Livskvalite

Igår var en sån kväll som man bara älskar att man bor här. Åkte till östvallen där grabbarna hade skottat upp soffor i snön, gjort snölyktor, gjort upp eld. Vi grillade korv, hamburgare, det dracks öl o Robban spelade gura. Helt underbart ! Det kallar jag livskvalité med kära vänner ! Jej !
Melker fyllde även år igår, lillfisen ett år :)

Nollgradigt o klarblå himmel ute redan, jag älskar att vara sjukskriven just nu :)


Operation

Operationen är klar. Smärtan som uppstod vid uppvaket går inte att beskriva.. Helvete ! Allt runt omkring.. Ja, nu är det gjort ! Har fortfarande ont o stickningar i händerna. Men nu kan allt bara bli bättre !

Det är vid såna här gånger man märker vilka som är ens vänner. Ni är guldvärd ! Ni andra, hårt att säga, men släng er i väggen !


Hoppsan hejsan

Hoppsan, hejsan vad tiden går !

Har hänt mycket den senaste tiden.

-Besökt Åre en helg, med alla galningar till vänner man har. Kung helg, kan inte säga annat!
-Haft en bror som legat på sjukhus mestadels, för ett brutet skulderblad, muskel-fästen som bara hängde i trådar plus ett ben till som var av. Men är nu opererad, och på bättringsväg
- En dålig farmor som nu är bosatt i Hede.
- Vad händer med vårt hus i västibyn ?
- Personal-fester x 2. Fullt ös med andra ord !
- Sedan har vi då Rydell & Quick som var ihelgen = 3 dagars fest. Sliten? Ja !

Plus en massa annat, men de är inte läge att ta här :)

Har spenderat dagen med Melker o Fia. Tog oss en tur upp till jaktstugan. Underbart väder, kanon !

Efter ett års väntan, fick jag ett lyckligt samtal från Östersund imorse. Tisdag-morgon blir jag inskriven på sjukhuset o onsdag blir det akut operation. Det är lycka ! Dock inte lika roligt att bli sjukskriven minst två veckor efter operation. Men så är det, huvudsaken det blir gjort nu !

RSS 2.0