Sommarvädret

Vart är sommarvädret? Är det meningen att vädret ska vara såhär? Tänk om det kunde vara sol o varmt. Då skulle allt kännas bättre, man kan vara ute o bara va. Visst, det känns redan som hela sommaren är förstörd. Man vill inte göra något. . Allt som var planerat känns som man kan skita i. Men men. Ska bli kul o skönt att börja jobba lite på torsdag :)

Nä nu ska jag kila iväg till min mys!


Smärtan är med mig vad jag än gör, vart jag än är. Du fattas mig!

Irriterad

Sitter här o tänker o irriterar mig på hur folk är nu efter det här. Jag blir så iriiterad o förbannad på folk som bara törs komma fram o prata när dom är på fyllan. Varför kommer de flesta fram då o ska prata om allt som hänt, fråga hur man mår? Vilken jäkla svaghet! Kan man ens vista sig ute om helgerna utan att nån ska komma fram o prata? Nä, det verkar inte som det. Kom fram när ni är nykter ist, visa att ni bryr er då o inte bara på fyllan! Ååh vad irriterad jag blir.

Nä nu ska jag köpa glass o gå till min mys!


Lisa, Jag Älskar Dig!

Dagarna . .

Dagarna går. . Helgen är över. Fredags blev det släktmiddag i stugan. Kul att träffa de flesta o mysa med go-ungarna :) Åkte hem på kvällen o for ner på campingen o kikade. Hem när dom stängde. Skratta som en tok åt Lars o Rickard. Tack för det! Cykelturen hem var man livrädd, kändes inte allt för stabilt. Men kom hem oskadd :)
Lördag blev en riktig slappdag på soffan. Skönt! Kvällen följde jag med Linda till deras stuga, sedan blev det lite bilraggning innan jag for till fisen o kikade på film med han o Pålsson.
Idag fotboll. Tyckte Hede var värd segern, vart dock oavgjort. Men kul match att kika på :) Ikväll blir det såklart fotboll. Kan inte missa finalen!

Linda har åkt söderöver o jag saknar henne redan! Men jag ska stå ut den här veckan :)


Jag kan inte sluta tänka, kan inte sluta grina. . Den första personen jag fick se död, var min bästa vän. Det ska inte få hända. Måste man grina sig till sömns varje kväll, vakna gråtfärdig varje morgon? Fan Lisa kom tillbaka! Det här får bara inte vara sant. Jag saknar dig som en tok. Dagarna går så sakta, jag bara väntar på att du ska höra av dig. Jag kommer aldrig förstå det här. Älskade du, kom till mig <3



 

Tom

Jag är helt tom. Idag är det en sån dag där allt bara känns skit. Tårarna har rullat o jag vill bara att allt det här ska vara en dröm.. Kan inte tiden rulla tillbaka? För två veckor sen var allt helt underbart! Nu är livet en helt annan situation. Alla frågar hur man mår, om man mår bättre osv. Kan man verkligen må bra när ens bästa vän har tagit livet av sig? NEJ, det känns förjävligt! Det får inte vara sant, man ska inte få vara med om något sånt här..
Älskade vän, du är den vackraste ängel som finns nu, men tog oss från jorden alldeles för tidigt! Varför? Jag saknar dig så oerhört mkt. Kom tillbaka! <3

Glad att jag har dig Linda. Förut var vi tre mot världen, nu är det bara vi två kvar. Vi ska kämpa!

Dagarna

Sover inget om nätterna, orkar inget om dagarna. Så är mitt liv just nu! Men börjar iaf få tillbaka matlusten. Tack o lov! Gjort idag då? I stort sett som alla andra dagar. Försöker att sova så länge som det går, sen gick Jag o Linda till Ekan o käka lunch. Mums! Sedan vidare till blomsteraffären för att fixa blommor till Lisa. Vidare till Vemdalen för att kika om vi hittade ngn födelsedagspresent till Hans. Men icke! Slutade med mathandling på Ica. Jag har fått en ny beundrare och kompis. Nämligen Thilde! Tänk om man hade lika mkt energi som dom små liven. Goingar!


Nu blir det en dusch, sedan mat!

Älskade Vän, saknar dig! Det gör så ont. Varför gjorde du såhär?

Mardröm

Kan man bara inte få vakna upp ur denna mardröm någong gång? Jag saknar dig, det gör så ont. En smärta jag kommer att få bära livet ut nu. Min bästa kompis är borta, jag kommer aldrig att få träffa henne mer. Fan! Det gör ont att andas, ont att lägga sig, ont att kliva upp, ont att träffa alla människor. Jag blir less på alla som kommer fram o frågar hur man mår. Klart allt är skit! Folk som aldrig bryr sig annars, kan nu komma fram. Men sen finns det folk som man känt hela livet, som helst plötsligt aldrig hör av sig. Kan man bara inte spola tillbaka tiden ett tag. Ta mig tillbaka till verkligheten!


Nä nu ska jag kila till Linda. Saknar henne så! Sen blir det en trappa upp o mys när fotbollen är klar o dom kommit hem!


Älskade Lisa, Kom tillbaka!

Midsommar

Nu är det midsommar o det känns skit om jag ska vara ärlig. Saknar Lisa så jäkla mkt, finns inga ord. Nu är det ju midsommar, alla våra planer vi skulle ha gjort ihelgen o vad himla kul vi skulle ha. FAN. Varför gjorde du såhär? Vill inte ens fira midsommar. Men Virre kommer hit nu snart o vi har bestämt oss för att gå ner på parken. Försöka ha så roligt som möjligt. För det vet jag att Lisa skulle vilja o jag ska göra det oxå! Även fast det känns tungt att träffa allt folk.

"Det här kallas kärlek" Ja det kanske är påväg dit nu?! :)




Vi hade ju så himla kul sista kvällen. Så sjukt roligt! En vecka har gått nu. Tiden går så fruktansvärt sakta. Varje minut, sekund tänker jag på dig! Det gör så ont, så ont. Finner inga ord om hur mycket du betydde. Det var vi mot världen! Ensam kvar . . Älskade Lisa, kom tillbaka! <3

Älskade Älskade vän

Älskade Älskade Vän



Idag fick jag se min älskade vän för sista gången i mitt liv. Du var så oerhört fin där du låg i kistan. Det enda som fattades var ditt underbara leende o att du skulle andas. Man bara ville att du skulle öppna ögonen eller åtminstone andas. Det känns himla ofattbart att det var just du. Men samtidigt skönt att få se att verkligheten är såhär är nu. Men det är bara fel att du låg där. Tack familjen för att ni ville vi skulle komma och att Jag o Linda fick chansen att säga ett sista Hejdå, kramar henne och säga Vi Älskar Dig, där du låg! Vi vet att du lyssnar och hör allt vi säger!
Sov Gott Älskade Vän. <3


Lite bilder sen sista kvällen vi hade tillsammans. 5 minuter efter vi sagt hejdå, är livet ett kaos. Det ofattbara och som absolut inte får hända, det hände. Glad att vi fick en sista helt galet underbar dag/kväll tillsammans.

                

              

            

Kommer fler sen!


Älskade Vän

Älskade Vän!



Smärtan är så enorm, finner inga ord. Varför? Du var mitt allt. Det var vi mot världen. . Älskade vän, kom tillbaka!


Livet leker

Livet leker. Dagarna rullar på och nu har jag gått på sommarlov, helt fantastiskt! Har verkligen ingen ork till att skriva blogg mer. Så det får bli som det blir. Ja som sagt, allt rullar på. Fotbolls-EM har börjat, tjohoo. Umgås med mina underbara vänner (riktiga vänner) det gör jag, måste ge en extra stjärna till Lisa o Linda. Tack för att ni förgyller kvällarna och helgerna. Vi har sjukt roligt! <3 Annars händer det inte så mkt mer. Vill gärna att sommarvärmen ska komma tillbaka. Har just kikat på alla kort sen turkiet, gud vad jag längtar tillbaka!

Nu längtar jag till helgen. Imorn blir det bus med Lisa, medan Linda är på personalfest. Me på lördag är vi samlade igen för en tjejfest hos Linda. Och såklart ska vi kika på fotbolls-em. Sen blir det campingen o så får vi se hur mkt av kvällen man kommer ihåg sen =P

Nu måste jag kila vidare!

Veronica .

Torsdag

Vädret är kanon o jag njuter som bara den, Idag är det en vecka sen vi åkte hem från Alanya. Saknar det stället så himla mkt, vill bara tillbaka! Men om 2 månader är vi där igen o det går fort :)
Det positiva med att vara hemma igen, är att få träffa o umgås med alla goklimpar. Tack Lisa o Linda för gårdagen! Nu väntas nästa helg med fart o fläkt. Ska bli väldans roligt :)

Har ju lovat att skriva om Turkietresan, men jag har ingen ork eller lust med det. Lusten att skriva blogg har flugit ur mig.. Får se om det blir ngn ändring på det. Tänkte iaf bjuda på några kort sen resan o ett kort brukar ju säga mer än 1000 ord :)

Idag är det studenternas lyckliga dag. Tänk om ett år står vi där. Sjukt vad tiden går fort!

Nu väntas nästa!

                   

                  

   

RSS 2.0