Jaaaa

JAAAAA så känns det nu.

Vi har klarat den värsta bytardagen på hela säsongen. Alltså sön v8. När alla dessa stockholmsturister är här. Det gick som en dans. Sjukt mycket att göra hela dagen/kvällen. Men vi klarade de galant :)

Tävlingarna i norge ihelgen, gick sjukt bra. Brorsan kammade hem en seger samt en tredjeplats. Å Balder tog hem en seger och en fjärdeplats. Grymt grabbar !

Vi har även fått tillökning i släkten. I lördags kom en liten Vera till världen ! :)

Jag är ledig idag, vädret är kanon. Även lunchat med Kajsa !

Norge i sommar - Jodå . Hoppas, vill, SKA ! Å det kommer de att bli :)


Tjalalalala


Fondue

Fondue på hotellet igår med Linn, alex o andreas. Suuuper gott ! Riktig trevlig kväll o som vanligt en jädra massa skratt. Blev även utgång på hotellet ! Tack o bock för en kanonkväll :)

Ledig idag o det är ju både VC tävlingar samt VM på tv:n. Så en fullspäckad dag i soffan. MEN, även en skidtur ska hinnas med.

Wednesday night cup i Sveg i Onsdags. Roligt med en kvällstävling, men fruktansvärt kallt. Har aldrig frusit så mycket i hela mitt liv. Träffade Maria, vilket gjorde hela kvällen :) Även Jeff var med o kikade, trots sin ryggskada. Vilken rolig människa ! ang tävlingen så gick det riktigt bra, dock hade brorsan otur att kedjehuset rasade i sista heatet innan final. Så då var det färdig-kört ! Ihelgen är hela ligan i norge o tävlar och jag väntar med spänning över hur det går !



Skrattirriterande !

Varje gång är som den första gång vi sågs

Hoa hoa, ny vecka. Ny sportlovsvecka, ännu mer turister. Men jag gillart. Äntligen full rulle !

Lugn o skön helg, underbart ! Det var verkligen behövligt.

Måndagsklubb eller inte ? Måndagsklubb eller inte ?

Imorn fyller vår sambo år, så då blir det tårta efter jobbet. Ledig onsdag o då blir det läkaren igen. Ta massa prover o jag hoppas dom hittar felet nu ! Gluten kan det ryktas om, jag kommer svälta ihjäl ! Så det kan vara ett problem, men huvudvärken, tröttheten o alla andra galenskaper då ? Men massa stick i armarna o tömma mig på blod, så ska dom nog hitta vad som är galet. Jag står inte ut längre !
På Kvällen styr vi kosan mot Sveg för skotertävling. Kvällstävling, kan bli riktigt roligt ! :)

Fredag, middag med systrarna Svensson på hotellet. Även utgång, maybe ! Lördag - ledig o då hoppas jag på underbart väder, isf blir det skidor på skalet eller skoter i Stockåa !


Lyssnar på så mycket bättre o galna minnen uppkommer. Fan för-säsongen var GRYM iår ! :)






Lugna puckar

Sliten tjej ? Jodå, det kan man lugnt säga !

Torsdags hade vi Skistar middag o fest. Åh herrejäklar, den slutade inte alls som planerat. Jag o Linn drog på en dunderfylla. Men satan så kul vi hade :) Mycket folk ute o kvällen var perfekt ! Kan även konstatera att så mycket snö som kom torsdag-natt har jag aldrig sett i hela mitt liv. Sjukt mycket och dvs rejält kaos !

Lördag - Jobb, sedan en jäkla after-ski- Grymt ! Kvällen fortsatte även den på skalet. Rydell & Quick leverade som vanligt ! Awesome. Men kan nu intyga att nu blir det fan i mig lugnt ett bra tag. Fest varje helg, jobb nästan varje dag iaf varenda helg o liiiite sömn. Det känns nu !

Jobb i söndags. Phu ! Brorsan hade även tävling i Lima, villket resulterade i en tredje plast. BRA ! Balder körde in sig som tvåa i sin klass o Marcus vann PRO stock. Underbart kört grabbar !

Sportloven har börjat o det märks. Den här veckan kryllar det av danskar på jobbet o det är nog bland de värsta jag vet. Tacka vet jag engelska !

Nä dags för lite The, sedan spårlöst o sedan sängen.

Det händer mycket nu, and I like it ! :)


Förtjust !

Vecka 6

Ny vecka, redan vecka 6 ? !

Blev Skalet i lördags, lite spontant sådär. I like it !

Den här veckan kommer bli super. Ledig imorn, jobb o bacon-kväll med Sandra på onsdag. Skistar-middag o fest på torsdag, Rydell & Quick fredag-lördag. Tjohoo !

Sandra o jag har även bokat tid för tatuering. Så den 9 Mars, är det vår tur ! Awesome .

Nä, dags att röra på sig.

Ciao !



Wilma o Axel har varit här. Jisses så mycket mys o skoteråkning det blev i fredags. Mina godingar !

Tröttmössa

Livet leker !

Tröttmössa !

Jay Smith till Hede på midsommar. Yey !

Funderar på framtiden !

Oslo ? JA ! Jag ska, jag vill.

En sommar till i Hede - ALDRIG i livet. Det har jag gjort alldeles för många gånger, alla behöver därifrån o se något annat. Annars är det synd om folket !

3 månader kvar av säsongen . Shit ! Alla galna o underbara människor man lärt känna, åker åt varsina håll..

Fan jag börjar få lite lätt panik ! What to do ?

. . . . .

Äh det löser sig. Njuter av nuet, säsongslivet. Underbaaaart !








RSS 2.0