Tisdag

Ojojoj, nu var ett det himla tag sedan det hände något här. Har varken haft tid eller lust. .

Veckorna flyger fram i vanlig ordning. Det har hänt en hel del på slutet. Massa tokigheter ! :) Sen en massa jobb också, men det är ingen ovanlighet. Men ska faktiskt erkänna, att just nu är jag sjukt less mitt jobb. Sjukt less alla dessa dumma turister, less på allt. Men det blir så i slutet av säsongen. Den är snart över o det är sjukt vad tiden har gått fort. Avslutar säsongen med en kanon-helg. FORUM ! Då blir vi åtta tjejer, en stuga, massa dryck, after-skii o en helt galen helg. JAG LÄNGTAR SOM ALDRIG FÖRR ! Sen måndagen efter det far vi på jobbet till Sälen som en avslutning för denna säsong.

Helgerna som gått har varit väldigt händelse-rika. Me like ! Nu ihelgen som var, så for jag o Kajsa upp till Hölla på fredag o gjorde sällskap hos Schwartz, lördag blev det slalom o after-ski, söndag blev det först Hildings grand-prix o efter det middag på Hildnings med tjejerna. Trött som en galning på jobbet igår o lika idag. Men imorn är jag ledig. Äntligen !

Påsk närmar sig också o jag jobbar såklart hela helgen. Men saker har blivit inplanerad ändå, vad har hindrat en från att gå ut när man jobbat under säsongen ? Ingenting. Så det blir ingen skillnad i påsk. Jag hoppas iaf på fint väder ändå !


Älskade farfar. Det är så fruktansvärt vad du går igenom o har gått igenom. Att man inte ser något ljus längre, han blir bara sämre för varje dag som går. Medicinerna som han får är helt obeskrivliga. Hans kropp orkar inte längre, är endast dessa mediciner som håller hans kropp vid liv. Detta låter hemskt, men skönast för dig vore att få somna in smärtfritt o slippa allt detta. Hur länge till orkar du farfar ? Det gör så ont att se dig sådär. .



Till en annan positiv sak, Det är lite smått spännande nu :)

Veckorna rullar på

Veckorna rullar på och vi är nu inne på V. 9 o månad mars. Hallå, vart tar tiden vägen ?
Stockholms-veckan är igång nu o det märks väldigt väl på jobbet. Folk överallt, blir hektiska dagar. But I like it. Att vi kommit in i mars månad nu är underbart. Vädret är kanon, soliga dagar ute och vi går mot varmare tider. Lite hemskt bara att snart är säsongen gjord. Vi har inte så många veckor kvar, med tanke på hur många vi redan har avverkat. Kommer gå grymt fort. Men det är bara att njuta av de veckorna o månaderna som är kvar ! :)
Vad som händer sen är en annan femma. Thailand i 6 veckor är iaf inplanerat, står inte på.

Imorn är jag ledig och är det lika underbart väder då, ska jag nog befinna min i backarna på skalet.

Ica nästa.


RSS 2.0