Grym helg, igen

En liten uppdatering.

Jag har haft en grym helg. IGEN ! Jobbade fredag o kvällen blev det OS för hela slanten. Upp tidigt i lördags för att åka slalom på skalet tillsammans med Kajsa, Erica o Mika. Fruktansvärt är ett ord jag kan säga. -24 grader o uppe på toppen blåste det 22 m/s. Alltså kyleffekten var på nästan -60 grader. Vi tog fem åk, sedan blev det lunch på Hovde. In på shoppen o sedan ett besök på Husky för att fika. Hem, duscha o raka vägen hem till Kajsa. Fixade oss o hade det mysigt. Kajsa fick sin överraskning o blev väldigt förvånad o glad. Var nämligen så att Anna, Carro o Elin hade åkt från Falun o hit för att fira henne med oss. Vi fortsatte med planka till middag o god dryck till det. Skalet senare o där tillbringades resten av kvällen tillsammans med tjejerna. Återigen, tack för en rolig helg !

Upp o jobba på söndag efter 3 timmars sömn! TRÖTT. Å jag vet varför.


Nästa: En dusch o sedan till Kajsa för att gratta henne på hennes stora dag !

PUSS


Holy Macaroni

Holy Macaroni ! Ny vecka, nya möjligheter. Sportloven har dragit igång o äntligen är det lite mer fart på jobbet. Ett minus är att 85% av alla turister är danskar. Vilket gör mig galen. Tolk sökes ! Annars är vädret underbart o man vill bara vara ute hela dagarna. På onsdag o torsdag är jag ledig o hoppas för guds skull att det är lika fint då, för isf ska jag bo i backen de dagarna. På lördag är jag även ledig o då blir det skidor hela dagen med Kajsa. Kvällen kommer även ägnas i hennes sällskap tillsammans med tjejerna. Då blir det middag o till att fira Kajsa lite. Känns som den här veckan kommer gå fort ! :)

Helgen då.. Ja den började med personal-fest i torsdags. Mycket trevligt :) Fredagen fortsatte Jag o Kajsa uppe på skalet. Likaså Lördagen. Å efter lördags-kvällen kan jag bara säga en sak: Ångest ! Rydell o Quick var lika bra som alltid. Men fööööör mycket alkohol intogs. Full som en kastrull. ! Jocke hade hittat sin kvinnliga motsvarighet på skalet, Tack ! Ska man vara nöjd eller inte ? Njaaa . . Men jag hade iaf tre otroligt grymma kvällar. Men nu blir det tusan lugnt ett tag !

Nä åter till annat !

Det är spännande nu ;)




Shit

Shit vad veckorna flyger fram. Förra veckan var det som sagt student-skii week, veckan var grym o jag var sjukt sliten när det var klart! Hade dock några dämpande dagar på jobbet, olyckan var fruktansvärt ! Avslutade iaf allt med att gå på Mange Schmidt. Å ska man skratta eller gråta åt honom ? Pinsamt ! Kvällen var underbar, förutom att han spelade. Men tack tjejer för ännu en lyckad kväll.

Å nu har jag bestämt mig för att ta det lugnt ett tag. Iaf tills nästa helg. Då det först är Skistar-fest på torsdag, sen rullar det på med Rydell & Quick både fredag o lördag :)

Har varit ledig nu i två dagar, vilket varit behövligt! Efter många om och men o lite tjat från Kajsa for jag till stan igår för att kolla min syn. Å mycket riktigt. Efter helgen kommer mina glasögon !
Imorn blir det jobb, sedan är jag ledig igen på lördag. Skotertävling i Viken o det kan jag inte missa. Det blir kanoners !


Nu blir det film !

RSS 2.0