Måndag

Helgen i stan var kanon på alla sätt o vis :) Tack  !

Ny vecka, nya möjligheter. Hösten har verkligen kommit. Tråkigt tycker jag, med tanke på att hösten är verkligen den värsta årstiden i mitt tycke. Men men, det går nog fort o sen har vi äntligen vinter o massa snö ! :)
Skulle ha kollat på lägenhet idag, men med tanke på att de precis fick barn nu, så tar vi det senare i veckan. Hoppas verkligen det passar oss ! :)

Dags att byta om o dra till viken för att kratta. Vilket måndags-nöje ! Sedan blir det fångarna på fortet .

Imorn blir det funäs en sväng !

Ciao .


Torsdag

Nu dras vi mot helg igen. Underbart !

Veckan som gått har bara susat förbi. Hade en riktigt trevlig tisdagkväll nere på torpet. Åt lite lättare middag, fikade, åt massa snacks, kollade på massa gamla kort, pratade o skrattade i vanlig ordning. Tack för det tjejer !
Igår fick jag äntligen träffa Kristina o vi var på arbetsförmedlingen. Annars händer det inte så mycket.

Jag har bestämt mig för att läsa upp några ämnen nu i höst, så det kommer bli kanon ! Är grymt sugen på att börja plugga, men inte riktigt bestämt vad än. Så jag börjar med att läsa upp ämnen :)

Nä nu ska jag ta tag i packningen. Åker till stan om nån timme o spenderar helgen där tillsammans med Erica x2 o Kajsa. Kommer bli grymt ! Hoppas även på en sväng till Sundsvall :)

So long .

Stockholm

Jag hade en helt underbar helg i Sthlm. Det shoppades, fikades en massa, åt mycket god mat, gick på grönalund och sommarkrysset, drack mycket vin o framför allt så pratades det o skrattades mest hela tiden :) Jag är så nöjd. Tack kära ni för en välbehövlig helg i vår huvudstad :)
Snart är jag tillbaka igen !
Ångesten över att behöva åka hem i söndags var enorm. Att man måste bita sig i läppen för att hålla tårarna tillbaka. Det ska inte behöva vara så . . Det är väl ett tydligt tecken på att jag är klar med Hede ? Har sagt det förut, men så less som jag är nu har jag nog aldrig varit . . Suck ! Nu vill ja ha vinter, säsong o allt vad det innebär :) Då är jag nöjd !


Ikväll väntas den efterlängtade Turk-kvällen. Det blir super ! :)


Nä nu väntas nästa !

Funderar

Funderar, funderar, funderar. . På livet o dess framtid o detta gör mig näst intill galen. Visst jag ska tillbaka på Skalet i vinter, vilket känns bra. Men efter det då ? Känns som jag redan nu måste börja planera. Är såååå mycket jag vill göra. Men vet inte vart jag ska börja ? En sak som är säker är att efter vintersäsongen är jag absolut INTE kvar i Hede. Det har jag gjort klart, redo för nya äventyr ! Plugga ? Ja det vill jag. Men är jag redo för det nu ? Hmm.. Flytta o jobba utomlands ? Ja det vill jag också. Flytta inom Sverige o jobba? Ja tack, det går också för sig. Nä, dags att ta tag i saker o ting om det ska hända något.


Imorn styr jag iaf kosan mot Sthlm. Underbart ! :) Har längtat så !

Semester

Gjorde min sista dag igår o nu har jag semester. Tjohoo ! Första lediga dagen o vädret är kanon. Kan inte bli bättre :)

Imorse styrde jag o erica kosan mot Sveg. Sedan hem för att packa om för en hel dag i Ortholmen, tillsammans med Erica, Jocke, Carlsson, Gustav, Persson, Nille o Swarre. Hade en grym dag. Tack för det ! Ikväll vankas det beach-volleyboll. Gillart ! :)


Tyvärr tog gammel-moster Greta sitt sista andetag igår. . Sov gott älskade du ! <3


Happyface  :)

Halva Augusti

Nu är vi inne i halva Augusti. Omg ! Jag har två arbetsdagar kvar. De värsta av alla. Lördag o söndag, att jobba helg är fruktansvärt. Är så man är grinfärdig när man kommer hem om kvällarna. Men jag ska stå ut, sen har jag ju semester :)
Country är det även ihelgen. Skippar den ikväll, men imorn bär det iväg :) Dock som chaufför. Men kan bli lika roligt för det !

Var även på kräftskiva förra helgen. Åh herregud vilket kalas ! Skrattade som aldrig förr. Vilka stjärnor ! Kräftkalas var det, men som sedan övergick till poolparty ?! Fråga mig inte varför, men grymt roligt var det. Å peppar, peppar har ingen av oss blivit sjuk än, trots badet. Trodde ett tag där att jag skulle frysa ihjäl. Tack för en underbart rolig kväll o vilket väder vi hade :) Awesome !


Har en längta tillbaka till Turkiet-Alanya dag idag. Jag vill dit NU !


Torsdag

Augusti är här o nu känns det tusan som hösten närmar sig med stormsteg. Vi har några veckor kvar, sen är det ta mig tusan höst !

Jobbet går, men jag är fruktansvärt less. Har inte varit såhär less på länge. Helst av allt vill jag inte sätta min fot där igen. Men pengar måste man ha, så det är väl bara att stå ut. Har endast 6 arbets-dagar kvar. Sen ska jag njuta av ledighet o hoppas tiden går fort, så allt drar igång på skalet igen :)

De två kommande helgerna är redan uppbokad :

Lördag blir det nog kräftskiva hos käääära Kristina i Vemdalen. Men jag skippar nog kräftorna, men sällskapet ska jag inte säga nej till :)

Nästa helg: Jobb/Country

Helgen efter det: Stockholm !!




Nä, ut på altanen med Vin o sällskap med moster o mamma. Mys !

RSS 2.0