Toppen helg

Helgen är över o den har varit toppen !

Fredag blev det idolmys, tokigheter o vin på frubacken. Hade en riktigt trevlig kväll med Kajsa, Niclas x3, viktor, Inger o Michael. Den avslutades med en massa charader. Grymt roligt !

Upp i bra tid på lördag för att åka till tväråa med Erica, persson, gustav, simon o näs. Väl där uppe blev det kolbullar, fiske, mys i stugan, spelade spel, massa skratt, åt o drack gott. Fick påhälsning av massa folk på kvällen o det var verkligen en super-dag/kväll. Varför åker man inte oftare upp till stugorna, bara är o har det gött ? !

Igår blev det iaf hemfärd och dagen slutade med att jag gick o röstade.

Idag har jag pluggat, lunchat med Linda o Ekan, varit till stockåa med pappsen, gymmat med Kajsa o nu pluggar jag igen. Så dagen har varit bra. Älskar när man har en massa att göra :)

Imorn blir det jobb på morgonen, sen blir det till att plugga gärnet. Tydligen blir jag bortrövad tors-fre ? ! Hmm.. Skitungar ! :)


Onsdag

Funderar, funderar o funderar. Än en gång på framtiden. Är sååå mycket jag vill göra, var ska jag börja ? Vintern är räddad, tack o lov ! Sommaren då ? Gotland ? Mjo. Sen har vi höst igen. Plugga till ssk ? Resa Utomlands ? Jobba utomlands ? Reseguide, flygvärdinna ? Jobba en till säsong ? Joraa.. Jag blir galen, helst av allt skulle jag vilja ha allt klart redan nu. Men nu tar vi först en grym vinter o kanske blir man lite klokare efter den. .

2 veckor kvar. Sen bor vi i vår nya lya. Men innan ska det packas, en hel del . Ge mig snö o vinter nu. Jag längtar efter en grym säsong på skalet o en grym säsong inom skoter :)




Helgen

Jag hade en riktigt rolig helg på hemmaplan.

Fredag var en oplanerad kväll, tillslut blev det vin tillsammans med Sofia. Mkt prat o skratt. Kl halv tre gav jag upp. Tack för det kära du !

Lördag, pub o trubadur på campingen. Jag skulle ta det lugnt. Men tji ! Gick till Grinde, där vi satt tills det var dags att gå ner. Då snurrade det till, lite fööör mkt. Väl på campingen var det mer folk än vad man hade förutspått. Väldigt rolig o lyckad kväll på campingen !
Söndag, låg halva dagen. Fick skjuts hem. La mig än en gång o sov hela eftermiddagen. Helt död !

Idag har jag börjat plugga o vad har jag gett mig in på ? Första dagen o det är riktigt tråkigt o jag förstår ingenting. Men jag ska kämpa in i det sista, för det här ska jag klara ! På måndag börjar jag med den andra kursen också, hoppas den kan bli lite roligare o lättare ! :)

Så den här veckan består av plugg, plugg, plugg. Jobb på torsdag, sen är det helg igen.

Nä, nu tar jag bilen o rullar vidare. Night !

Onsdag

Onsdag o halva veckan har gått..

Jag har fyllt år o fick världens bästa födelsedag, med massa tårta o presenter. Plus världens finaste väder. Dagen kunde inte bli bättre ! :)

Förkyld igen o jag blir gaaaalen på det här. Ska det aldrig gå över ? Jobbat idag iaf, hatar att bara gå hemma hela dagarna. Usch !

På måndag drar matten igång. Vad har jag gett mig in på egentligen ?

NU blir det Idol :)

Flytt

Den är vår. Inom en månad flyttar vi o bor under samma tak. Helt galet, det gick vår väg. Som vi pratat om detta o äntligen blev det som vi ville. Den här vintern kommer bli GRYM ! :)

September

Hujedamej, veckorna flyger iväg o nu är det september. Om 3 dagar är det min dag, bara min :)

Har jobbat i veckan, skönt ! Idag har jag varit på dagis o "skolat" in mig igen. Kommer bli där framöver nu o det känns bra. Pengarna måste in !

Annars händer det inte så mycket. Vädret är piss o jag blir ta mig tusan deprimerad. Gaaahhh ! Jag går bara o håller mina tummar o det vet jag att två stycken till gör. De var o tittade igår o det såg toppen ut. Så nu hoppas vi att allt går vår väg :) :)

Helgen då ? Ledig o jag ska inte göra ett dugg. Jag ska försöka mig på en vit helg. Men ikväll är det fotboll o det kan bli några kalla till det. Jaktbalen imorn lockar däremot ingenting. Men man ska aldrig säga aldrig. Rätt som det är, så är man där . Men nja . .


Nä, upp på byn o hämta lillebror med bussen. Sedan mat med Kajsa !

RSS 2.0