Saknar



Jag saknar min andra hälft sjukt mycket just nu ! Men på fredag hämtar jag dig o då har vi äntligen några veckor tillsammans på hemmaplan igen. Som jag längtar !

Onsdag

Gud vad veckorna flyger fram. Vilket är oerhört skönt, men samtidigt får jag panik över hur fort tiden går.

Helgen som var, blev helt kanon ! Fredag umgicks jag som sagt med Kajsa hela dagen. Planerade lördagen, som inte kunde bli bättre.
Vaknade lördag-morgon. Ladda inför en spännande dag. Kvart i tio kom Kajsa till mig, vi gjorde tårta. Som i övrigt blev hur god som helst. Packade in i bilen, for vidare till Vemdalen på klipperian. Runt halv ett var det dags för ombyte, för att överraska Erica o Johanna. Överraskade blev dom minsann o våran klädsel var hur bra som helst. Har inte skrattat så mycket på länge, gud vad jag älskar att göra i ordning överraskningar. Så mer överraskningar åt folket ! Som sagt vi överraskade dom, sedan blev det fika o en massa prat. Rövade sedan bort dom på After-ski, hur kul som helst! Sedan hem, göra sig i ordning för en grym kväll på skalet. Vilket det verkligen blev. Lite för mycket alkohol kanske, för jag har en hel del som är svart. Men det var jag absolut inte ensam om ;)
Tack tjejer för en grym dag o kväll. Allt blev så himla klockrent !

Söndag mindre rolig.

I veckan har jag jobbat alla dagar. Igår efter sista utbildningen hade vi Kick-Off med middag o lite så. Himla trevligt :) Nu är jag ledig tills på söndag, skönt !

Den här veckan känns så himla bra. Å jag vet vad det beror på ! Bara att njuta av tiden som är kvar :)


Tänker på dig Farfar, på fredag kommer jag på sjukan o hälsar på !

Nervös

Lillebror o co befinner sig i Arjeplog just nu. Tävling ihelgen, även första för säsongen. Här hemma sitter en nervös storasyster som håller alla sina tummar för sin bror. Kl tio imorn-bitti står han på start-linjen! Heja, Heja, Heja !


Fredag

Blir alldeles förvirrad över hur vissa beter sig. Ååh detta tar sån energi ! Varför ska man ens bry sig, engagera sig längre ? Nä, låt det var. Jag har dom som jag behöver o dom är guldvärd !

Åter till annat. Jag har haft en grymt rolig dag med Kajsa. Allt har varit toppen o vi har inte skrattat så mkt på länge. Fikat har vi också gjort, en hel del. Först hos Sara o sen på Thunells. Andra hyss har vi även hittat på, men det är inget jag skriver här ;)
Nu längtar jag som en dåre, detta blir gryyyyymt !


Julkänslan

Nu hoppas jag att vintern har kommit för att stanna ! Julkänslan har också infunnit sig, lite grann iaf :)

Har en enorm bloggtorka just nu, tycker det är så fruktansvärt trååkigt ! Sen vill man ha lite för sig själv med.
Jag hade iaf en grymt rolig helg. Fullt ös, med de bästa ! Kvällen var alla tiders. No comments ;)
Annars umgås jag rätt mycket med min vän Kajsa nu om dagarna. Gillas !

Dusch nästa o sen kanske andra äventyr !

RSS 2.0