Hua

Mkt har hänt sen sist o jag menar verkligen mkt !

Helgen har iaf varit helt kanon. Fredags kom min andra hälft hit o det var verkligen efterlängtat. Vi bestämde oss för att åka till sveg. Kan bara konstatera att vara i Sveg, nykter är inget att rekomendera. Men kul att träffa lite folk iaf. Åkte från sveg runt två. Att komma hem var inge roligt. Hamnade mitt upp i trafikolyckan eftersom jag skulle hem till pappa. Hemsk syn o hur det slutade. . Hur mkt ska en by behöva vara med om ? Nu får det vara nog med tragedier här !

Upp tidigt lördag-morgon för att göra stan osäker. Har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv. Virre, du förstår ;)Kom hem med endast en mascara! Hem, duschade o for iväg till tjejerna för att äta mat o dricka gott. Kikade även på turkfilm :) Spelade spel, skrattade o hade sjuk roligt. Senare kom även Näs, Färne, Boffen o Bony för att joina oss. Blev sedan parken på oss alla. Ont i fötterna o huvudet idag. Men tack för en rolig kväll tjejer, det gör vi snart om ! :)

Nu har jag precis tagit en välbehövlig dusch !


Galen

Jag funderar o funderar. Och jag blir galen snart. Vad vill jag med både det ena o det andra? Vill jag verkligen vara kvar här? Ska ett förhållande göra så att jag blir kvar här? Vill jag ens ha ett förhållande? Men är jag redo för att vara ensam? Men vad ska jag göra om jag flyttar? Å vart? Ingen att umgås med, helt ny bekanskap. Är jag redo för det nu? Eller ska jag stanna här i vinter o flytta till nästa sommar? ÅÅÅÅHHH detta gör mig fullkomligt galen ! !
Går inte en dag utan att jag funderar o lika ofta sitter jag o grinar. Jag varken ut eller in längre. . Jag vill inte vara stor. Gud vilken trygghet skolan var !

Men jag måste lyssna på mig själv nu o vad jag själv mår bäst av. Å det känns faktiskt som jag borde ta mig härifrån! Hede är verkligen ingen framtid för mig . . Å under detta år har jag stärkts rejält, så jag borde fixa det, ta steget från Hede.
Men törs jag?

Ja, händer inte så mkt just nu.. Gör ingenting. Eller jo, nu har det varit mycket med flytten. Så nu huserar vi uppe i åsen hos Randi o Olle. Arbetslös är man också, vilket gör mig galen. Fast på fredag ska jag äntligen få jobba på dagis. Skönt! Sen blir det jobb nästa vecka på andra jobbet. Bra bra ! Hjärtat åker igen på söndag, så då blir jag ännu mer rastlös.

Nä nu ska jag ta mig en promenad. Känns som det behövs !



Saknar min vän Veronica oxå !


Friends forever







As we go on
We remember
All the times we, had together
And as our lives change
Come whatever
We will still be
FRIENDS FOREVER
 

tuff söndag

Ja, kan väl inte påstå att det har hänt särskilt mycket sen sist.. Jobb o mest bara varit. Har även hunnit med countryn en kväll !
Igår tog jag mig en tripp till Sveg o till Maria. Var alldeles för längesen vi sågs. Vi hann med Streetracing på dagen, middag, cruising, ölspel, storön o sjukt mycket skratt på kvällen. Härliga människor och som vanligt lite för mycket alkohol intogs. Men jag hade en sjukt rolig kväll iaf :) Idag mår man som man förtjänar. . Tack alla som förgyllde denna kväll, speciellt Maria :)

Nä nu ska ja ta mig en promenad på OK !

Lisa <3



Just nu saknar jag Lisa så oerhört mycket. Min älskade hjärtevän, min älskade ängel !
När kommer du tillbaka ?

<3

Ledighet ?

Så var det med den ledigheten. Jobb igår, ikväll o imorn. Det är bra, pengar rullar in :)

Annnars rullar allt på som vanligt. Prinsen åkte imorse, men kommer hem på fredag. Då flyttar han hem, äntligen! Å jag tror han är lycklig över det, att det äntligen är slut där nere :)
Så då blir det till att packa, städa, fixa nya stället, åh herregud. Hur ska tiden hinna med oss ? Det löser sig säkert !

Vill ha fredag nu o helg. Blir antagligen countryn på fredag. Mys på lördag o leksand på söndag ! Tjohoo .

Tänker på dig älskade farfar ! <3 Tänk om allt kunde bli bra nu .

Hemma

Efter många om och men blev jag hemma ikväll, eller rättare sagt vi blev hemma. Ena stunden var vi påväg mot Rättvik, nästa sekund Stan. Men det slutade med att vi stannade hemma. Jag tog på mig jobb imorn ist, jag är glad för varje extra timme jag får nu. Men månaden började ju bra iaf, med jobb på en gång :) Tack Carro för en trevlig dag !

Nä nu blir det sommarkrysset o massa gott till det :) Imorn kommer hjärtat hem !

RSS 2.0