Happy new year

GOTT NYTT ÅR!

Julen är över

Julen är över och nu är det bara att invänta det nya året :) Hade en mysig jul med familj o släkt. Klapparna är jag mkt nöjd över. Tack o bock! Tagit det mesta dels lungt hittills på lovet. Skönt. Har iaf hunnit med att träffa några av mina bästa :) Like!

Varit barnvakt åt Ida hela dagen. Sötonge!


Stan imorn? Beslutsångest om en sån sak. JA! Skulle vara kul med sällskap av min favorit. Men får se hur det blir .


Nä nu väntas nästa. Återkommer efter nyår!





God Jul

God Jul allesammans!

Söndag

Imorn är det julafton. Spelar nog ingen roll hur gammal man är så är det alltid lika roligt med julafton o alla paket. Känner sig som ett litet barn som går runt granen o läser på paketen o kollar vilka som är sina egna! Blir iaf till att fira hemma iår. Skönt!

Kört skoter hela dagen idag. Underbart!


Nä nu blir det strax läggdax!



Grattis släktingen min på födelsedagen! :)

Lov

Nu har vi fått lov o det är underbart kan jag lova! Inte behöva kliva upp på mornarna, slippa skolan o framförallt slippa vara i Sveg. Dagen har varit kort. Började med engelska på morgonen, gjorde tävlingar och smaskade godis. Sedan var vi alla på HP samlade. Gjorde frågesport och fikade. Mums! Sa även hejdå till Sara vår stjärna till mentor. Hon ska ha bebis o kommer inte tillbaka förrns i höst när vi börjar trean. Hur ska det gå med Micke som mentor nu?! Det kan man undra, blir pannkaka av allt ;)



Ikväll blir det massa bus med Caroline. Me like*


Nu väntas nästa!

Sista skoldagen

Nu har sista skoldagen för denna termin gått. Bara avslutning imorn med fika o sen kyrkan. Efter det är de LOV, äntligen! På lovet ska det sovas, busas med vännerna och någon skotertur ska även klämmas in :) Terminen har gått himla fort o har varit rätt så innehållsrik. Många resor o annat skoj har det gjorts. Något att minnas är Ramundberget, Ryssland samt Stockholm. Vårterminen kommer gå ännu fortare, brukar göra det och med tanke på att vi är borta från skolan mellan vecka 10-16 så rinner tiden iväg :)

Nä nu blir det mat!

Den vackraste stunden i livet var den när du kom o allt var förbjudet!




image2
 
Sjukt rolig kväll. Måste göras om mina vänner!



Byte av blogg

Det blev äntligen ett byte av blogg.

Jag hade just skrivit ett långt inlägg, men när jag skulle publicera det så försvann allt. FUCK!
Återkommer senare med en uppdatering.


Allt verkar ordna sig. Äntligen! :)

Nä nu blire en promenad, rensa tankarna lite . .

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0