Yes

Hallelujah, vilken jäkla lördagkväll det blev. Inflyttningsfesten här i lördags, blev över förväntan. Galet roligt o nog tusan spårade det på slutet ;) Iväg på Husky där Feejk spelade, lika grymma som vanligt ! Jag o Ersca var hemma strax efter tre tror jag o inte en aning om vad vi gjort en hel timme ? Alla andra var iaf hemma hos oss o hade efterfest. Men jag anar vi hade roligt ! Vaknade upp kl sex på morgonen, sovandes med dunjacka o skor i Erscas säng, med Schwartz i fotändan. Söndagen var inte alls rolig. Som vanligt med andra ord. Men en grym lördag ! Där lyckades vi :)
Söndag- Den årliga julskyltningen. Men nog tusan var det bättre förr ! ?

Idag följde jag med Linn till Hede. Morgonpromenad i 30 graders kyla, det bet kan jag lova. Men ack så skönt när man kom in ! Lunch hos Sara o sedan en massa mys, tills bilen var klar o vi kunde åka hem igen :) Tack för det Linnson, ser verkligen framemot denna vinter med dig o vårt jobb ! :)

Nä, radda ihop lite här hemma. Det vankas tydligen bad, bubbel o bastu på Storhogna ikväll. Livet leker !




Fredagsmys

Det är dags för fredagsmys. Ja ikväll, då jäklar är det fredagsmys på Östgärdet. Julfint ska vi också göra. Å dricka massa julmust, äta pepparkakor o prata massa strunt. Gillart ! Jag älskar sambo-livet :)

Har vart en wonderbar vecka. Med lite jobb o massa tull. Sladdad runt på skalet en hel kväll, varit skogshuggare, hälsat på Jocke, bandy, kikat på hockey på Husky, varit på skogsbiltur och jäklar vad det gick bra. PANG ! :)

Nu är det helg och ikväll som sagt blir det fredagsmys, imorn blir det först jobb, sedan kalas ! Söndag julskyltning - Mys ! Å sen är det ny vecka igen . .

Kikar på massa bilder sen förra säsongen. Omg ! Men denna kommer bli minst lika bra, om inte bättre. Det är jag övertygad om. En jäkla säsong på skalet o en jäkla skotersäsong med massa tävlingar o iår ska jag tusan inte missa en enda . Kommer bli grymt ! Btw, är Marcus i USA nu o tävlar o jag håller alla mina tummar för dig "brorsan".  Kl 16,00 sitter jag bänkad framför datan o följer tävlingarna !


Nä nu inväntar jag min käre far !




Lördag

Lördag o åter lördag. Jag har börjat jobba o utbildningsdagar har vi också hunnit med. Äntligen kan jag säga att det är roligt att åka på jobbet. För jag verkligen älskar mitt jobb :) Å underbara arbetskompisar. Säger som Robban, Jag o Linn - Järngänget i vinter. Full pott ! Massa galenskaper som redan är planerat. :)

Så har vi även hunnit passera ytterligare ett forum. Ett forum som också kommer ligga varmt vid hjärtat. Galen helg o så fruktansvärt roligt på alla sätt o vis. Tack allihop för en grym weekend !

Har även varit ute på rackartyg i veckan o nog tusan fick vi tillbaka. FY fan. Värsta jag varit med om. Men nu i efterhand kan man inte annat än o skratta :) Kul o vara jävlig. Hihi. Men nästa gång ska Jocke få igen så det bara tiger om ett, ännu en gång ! Camilla ska också få tillbaka :)

Allt rullar på o det är förjäkla gött !

Nä en dusch på det här, sedan väntar skjutsen mot hede o levigatan där middagen idag serveras :)





Underbara måndag

Måndag - underbara måndag. Ny vecka - en jippie-vecka !

Helgen har passerat och jag konstaterade att det var min sista lediga helg på sisådär 5-6 månader. Känns sjukt, men vet att vi kommer ha grymt roligt !
Spenderade hela helgen på husky. Trubadur, trevligt sällskap o bara sådär allmänt mysigt ! Igår jobbade jag extra på Time med Erica o Evelina. Kvällen blev det en promenad med Erica, sedan hälsade vi på Camilla. Har alltså haft en mycket lugn, men go helg. Nu tar vi nya tag till kommande helger. Huh ! :)

För övrigt hoppas jag att veckan flyger fram. På torsdag smäller det. Katchiiiing :) Har fullt upp hela veckan, så nog tusan ska den gå fort !


Nä dags att ta tag i tvätten . Ciao !




Måndag

Lördag - Åh vilken dag o kväll. Först skidpremiär på Skalet. Grymt ! After-ski hos Lilje, hem för att svida om inför en galen kväll på Husky. Å nog fan blev den galen ! Hade gryyymt roligt. Tack för en fantastisk kväll allihop ! :)

Gårdagen - en marddröm. Fy ! Hur ska det bli i vinter ? Bara att bita ihop, för man har ju förjäkla roligt ! Leva livet medans man kan. Just nu, njuter jag till fullo !

Måndag, tråkiga måndag. Var till hem en sväng. Luncha hos Sara, som äntligen kommit tillbaka. Back on track !

Mina sambosar är hurtiga o är på träning. Jag ska krypa ner i soffan o kika på tv ist. Sen blir det nybakt morotskaka o massa the. Mums !


Besviken över vissa "vänner" ? Kanin-öronen på, så känns det verkligen nu.



RSS 2.0