Helg

Äntligen helg !
Igår åkte jag in till stan, gick på stan, shoppade lite. Gick sedan ner på stråket för att lyssna på Ständut blakk, samt tog nån cider. Mycket trevligt! Runt nio åkte vi hem, pga att jag skulle jobba idag.
Ja, jag har alltså jobbat mitt sista pass nu ikväll. Å det var det roligaste jag någonsin varit med om. Tårarna sprutade o vi hade så jäkla kul. Tack arbetskamrater o patienter för en grymt rolig kväll o arbetspass. Det lever man länge på ! :)
När jag slutade gick jag till Carro. Tog en cider o pratade massa tull o nu sitter jag här i min ensamhet.

På måndag är det min första dag som arbetslös. Hjälp, jag vill inte bli stor. .


...

Stan imorn, hem imornkväll, jobba fredagkväll, in till stan igen lördag-morgon. Hem söndag!
Jag ska inte sitta hemma o gräva ner mig. . Ser ut som en zombie just nu, varken sover eller äter. Men tårar det har man, allt för många !

Tårar

Kan inte sluta grina. . Hur mycket tårar finns det egentligen ?

Varför ?

Byveckan

Har hänt lite sen sist jag skrev. . Den årliga byveckan har ägt rum, men ska jag vara ärlig så har jag nog aldrig haft så tråkigt på den som iår.. Mkt beror nog på vädret, sen var jag inte ett dugg laddad. Men lite hann jag med iaf, nämligen ankrace, fotbolls-match, pub på parken, hedesnurren, cruising, picknick o dans samt bilbingo.
Så jag måste konstatera att året byvecka var enligt min den tråkigaste. Man märker verkligen vilken betydelse vädret har. Roligaste kvällen var ändå fredagen med pub o trubadur. Dock så intogs det allt på tok för mkt alkohol både fredag o lördag.

Hoppas på bättre väder nästa år !

Annars jobbar jag o står i, så det händer inte så mkt i min vardag.

Beslutsångest har jag också. Yran på lördag eller inte? Det är frågan. .

Jag förstår ingenting, vad är det som händer? Varför? :'(

Lediga dagar

Nu har jag haft två välförtjänta lediga dagar. De har tillbringats tillsammans med hjärtat och expedition stor-städning har stått på schemat! Idag jobbar jag kväll, börjar kl 16. Så det ska nog gå bra. Hela helgen är det jobb som väntar. Hade hellre befunnit mig på Härdals-yran, men icke. Här ska tjänas pengar ist!

Veckan som kommer är det den årliga byveckan. Som jag längtar!

Nä nu ska jag ta mig en dusch, sedan blir det lunch på hempan med Kajsa :)

Måndag

Helgen är över o den tillbringades i Idre ! Tack Carro, Per, Lars o Ola för en trevlig helg. Sen måste vi även tacka vår underbara Therese för all hjälp !

Har inte mkt mer att säga. Tror jag lägger ner med bloggandet ett tag. . Har tappat lusten totalt.. Sen läser man bara en massa skit. Kommer aldrig att bli bra o jag har lagt ner allt nu. Sen kan man sköta sitt eget först o främst, innan allt o alla andra!!

Hjärtat blir hemma hela veckan, bättre kan det inte bli. Då blir det sammanlagt 2 veckor som han varit hemma :) Tjihoo!

Jobbat ikväll o jobbar imorn. Sen ledigt några dagar!

Less

Sjukt jävla less, det är jag nu. Lite sömn på det här så hoppas jag att morgondagen blir bättre ! Först funäs med mamsen, även träffa min homie. Sedan vemdalen med Ekan o barnen! :)

Godnatt !

Sovmorgon, nja. .

Eftersom jag var ledig idag tänkte jag ta mig en lååång sovmorgon. Men så lång blev den inte. Samuel ringde o väckte mig, undrade om jag ville följa till Funäs en sväng med han o Jon. Fort upp o göra sig i ordning. Upp mot Funäs o kikade runt lite, åt lunch o for sedan hem till hede igen. Fick sig många skratt som vanligt när man är i hans sällskap. Så måste jag passa på att säga Grattis igen till körkortet ! :)
Lika varmt idag om inte ännu varmare. Nu ikväll har jag varit i viken o badat, kom nästan nyss hem o det var så himla härligt! Hoppas på ett kvällsdopp imorn med efter man slutat jobbet !



Saknar min homie, saknar Turkiet !

RSS 2.0