Torsdag

Hujedamej, ännu en vecka har snart passerat. Söndags blev det en promenad med Jenny. Sedan blev det filmmys på frubacken ! :) Måndag - lunch med ekan o städdag. Tisdag - jobb på rymden med Jenny. Kvällen blev det mys i Vemdalen hos Erica. Onsdag - jobb i vemdalen o kvällen blev det en promenad med Ida o påhälsning hos dom. Å idag ska jag luncha med Hanna. Sedan drar jag till fjälls o återkommer imorn eller lördag. Då blir det oktoberfest på bocken ! Tjo :) Har även skickat in ansökan om matte B. Så nu ska jag fullfölja den kursen, för nu ska jag börja ta tag i saker o ting. Åren går o som sagt, hede är ingen framtid för mig ! Adjö !

Sämst

Jag är sämst, typ sämst i världen just nu känns det som. Besviken på mig själv ! Fan . Aja, tackar grabbarna för en trevlig kväll igår iaf !

Herrejösses

Herrejösses vad veckorna flyger fram. Redan tisdag ?! Jobb hela veckan i Vemdalen, förutom torsdag då jag förflyttar mig på rymden för en dag. Men som jag trivs i vemdalen. Den här veckan har vi dream-team på fritids. Jag, Erica o Mari. Kan inte bli bättre :) Dunderförkyld oxå, men den börjar släppa nu. Hoppas jag ! Lördag blev det stugan på dagen. Underbart väder ! Kvällen drog jag till viken till grabbarna-grus för att ta en öl ! Blev senare husky . Hem med folk till Henka o Niperza till hede, sedan drog jag tillbaka till viken. Klockan blev tusan 5 innan alla hade dragit hem o det blev läggdags. Söndag-morgon, vaknade av att en viss H hade ställt klockan på pling. Phu ! Drog hem till hede mitt på dagen o de andra for o slog några bollar på IP ! Jag har det bra idag, det är en vanlig dag o jag har det bra ! Nä, mot Vemdalen för en myskväll med bästa Ersca !

Höstdag

Solen skiner, men det är endast 5 grader ?! En riktig höstdag :) Jag är trött. Sena nätter tar på kroppen, börjar bli gammal. Utförde ju även tantvarning när det blev doobidoo på tv igår ist för idol. Haha. Drog iaf till viken med Niclas o nille igår. Grabbarna drack öl. Jag o Niclas var nykter. Bra gjort ! Kikade på film, skrattde o en hel del snack. Drog sedan vidare till hede, för depåstopp hemma hos nille, sedan lämnade vi av dom på byn o for hem o sov! Idag blir det stugan en sväng. Hälsa på lilla Vera :) ikväll blir det kanske öl i viken ! Jag måste tillåta mig själv. Det här blir bra, det känns bra. Kör på !

Regn o regn

Regn o regn.. Tänk om det kunde vara snö som föll ner ist, vilken lycka det skulle vara ! Igår blev det middag med Hanna, sen skulle vi till Ellinor på myskväll. Men Hanna var tvungen att åka tillbaka till hogna igen. Så det blev ingen myskväll. Men snart flyttar Ellinor upp på heltid. Skoj ! :) Det sägs att lilla Vera är påväg till Härjedalen. Jag hoppas det ! Lilltjejen börjar ju bli några månader nu :) bebis-mys !

Måndag

Hemma igen efter en underbar vecka i Turkiet. Varmt ? HETT kallas det, mellan 45-50 grader om dagarna o minst 30 om nätterna. Helt sjukt ! Men ack så skönt det var :) Firade min födelsedag där nere oxå, hade en riktigt bra dag. Kvällen var grym ! Lärde även känna Johanna o Malin där, härliga brudar som vi umgicks med nästan varje kväll :) Träffade även några kända ansikten sen föregående år man varit där. Kul ! Idag har det blivit en riktig flyttardag. Började med lunch på storgatan med Hanna o Ellinor. Efter det blev det till att flytta hela dagen. Jäklar så vi har kånkat möbler o kartonger. Men vi hann allt, så nu är det bara småsaker kvar ! Även lilla Wilja var med, sötnos ! Tackar Hanna o Ellinor för en riktigt trevlig dag, eftermiddag o kväll :) Nu blir det vin nån helg framöver o tokigheter ! :) Imorn far jag upp till fjälls ! Mys . Hörs, hej

Påväg

Sitter i bilen påväg mot Arlanda. Jag är trött som ett as, blev lite sent inatt.. Jobbade med mina fina barn i Vemdalen igår. Tog med mig olof efter jobbet o fikade på trosavik ! Kvällen var det fotboll som gällde. Jag o Niclas hämtade upp Henka i viken o drog vidare till Vemdalen, till Simon o Jessica. Där det som sagt vankades fotboll o sedan bastu :) hade en rikitgt trevlig kväll. Tack för det ! Åter till bilkörandet o en veckas sol o bad i Turkiet ! Som jag ska njuta. Hörs, hej !

RSS 2.0