käka. Mums! Skrattade som nå tokar, alla historier o händelser som skett :) Jäkla tokar! Resten av dagen har det inte hänt så mkt. Legat i sängen o pratat massa tull :) Glad att jag har dig vännen! Skjutsade sedan fram Virre till bussen o nu sitter man här o gör inte allt för mkt. Blir en tidig kväll iaf, det kan jag lova!

" Fy fan för att vara alkoholist"

Tack för en rolig helg, alla som var inblandade :) Nu väntas nästa!

/ Veronica

Tjihoo

Jag hade himla kul igår :) Mår som man förtjänar idag.. Bara att ladda om o ta nya tag, för snart kommer Lappjänta hit. Längtar!


Skriver o berättar mer om helgens bravader vid senare tillfälle :)

Torsdag

1 dag kvar på denna vecka. Sovmorgon imorse, det var guldvärt. Fattar inte varför man är så fruktansvärt trött på morgonen. Har iofs alltid varit morgontrött, men nu är de fasen extremt! Är helt utslagen när klockan ringer o fattar inte riktigt att den ringer heller. Usch.. Dagen gick Iaf fort som tur var. Nu är det snart helg, gud så jag längtar! :) Den här helgen blir fullspäckad. Hade inte tänkt det, men så blev det ändrat. Har ju lite planer inför morgondagen :) Tjihoo!


För övrigt måste jag tillägga att jag verkligen hatar Naturkunskap. Att ha Loe i det, är ngt ni själv måste uppleva för att förstå hur det är. Det är förjävligt!!

Har tagit stick i fingret o armen idag. Ont som fan o jag hatar sprutor! Men nu är det över, bara att vänta på svaren..

Nu blir det mat!

/ V. Grym

Nöjd

Halva veckan har gått o den har gått oväntat bra. Har fått massa grejer gjorda, så nu är jag nöjd! Nu inväntar jag helgen som ser ut att bli väldigt roande :)


Återkommer senare med mer uppdatering. Blivit lite klent nu!



Liquido-Narcotic. Minnen! Tror Linn o Jenny instämmer ;)

Slut på helg

Helgen är över o nu väntas skolan igen. FY, ångest varje söndag, vill verkligen inte tillbaka till det där stället. URK! Blir inge bättre i förkylningen heller. Snorar som en tok o är helt slut! Har iaf haft en lugn o skön helg. Åkte till stugan igår för att hälsa på sötongen min, Wilma! Även Henrik o Andreas var där. Himla kul att träffa dom :) Blev kvar där tills idag. Skönt! Idag har det inte hänt allt för mkt.. Legat på soffan hela dagen. Kikat på skidskytte. Go ACO, äntligen hittat VM-formen? :) Hoppas verkligen det, för nu är biljetterna beställda!

Nä nu ska jag krypa ner under filten igen o kika på herrarna. Även Ferry verkar hittat formen. Härligt! :)


image13


image14

image15

image16

       

                           



Trött

Jag är trött och sliten! Förkylningen släpper inte, snarare tvärtom. Rudolf med röda mulen, det är jag det! Imorn blir det stugan. Wilma, Marcus o Ulrica har kommit, då blir det mys :)
Torsdag blir det doktorn igen. Ta nya blodprover o nå annat. Usch. Hatar sprutor! Men hoppas dom hittar ngt nu. Blir tokig att ha det såhär.


Nä nu väntas nästa!

Veronica- Prosit*




11 år har gått. Det är fortfarande ofattbart. LIvet är orättvist! Du är saknad <3

Förkyld

Förkyld som en tok. Bara klias i näsan o nyser som bara den. Som jag skrev igår så har jag verkligen Härjedalens sämsta immunförsvar. Jaja, nog om det.
Dagen har gått oväntat fort. Vilken tur! :) Börjar få panik med praktiken oxå. Visst det är ett tag kvar, men som vanligt kommer man säkert att stå där i sista sekund o har inte en aning om vart man ska vara.. Men jag har idétorka just nu. Så om ngn har ngt tips får ni gärna komma med det? Tacksam!

Lite mer än en vecka kvar nu till Skalet o Petter väntar. Lappjänta x 2 ska dit o röja. Kanoners! Hoppas även på att Kajsa o Carro följer?! :)

Nu blir det mat. Smaskens!


image11

Grattis vår bästa mentor Sara, till lilltjejen. Ebba :)

Öppet Hus

Halva veckan har gått o idag var det Öppet Hus som stod på schemat. Vad ska man säga om det då? Totalt värdelöst om jag får säga min mening. Har inte gjort ett piss på hela dagen o dom som var där o kikade verkade inte så jäkla intresserade. Hade lika gärna kunnat få vara hemma idag. Aja!

För övrigt måste jag tillägga att jag har nog dåligast immunförsvar i hela kommunen. Jag börjar ju undra iaf!

Man ska aldrig sluta förvånas.. Men en dag kommer det. Kan inte hålla allt inom sig nå längre!


Det är så logiskt, alla fattar utom du . .

Adjöken!
/ V

Helgen

Helgen är över och jag har haft riktigt kul. Efter många om och men så bestämde jag mig för att följa med upp till Nysätern, där helgen har spenderats med gott sällskap, skoter, god dryck o mat.

Han inte mer än innanför dörren i fredags så skulle dom hälla i en dricka, vilket jag inte teckade nej till. För är man där uppe är det nästan en självklarhet att ta del av den alkoholhaltiga drycken ;) Timmarna gick o vi bestämde oss för att ta skotrarna upp till Pålsson o gänget. Dom hade inte kommit än. Typiskt! Tog därför en trip ner till Eva o Fritte, där vi umgicks med dom ett tag innan de andra kom. Åkte dit ist o där tilbringades resten av kvällen. Många skratt o tårar. Kom hem till stugan. Jenny var arg o ville inte sova. Så jag, jenny o Pär satt uppe till halv fyra ungefär, drack whiskey o pratade.
Vaknade lördagmorgon till att Marcus spelar Ronny o Ragge så det dånar i hela stugan. Huvudvärken o illamåendet kom. Mådde piss! Tog en tupplur tills lunchen serverades. Åt lite o sen var man nästan återställd. När vi ätit klart blev det skoter upp till fjället. Lekte lite innan det bar iväg till Orren där vi myste tills det blev dags för att åka hem o laga mat. Trodde vi! Alla var mer eller mindre varm i blodet. Drack o pratade mer ist. Klockan blev sju och det var fortfarande ingen som hade börjat med maten, då det skulle serveras plankstek. Men icke! Det blev vanlig mos, kött, champinjoner o majs. Men det var lika gott, fyllemat :) När alla var mätta o belåtna tog vi skotrarna upp till Pålsson, men där var ingen hemma. Fortsatte till Fritte o Eva ist o där hela ligan satt. Var där ett tag o kikade på hockey. Sedan styrde vi alla hem till stugan. Proppat med folk o fullt ös. Där var vi resten av kvällen, hade mkt roligt! Runt ett åkte jag, Pålsson o Ola hem till stugan. Resan hem var roande, har inte skrattat så mkt på länge. Pålsson o Ola lika fulla o tjuriga båda två. Ja, det är inte alla som kör vilse på bilväg. Ni som var med vet vad som hände ;) Haha. Ja vi skulle som sagt hem, men körde lite fel. När vi äntligen hittat rätt, skulle Pålsson upp på myren för att busköra i snön. Slutade med att alla låg i snön o kravla som nå jäkla sköldpaddor. Men kul var det! Äntligen kom vi till stugan, efter en lååång tid. Gick o la oss nästan på engång. Alla somnade som stockar, helt slut! Kvällen var roligare än fredagen. Hände mkt tok, som vi alla vet :)
Vaknade imorse, ont i hela kroppen. Fy! Färne hade vi tappat bort på kvällen o hade ingen aning om vart han var. Men rätt som det var surrade skotern utanför o det visade sig att Färne hade åkt hem till Hede på natten. Alla var helt slut, pratade om gårdagen o alla dess incidenter. Runt elva klev vi upp för att äta frukost. Grabbarna skulle ut o åka skoter idag igen. Jag kände mig inte alls på toppför att göra det, så jag stannade i stugan innan de blev hemfärd.

Nu märker man att man bor på rätt ställe. Vintern, snön, skoter, stugan, vädret o vännerna. Underbart!
Tack allihop för denna helg, fler ska det bli! Minnen :)


Nä nu blir det duschen. Piggna till lite!

Samma visa

Samma visa igen. Hade skrivit ett långt inlägg, skulle uppdatera o så försvann skiten! Blir så jäkla less, så nu blir det ett rätt kort inlägg.

Den första halvan av skolveckan passerat. Kändes sådär att var tillbaka, men kul att träffa allihop igen! Har inte hänt allt för mkt än. Men jag har iaf börjat mitt nya liv såhär lagomt på det nya året och än så länge har det funkat bra. Bara jag får min efterhängare till favorit med, så kommer det att fortsätta lika bra :) Glad för det! Har även fått ett nytt smeknamn "Kråkan" fråga mig inte varför, för det är ngt som inte dras upp här iaf! Ni som var med vet & det bjuder jag på ;) Haha.


Imorn fyller världens bästa kusin år!

Nu väntas nästa.

// V


Vill inte .

Jag har ångest, jag vill inte! Vill inte tillbaka till Sveg, vill inte till skolan, vill ingenting mer än att bara vara hemma just nu. Går i skolan i 9 veckor. Phu! Men sen är vi borta i 6 veckor o kommer inte tillbaka förrns i slutet på April :) Skönt! Jaja, bara att bita sig i läppen o stå ut!

Nog om det. Helgen då? Ja den har inte vart så innehållsrik. Har blivit lite påhälsning av släkten samt skoteråkning, nå annat har inte hunnits med.

Nä nu blir det sista packningen, sen väntas nästa!

Adios.

Torsdag

Skulle ta en tripp till stan idag. Följa mammsen, men var alldeles för trött imorse så jag sket i det. Blir nåndag sen ist. Sista dageb på lovet imorn, då blir det skoter. Me Like. Men vart har tiden försvunnit? Tyckte nyss vi fick lov o nu är det helt plötsligt slut..
Har iaf tillbringat dagen ute i snövädret tillsammans med Helena, Tove & Joakim. Kul att dom är här o hälsar på. Så vi har umgåtts idag :) Skoj! Nu blir med middag med dom och sen får vi se vad som händer.

Adjöken!


Vila i frid

Livet är inte rättvist . .

Vila I Frid Monica !


Nytt år!

2007 är över och nu har vi gått in på 2008. Nytt år & nya möjligheter! Hoppas på att detta år blir bättre än det gångna.

Nyår firades tillsammans med alla underbara vänner i den lilla byn Vemhån. Tro det eller ej med det var himla roligt och trevligt. Åkte från Hede med taxi runt halv nio. Kom fram, var lite halvklent med folk. Men sen började alla rulla in och under kvällens gång tyckte jag det var rätt så mkt folk där?! Det blev dans, prat och mycket drickande. Fick bl.a höra hur Magnus fick sin första fylla. Inte alla som lyckas med det.
Tolvslaget firades i kylan med rakteter, kramar samt god dryck. Var en rätt händelserik kväll om jag inte minns helt fel :) Taxin kom o hämtade oss, tror de flesta var rätt så nöjda för att åka hem. Det var iaf jag!
Hade en kanonkväll (med vissa undantag) tillsammans med allihop! Tack för ett bra avslut och en bra början på ett nytt år :)
Dagen idag var inte alls lika rolig. Vaknade kvart över sju, pigg som en lärka och mådde rätt bra. Gick  upp för att dricka vatten, efter att ha kännts sig som ett russin i mun. Då kom allt, sen var dagen förstörd. Klev upp runt halv tolv, försökte äta ngt vilket jag gav upp med en gång. Tog en långpromenad med Carro. Var väldigt skönt och behövligt! Pratade om gårdagen o skrattade som nå tokar. Sedan blev det hemgång till Carro, innan det var dags för att gå hem. Fick sällskap av Carro en bit. Vilken tur! ;) Haha

Nä nu blir det film!











RSS 2.0