Snö

Nu får det vara nog med snö !

Underbart

Åh vilket underbart väder det är. Solen skiner o det är inte många grader. Man blir så glad av detta väder :)
Idag händer det inte så mkt. Var i Sveg imorse o nu börjar det närma sig, fick en liten kick imorse.

Nu väntar jag på att L ska komma förbi o vi ska ta oss en tur på skalet o kika. I väntan på henne sätter jag mig ute på altanen i solskenet o tar på radion!

Adjöken!

2 dagar kvar :)

Fettisdagen

Fettisdagen idag o det har inneburit att jag o min kära L har bakat semlor idag o haft en hel-dag tillsammans. Det behövs! Semlorna vart för övrigt hur goda som helst :)

Överallt när man tittar på tv:n nu så är det bara om Victoria o Daniel. Jag som hade sett framemot mästarnas mästare, men det utgår ikväll. Därför har jag kanal 5 igång o det nya programmet om Linda Rosing. Får se vad det är för ngt!?

Idag när jag kom hem till mamma för att äta mat så stog det 3 paket på bordet. Dom var från mina bus-barn Wilma o Axel. Ni är så söta. Tack så mkt! Eller det är nog Ulrica o Marcus jag ska tacka :)

Imorn är det 100 dagar tills vi tar studenten. Shit, 100 dagar det är ju ingenting! Sitter o funderar så det knakar om vad jag ska göra i sommar/höst. Ska jag fortsätta plugga eller inte? Finns ju inte så stort hopp om jobb heller. Suck! Det är en enda röra i mitt huvud just nu o tiden går bara fortare o fortare, snart står jag där o inget vet. Vill jag ens vara kvar i den här byn? Vilken framtid. Eller inte. . Ååh, jag blir tokig!


Nä, åter till tv:n !

Du fattas mig!

Bröllop

Helgen är över o den har varit stressig med helt kanon !
Var ju nämligen bröllop i lördags o tänkte sammanfatta det lite kort.
Åkte ner på norran kl nio på morgonen, skulle ju nämligen passa barnen hela dagen medans de andra ordnade det sista o Ulrica var hos Carina o fixade håret. Barnpassningen gick bra o som tur var, gick det väldigt bra att klä på de små liven. Dom var så underbart fina!
Kl fyra var det dags för vigsel. In i kyrkan kom dom o det var nog ingen som kunde hålla tårarna borta. Med ett stort leende på läpparna o nån tår nerför kinderna så såg man ut när dom kom in. Det var så grymt fint! Efter vigseln var det dags för häst o släde. Så mysigt! Vi andra for ner på norran för att välkommna brudparet. In för mingel o massa prat. Sedan middag. Världens godaste! Folk höll tal, blev massa skratt men även några tårar. Vissa tal var så himla gripande. Barnen skötte sig bra, med en varsin vid min sida. Kvällen fortsatte o det var verkligen helt suveränt. Stoffe kom in på små-timmarna o spelade resten av kvällen. Som tur var somnade barnen rätt fort, så jag kunde i lugn o ro medverka i festen. Mkt dans, sång, skratt o massa tok!
Kl ett var det dags för vickning o efter det fortsatte festen natten lång!
Så bröllopet var helt fantastiskt, det var så himla fint o roligt. Kan säga att söndagen var inte lika rolig. Jag låg hela dagen, helt slut. Men det var de värt :)

Idag har jag tagit mig en promenad med L. Å imorn ska vi baka semlor :) Kanon!

              


                                                             

?

Ja vad ska man säga? Känner mig helt tom. Vet inte hur jag ska bete mig, om jag ska säga ngt eller hur jag ska göra? Visst tusan måste jag säga ngt, annars får jag aldrig reda på ngt. Fast egentligen vet jag redan det. Å det har ju tydligen pågått ett tag o inget sägs? Jag känner mig så värdelös, eller nä. Jag vet inte vad jag känner. .
Igårkväll när det var läggdax kunde jag inte hålla inne tårarna. Jag är ändå jag! Borde få reda på det först. Ist får man höra det på annat håll. .

Nä nu är det bara 2 timmar kvar, sen styr prinsen kosan hem till mig. Som jag längtar!


Bröllop imorn, återkommer efter helgen med en sammanfattning samt några bilder.


Sjukhusbesök resulterade i kaos

Torsdag redan. Shit den här veckan har bara flugit iväg.
Både tisdag o igår blev det en stads-resa. Igår blev det ren impuls, följde pappa o farmor till sjukhuset. Vilket resulterade i kaos, men samtidigt en stor lättnad. Farmor hade inte cancer, en stor sten flög från hjärtat o magen. Skönt ! Hon hade däremot nån blodsjukdom. Men det var ganska lindrigt, fast det bli värre med åren. Men min älskade farmor hade iaf inget allvarligt. Men det är så jobbigt att se henne må sådär. Allt har gått så himla fort. Min pigga, glada farmor som alltid städade, bakade o gjorde allt för oss. Nu ligger hon i sängen hela dagarna, är knappt uppe. Det är tufft att se!
Men det blev ju osm sagt kaos där på sjukhuset ett tag. Farmor skulle ta ett benmärgs-prov. Pappa följde med in, medans jag satt kvar i väntrummet o väntade. Efter ett tag kommer pappa ut. Han satte sig i fotöljen bredvid mig. Vi pratar o rätt var det är så tuppar han av. SHIT! Vad skulle jag göra? Vad hände? Ingen sköterska eller ngt såg jag. Ropade på några som satt i andra väntrummet, dom kom  o nån sprang iväg o hämtade en läkare. Tog ett tag innan han vaknade upp. Då kan jag lova att hjärtat var i halsgropen. Var så sjukt otäckt att se sin pappa sådär. Som tur var gick allt bra o vi var ju som sagt på rätt ställe. Men rädd blev jag allt o vilken panik! Usch.
När vi kom hem blev det tårt-kalas. Brorsan fyllde nämligen år !

Idag har jag vart i sveg på morgonen. Kikat på skidskytte o det gick ju kanon. Sedan kom Ulrica o barnen o hälsade på. Nu väntar jag på att mamma ska sluta, så vi kan fara på skalet. Kvällen ska ju tillbringas på Levigatan.

1 dag kvar tills prinsen kommer hem. 2 dagar kvar till det efterlängtade bröllopet. 3 dagar kvar till skotertävling. Jag känner mig glad !

/ Veronica

Phu

Phu, äntligen kan jag andas ut. Klart ! :)

Haha, ska man skratta eller gråta? Jag vet tusan inte längre. .

God Natt !



Ny vecka

Då var det en ny vecka igen, nya möjligheter o äventyr :) Veckan är nästan fullbordad o på lördag väntas det efterlängtade bröllopet.
Imorn blir det en stadsresa för att förhoppningsvis avklara den första delen av det där förbaskade körkortet. Usch vad det är tråkigt, jag blir tokig!
Onsdag blir det nog lite mys med småttingarna medans de andra ordnar inför helgen. Plus att brorsan fyller år.
Torsdag blir det Sveg för att fortsätta med körkortet. Suck! Kvällen kommer att tillbringas uppe i åsen på Levigatan.
Sen är det fredag o då ska jag vara barnvakt åt mina bus-barn igen. Sen på kvällen kommer min prins hem. Jag har ju blivit särbo om veckorna nu. . Men då blir det mys igen :)
Sen på lördag är det bröllop som gäller, hela dagen o kvällen är fullbokad.
Söndag om jag orkar, blir det förhoppningsvis skotertävling på Völlan. Så ser min vecka/helg ut :) Plus att jag måste hinna träffa min kära vän L oxå !

Nä åter till tv:n o familjen annorlunda. Herregud säger jag bara! Vissa familjer har ju ett helt dagis med ungar. Nä max 2 eller 3 får räcka för min del !


Jenny, jag saknar dig !

Torsdag

Nu är snart ännu en vecka gjord. Å sista praktik-dagen vankas. Veckorna har gått fort o bra !
Igår bar det iväg en sväng till stugan för att hälsa på mina små underbaringar som äntligen har hittat hit :) Blir massa mys o bus med dom till veckan o sen nästa lördag är det ju dax för bröllop ! Tjihoo.

Imorn blir det ett besök hos Carina för att göra ngt åt mitt rått-bo till hår. Blir kanske kort? Eller ska ja behålla mitt långa til efter studenten? Beslutsångest kallas det. .

Helgen som kommer då? Förhoppningsvis skotertävling på vargen! Sen får man ju inte glömma alla hjärtans-dag :)

Nä nu ska jag få i mig lite mat !


Dessutom säger jag världens GRATTIS till min älskade Virre som klarade körkortet idag ! Du är bäst vännen :)


Helg

Nu är det helg igen. Eller halva helgen har ju redan gått?! Usch.
Gårdagen var en av de bättre kvällarna på länge. Sammanfattar kort:
Middag hos Linda o det var super! Senare efterrätt o massa snacks till Let's Dance :) Under omröstningen spelade vi wii o blev väldigt sugna på att spela bowling "på riktigt". Rättare sagt än gjort ringde Husky o bokade tid. For dit o spenderade resten av kvällen med några bowling-omgångar o skratt. Hemma strax efter ett. Tack för en kanon-kväll vännen!
Upp tidigt imorse för att åka till stan för att försöka hitta nå bröllopskläder. Hittade inget speciellt, men L har varit så snäll så jag ska få låna en fin klänning av henne. Det blir bra! Nu har jag precis kommit in efter ett arbetspass i snö-skottning. Fy tusan vad jobbigt o vad snö det har kommit!

Melodifestivalen ikväll o det ska jag se. Sen väntar jag som en tok efter min prins som är påväg hem nu :) Som jag längtar! Inatt får jag äntligen sova skönt o massa mys!


/ Veronica

Torsdag

Snart är denna vecka gjord också, herregud vad det går fort ! Praktiken fungerar bra o jag trivs :) Har dock bara varit där halva dagen idag. Har även varit i Sveg på körskolan, samt fixat mitt nya pass eftersom det andra går ut snart. Så nu vill jag ut i vida världen o resa !

Imorn blir det middag hos Linda, det blir kanon ! Lördag blir det en tripp till Östersund o senare på kvällen/natten kommer prinsen hem :) Som jag längtar ! Men nu är det bara 2 dagar kvar .

Nä, åter till tv:n o Sveriges värsta bilförare. Herregud säger jag bara!

Hmm

Det snurrar i mitt huvud. Tankarna flyger hit o dit. Hur livet kan ändras så snabbt. På bara några minuter. Tänker på hur livet kunde se ut om det som hänt, inte hade skett. Vad har vi gjort nu? Vad hade vi gjort i somras? Vad har vi gjort?Förhoppningsvis hade jag varit mer lycklig än vad jag är nu. . Men det är bara att bita i det sura äpplet o gå vidare, vilket jag/vi gör. Dessutom hatar jag att vara ensam, det är då alla tankar kommer. Kvällarna när man ska sova är hopplös. Mitt huvud är som en atombomb. Suck !
Men det är tack vare mina underbara vänner o alla andra man orkar gå vidare, man känner hoppet långt där inne !

Fick just ett efterlängtat sms. Å dom verkar ju verkligen ha det kanon där nere. Är så fruktansvärt avundsjuk ! 5 dagar kvar innan jag får krypa ner i sängen tillsammans med min prins o sova tryggt o skönt som vanligt igen. Som jag längtar ! :)

Kikade just på kort sen vi tjejer var iväg. Åh som jag längtar tillbaka! Men snart är jag där igen. Komiskt att vi åker prick samma vecka o datum som Jag, Carro o Banno åkte :) Därför bjuder jag på några kort sen vår underbara resa !







Ge mig värme

Att det ska vara så kallt ute. . Ge mig värme nu !

Är just hem kommen från Jenny. Vi gick till Kristina för att hälsa på o fika. Hampus var också vaken. Söt-onge ! :) Hoppas på fler kvällar tillsammans med dig bejb o det ska det bli ! Vi vet ju hur kul vi hade sist grabbarna-grus var på resa ;) Haha.

Nu vill jag bara att veckan ska flyga förbi. Men med massa bus med Jenny, samt bowling ngn kväll med familjen Persson så ska det nog gå undan. På fredag far vi ju mot Lima o kommer hem lördagkväll då även hjärtat kommer :)

Nä nu ska jag krypa ner i soffan o kika på film ! Imorn väntas ju praktik, inte direkt ngt jag ser framemot men det måste ju gå. .

RSS 2.0