Söndag

Söndag . Är -2 grader ute, solen skiner, men frosten ligger fortfarande kvar på backen. På skalet sprutar dom snö som aldrig förr och räknar med att öpnna till veckan, eller iaf till helgen. Jag är lycklig, så enkelt är det ! Så förhoppningsvis blir det premiäråk i veckan eller till helgen. Och jag börjar snart jobba. Tjohooo !

Igår styrde jag o jocke kosan mot Bergsåker, för att jobba på V 75-trav. Skistar-Vemdalen var huvudsponsor och hade ett tält o massa grejer där. Kl 7 gick bilen, jobbigt ! Men iaf, hade en kanon-dag med allihop. Men det var nog första o sista gången jag var på trav. Har inte riktigt tålamod för det, gud vilken tid det tog mellan varje lopp. Men som sagt, hade det riktigt trevligt med alla kollegor o dessa travmänniskor. Kom hem runt halv elva, så det blev en lång dag !

Erica är hurtig som är ute o springer, jag sitter i soffan o kikar på reprisen av idol, Kajsa sover än .

Nä, dags att tvätta lite kanske ?



Forum närmar sig med stormsteg. Jag längtar, jag är laddad.. Till tusen !

Full speed

Oh vilken vecka. Full speed hela veckan. Gillart !

Måndag - följde med Jocke o bagarn till sveg. Besiktade bilen, fikade, var på dollar, sportringen o bolaget.
Hem för att ladda om till måndax-klubb. Lite folk, men vi hade roligt ! Dock för många shots tror jag ?

Upp tidigt på tisdag för att åka till Röros. Lättare sagt än gjort, men tillslut fick vi tag på en bil med vinterdäck. Tack snälla Ullis o Mange ! Då styrde vi kosan mot Röros. Herregud vilken resa ! Å lunchen ska vi inte ens nämna. Haha. Hade iaf en mycket lyckad dag i vårt grannland. Tack Erica, Bagarn o Jocke för det :)

Onsdag - Jag o erica städade hela huset, när vi ändå var igång tog vi våra bilar också. Sedan upp på shopen där vi tillbringade vår eftermiddag.

Igår, vaknade med att det var -15 grader. Brr ! Men vi trotsade kylan, begav oss på en promenad hela förmiddagen. Skönt. Sedan blev det lunch på hildnings o senare jobb för min del.

Idag är det fredag, vilket innebär helg. Lugnt o skönt ! Känns som att man behöver ladda upp med energi inför kommande helger :)

Men det blir bättre om vi é tillsammans, så mycket bättre för oss allesammans ! Skön låt .

Onsdag

Räddningen kom. Jag är så glad över vår lya . Underbart !
Halva veckan har redan gått. Hua !

I söndags hade jag en riktigt mysig dag först med Örjan, Maria o Olof. Tackar ! Eftermiddagen spenderade Jag o Erica uppe på shoppen med Jocke, Camilla o Johan. Fika o massa surr. På kvällen blev det mys med tjejerna, även Emma kom :)

Måndags var det dax för måndaxklubb. Inte många pers där, så vi blev inte så långvariga. Igår vankades det fotbollskväll hemma hos oss. Vi, Jocke, Kallin, Jessica o Simon kom över. Fotbollen - Ja, pinsamt ! Annars hade vi en riktigt trevlig kväll o såklart många skratt . Ett gott skratt förlänger livet - herrejösses vad vi blir långvarig !


Your'e amazing, just the way you are !

Nä, middag kanske ?



Saknar min lilla fis . Axel - mys !


Hemma i Hede

Hemma i Hede o vad har hänt sen sist ? Inte ett dugg. Gaah jag är riktigt less på det här, jag är redo för nya äventyr. NU ! Tack o lov att vi har lägenhet o snart drar jobbet igång, alla nya människor man träffar på o allt blir såå bra . Ge mig snö, nu tack .

Sitter här o kikar på bilder från Turkiet. Vilken vecka. Jag vill tillbaka ! Kikar även på bilder sedan vårforum. Om lite drygt en månad sitter vi i samma stuga. 8 tjejer. Jag, Kajsa, Ericax2, Emma, Elin, Anna o Pamela. Vissa av oss var som sagt med i våras o vissa blir helt nya. Hur som helst, det kommer bli grymt. Jag längtar ! Galen helg o allt därtill som väntar :)  Tjohoo .


Nä, en promenad kanske ?






Grym helg i Östersund .


Vilka helger

Har haft två otroligt roliga helger nu som varit.

Förra helgen blev som planerat, men ändå inte. Blev bortrövad på fredag o vilken dag o viiilken kväll. Den lever jag länge på. Lätt den sjukaste o galnaste kvällen jag varit med om o även sjukt rolig ! Tjejer ni är bäst .
Lördagen var ett rent helvete. Spydde konstant till kl sex på kvällen. Aldrig mått sämre tror jag !
Husky blev det, fick dock bara i mig 1,5 cider. Men roligt hade vi ändå ! Som sagt en riktigt grym helg.

Veckan har bestått av jobb, plugg, men kanske framför allt flytt. Nu är nästan allt på plats o det känns så bra ! Har sagt det såå många gånger förut, men den här vintern blir den bästa. Ge mig en massa snö NU :)

Så var det helg igen. Fredagen blev bara lugn. Skulle vara chaufför, men de fixade annan. Tack o lov ! Så det blev plankstek, vin o idolmys.
Gårdagen blev däremot annat. Fix i lägenheten, sedan blev det middag o mys med Erica x2 och Carro. Dock avbröt jag tidigare för att denna kväll vara chaufför åt ett glatt gäng ! Började kalasandet hos Schwartz, där ett helt fotbollslag tror jag blandat med HIK/SIK hade samlats för massa surr o festande. Riktigt trevligt ! Sedan styrde vi kosan upp mot Ljusnedal. Galet mycket folk, men riktigt roligt. Att vara nykter har sina fördelar, gud vad man ser mycket o herrejäklar vad många skratt man får sig !
Kom hem rätt sent o sällskapet hem. Haha ja vad ska man säga ? En hade vi tappat bort (schwartz), En sov som en stock över hela framsätet o pratade bara i nattmössan (nille-pille), en mådde riktigt dåligt stundvis (nipärza) o sen hade vi en som gjorde mig sällskap o pratade som aldrig förr (lenny)!
Men jag hade en riktigt trevlig o rolig kväll ! Tack :)
Dock tycker jag det är jäkligt tråkigt att det finns människor som viskar en sak till andra, alla tittar dit o man ser vilket skitsnack som går. Blickar kunde döda. Dagisnivå o så genomskinligt! Haha .

Nä nu väntas nästa !

RSS 2.0