Jobb

Jobb hela dagen idag o även imorn. Suck! Men man får vara glad när löningen kommer :) Tiden rann ju lite fortare när Carro kom o hälsade på oxå, like :)
Annars händer der inte allt för mkt. Jag vill som sagt oxå upp till fjälls, men måste stanna hemma o det tar i hjärtat kan jag lova!

Fick en inbjudan till ett kalas igår som väntas, tack så mkt. Så den 12:e April smäller det. Ser jag verkligen framemot :)

Återkommer senare.
Nu blir det mat. Mammas pizza. Mums!


Veronica - Blir det verkligen som förr?

Fredag

Tankarna går hit o dit, upp o ner, ut o in. . Jag känner att jag behöver ha riktigt roligt nu. Tänka på ngt annat. Fick förfrågan att följa med upp till Stockåa med Grinde o gänget ihelgen. Men jag måste tyvärr jobba o stå ut med alla dumma turister hela helgen, medans alla andra har roligt uppe i fjälls :( Suck!

Var iaf ledig idag, skönt! Kunde inte somna inatt heller. Vad det berodde på behöver vi inte ta upp här. Tänkte därför ta mig en rejäl sovmorgon, men det är inte så lätt när vissa har klockan ställd på 6 för att upp o jobba kl halv 7. Jag kunde inte somna om, men lyckades tillslut efter många suckar, stönar o elände. Vaknade igen strax efter tio av att nån låser upp dörren, jag blev livrädd o trodde jag inbillade mig. Men så var det inte. In kommer en stressad filur som inte hade berättat att dom var påväg till Karlstad för att kika på hockey. Tack för informationen! Ett argt o le-samt adjö o sedan var det dags för mig att kliva upp.


Ikväll blir det lugna gatan o nu blir det mat. Mums!
Måste även tillägga att jag saknar min Lappjänta sjukt mkt just nu. På tok för längesen vi sågs nu vännen! <3

Begravning

Begravning idag, ngt som man önskade att man slapp. Den var iaf väldigt fin, men så oerhört jobbig.
Kan fortfarande inte förstå att du inte finns mer. Väntar bara på att man ska vakna upp ur en dröm, men tyvärr så är det ingen dröm. Snälla kom tillbaka! Du lämnade oss för tidigt. Alldels för tidigt. Vi vet att du har det bra där du är nu. Och idag blev du vår vackra ängel som ska vaka över oss andra under vår tid som vi har kvar här på jorden.
Ta hand om lillasyster, vi ses i Nangijala!

Tack för allt vi fick dela tillsammans med dig. Du finns i våra hjärtan.
Sov Gott Nu Älskade Linus!

image34


*1987-05-22  +2008-03-12

Fy fan.

Fy fan! Det är de enda jag har att säga nu. Fattar inte att det finns sånt folk. Förbannad? Minst sagt. Du har sagt o gjort din sista potatis för min del iaf! Nu är det över. Verkligen! Tack o Hej!

Påsken

Ännu en påsk har gått o jag har haft det kanon. Tänkte sammanfatta påsken lite kort.

Åkte upp till stugan torsdageftermiddag. Vädret var topp o vi tog en skotertur nästan det första vi gjorde. Kom hem lagom till middag, det satt fint. Trodde vi skulle ta det lungt, men det ändrades med detsamma när Hans o Henrik kom på besök. Full rulle o ännu mer folk strömmade in. Hade en himla rolig kväll med mkt skratt.
Fredag drog vi iväg, hela tjocka släkten till Lofsdalen. Vädret var sådär, blåste som bara den. Första stoppet gjordes i Råndalen, men sedan fortsatte vi. Lars bjöd oss alla på lunch på Trapper. Hur gott som helst. Kikade lite på marknaden innan det bar iväg hemåt igen. Kom hem, gjorde inte många knop. For runt i byn o hälsade på massa folk innan maten serverades. När vi var mätta o belåtna kom Marcus, Fredrik, Sara o Emma o hälsade på. Morfar börja komma i form o även vi andra. Det blev dans, sång o massa tok. När dom for hem kom nästa o det var otippat nog Hans. Vi följde med han till Karlsvik. Vilken jäkla väg o aldrig mer åka skoter ospårat med Hans. Tur att det gick bra iaf :) Hemvägen körde jag, det gick bättre. När vi kom hem fick vi ännu mer besök o det var det bästa av alla besöken. Nämligen Linn, Marcus o gänget kom o hälsade på. Hur roligt som helst, det uppskattades av allihop :) Fick sig många skratt även den kvällen.
Lördag o påskafton är det i vanlig ordning fisketävling som gäller. Jag som hade lyckan o vann förra året. Iår gick det inte lika bra, inte så konstigt heller. Jag fiskade inte, var på tok för kallt så jag o Ida satt o myste ist. Mkt bättre :) Följde med Hans o Anna hem på lunch o dryck. Blev kvar där länge o när vi kom hem var det mat igen. Grillat o vin, mums! Alla började komma i god form, även mormor. Kors i taket, men det var roligt!
Under kvällens gång kom det o gick folk hela tiden. Men Jag, Morfar, Pappa, Marcus, Fredrik o Sara för upp till Hans o Anna igen. Det blev dans, sång, musik o massa tok mest hela tiden. Morfar var kungen för kvällen. Bäst var ändå när han härmade Roger Pontare. Blev lite för mkt av den alkoholhaltiga drycken för oss alla o sent i säng, tror klockan var strax efter 3. Dagen idag var inte alls lika rolig. Fy tusan! Samlade ihop släkten, fos o satte oss i en solgrop o fikade innan det bar iväg hem för vissa. jag har världens ångest, ville inte hem men det väntas jobb imorn :( SUCK!

Jag har haft en helt kanon-rolig påsk, hänt så mkt mer än vad jag har berättat här :) Kul att träffa alla släktingar o kompisar från alla ställen här i Sverige.  Så tack till alla som förgyllde min påskhelg. Kort kommer snart, bara kameran kommit hem!


Nu väntas nästa!

/ Veronica


Imorn så.

Imorn tar jag påsklov o åker till stugan. SKÖNT! Hoppas att detta blir en lika rolig påsk som de flesta, vilket jag verkligen tror att det blir. På fredag får man besök av Linn o Marcus, blir skoj :) Sen på lördag följer jag med dom till nysätern o firar påskafton där tillsammans med alla andra :) Me like!

Praktiken går bra o jag trivs som bara den. Fick förlänga min praktik där med 2 veckor nu efter påsk. Kul!

Annars är livet upp o ner känns det som. Allt snurrar i huvet o jag vet varken ut eller in längre. Nån skriver o säger att den förstår precis hur jag känner. Knappast säger jag, då beter man sig inte så som den personen har gjort. Jag orkar inte ta all skit längre, visst jag har väl heller inte varit guds barn. Men jag ska försöka låta bli o tänker inte komma tillbaka något mer. Det blir svårt, men jag ska bita mig i läppen o visa att jag fixar det här!

Nu ska jag kika på hockey, sedan blir det packning inför morgondagen!

Så jag vill önska er alla En Riktigt Glad Påsk!

Veronica - Inväntar påsken :)

Upp o ner

Livet är upp o ner. Allt kommer o går. Har blivit mycket tankar o negativt skrivet här på senaste tiden. Men så får det bli, är så det känns. .

Saknar min Lappjänta sjukt mkt nu. Vill att du ska vara här hos mig! <3 Men förhoppningsvis ses vi på Tisdag :)

Linus

Varje morgon jag slår upp mina ögon är det dig jag tänker på hela dagarna. Kvällarna när man ska lägga sig är det du som finns i tankarna. Det finns en smärta som är obeskrivlig, den finns där förevigt nu. Du finns inte kvar här med oss längre, men jag kan fortfarande höra din röst, se ditt leende. Du var alltid glad och ställde alltid upp! Jag kommer ihåg de gångerna vi varit uppe i stugan. Som sist vi var där uppe, du var den busiga Linus. Alltid ngt på gång och vi andra fick oss ett glatt skratt. Det kommer vi aldrig mer att få uppleva. Jag kommer ihåg den sista kramen jag fick av dig, en kram som jag aldrig mer kommer att få. . Att du inte längre finns kvar här nere på jorden med oss andra, är för mig ett mysterium. Jag kan inte förstå det o kommer nog aldrig göra det heller. Varför? Jag trodde aldrig detta skulle ske. Det har varit en tung tid för oss de här senaste dagarna och vi har en mycket tung tid framför oss. Det finns inga ord för detta, bara tårar o dom tar aldrig slut. .

Tack för alla fina minnen du gav. I mitt hjärta kommer du alltid att finnas Linus. Du är älskad & saknad!
~ Vila I Frid ~


Vila i frid

Den mest tragiska dagen i mitt liv. Varför? Det är helt ofattbart, är helt tom inombords. Tårarna tar aldrig slut. . Varit på församlingshemmet hela dagen. Nu ikväll har vi haft minnesstund för honom i kyrkan. Så oerhört jobbigt. Hoppas du har det bra där du är nu. Tack för alla fina minnen du gav!

~ Vila I Frid, Linus! ~

image32

Grattis

Världens största grattiskram till mina älsklingar, Jenny o Linn som blir 18 idag! :)

Andra praktikdagen har gått som smort den med. Började med sovmorgon, vilket inte satt helt fel :) Sedan flöt dagen på, haft lika roligt som gårdagen. Var även med Ida idag som oxå praktiserar, så några dagar kommer vi vara tillsammans, blir kul :)


Nä nu väntas nästa! Kanske träffa Jenny?! Hoppas på det :) Sen får vi se vad som händer. Kanske fotboll? ;)

Veronica - Over & Out .

Måste även säga grattis till Grinde X 2, alltså Pär o Daniel, sedan till Susanne, Lina o Emelie :)

Första dagen

Första praktikdagen är över. Jag trivs redan som fisken i vattnet. Är faktiskt hur spännande som helst o man har fått göra ngt hela tiden. Har blivit mkt bilåkning idag. Efter lunch for Jag o Anna först till Lofsdalen och till Sörvattnet, sedan for vi vidare mot Funäs och sista destination var Ljusnedal. Kom hem strax innan fem. Känner att man är lite sliten nu, men har vart en väldigt rolig dag. Så jag ser framemot de här veckorna, verkligen! :)

Nä nu väntas nästa!


image31

Gud så jag saknar dig vännen, det är helt sjukt <3 Kom hem nu, så jag får träffa dig!

Smärta

Smärtan är obeskrivlig. Jag önskar inte ens min värsta fiende detta. Jag har krånglat med detta till o från sen långt innan jul. Svensk sjukvård är värdelös, ta smärtstillande o vila så ska du se att det blir bra. Jag kan väl för tusan inte äta smärtstillande dag ut o dag in när det är som värst?!
Jag kan varken sitta, ligga eller gå. Ont är vad det gör. Förra gången var det en början på njurbäckeninflammation och eftersom jag haft tendens till det förr så är det mkt lättare att jag får det nu. Snälla låt mig slippa det! Nu får man faktiskt tycka synd om sig själv o det gör jag!

 Veronica - Smärta!

Sportlovet

Nu har jag avverkat mitt näst sista sportlov här i livet. Känns lite knepigt att säga så, men det är ju faktiskt sant. Nästa år är det de sista sportlovet för min del! Har inte gjort allt för mkt på lovet. Blev lite skoter, bus med vännerna o lite jobb, resten av tiden har man bara tagit det lungt o njutit. Vilket kanske är meningen :)

Helgen då. Fredags hände inte allt för mkt, eller jo det hände saker men dom ska vi inte ta upp här! =P igår var jag i viken hela dagen, kom sedan på att jag ville upp till stugan till de andra, vilket jag gjorde. Kom upp lagom till middag. Åt mat o sedan for Jag, Brorsan, Morfar o Farsan upp till Hans o Anna. Där tillbringades kvällen, hade himla roligt. Några drack lite väl mkt kanske?! Skulle åka hem, men påvägen hem mötte vi Stefan o Marcus, vände tillbax till Hans o Anna igen. Skratta som aldrig förr, tokar! Runt ett åkte vi hem. Snö o kallt!

Kom precis hem, så nu blir det en dusch o sen får vi se vad som händer :)

Imorn börjar praktiken, jag ser verkligen framemot den! :)

Veronica - Ge mig vår o sommar, Tack!

Tankarna snurrar som aldrig förr. Jag vet varken ut eller in längre. .

Torsdag

Nu är lovet snart slut. Det har varit lungt o skönt. Blivit en skotertur, bus med vännerna och igår var Olof här hela dagen. Mys! Har även blivit lite jobb, alltid bra med pengar :)

Helgen har jag inte en aning om vad som händer. Vissa säger att vi ska dra på afterski imorn?! Men jag vette tusan, får se hur det slutar :)
Lördag blire nog att vi börjar lite smått iaf.. Känns konsigt!


Nä, nu blir det duschen, mat o sedan iväg o jobba tills stängning. Tur att det är Carro jag ska jobba med, så går tiden lite fortare! :)


Veronica -  Vill ha påsk nu!

Upp o ner, ner o upp. Så känns det nu! Allt snurrar på oss båda, inget är som det ska. Aja. Det blir väl bättre!

Tisdag

Ska sammanfatta helgen lite kort. I Fredags blev det lungt. Jenny kom till mig, vi drack lite, lyssnade på musik o pratade hela kvällen lång. Väldigt trevligt o mysigt hade vi! Skjutsade hem henne strax efter elva. Efter det blev det mys o film, trots att man var trött som en gnu.
Lördag då. Jenny kom till mig igen, vi åt mat o sedan började vi dricka. Åkte sedan vidare till Ola, Färne och Näs. Satt där o kikade på skoterfilmer, lesamt tillslut!!. Så jag o Jenny tyckte vi skulle lyssna på musik ist o så blev det :) Vet inte vad klockan var när vi drog ner till campingen. Å där är inte minnet på topp. Jag intog alldeles på tok för mkt av den alkoholhaltiga drycken. Nycklar, tlfn o allt var borta. Men det visade sig att dom hade man förvarat på ett säkert ställe. Tack vare Jenny så hittade vi dom, nämligen i Bh:n! Jag hade en väldigt trevlig kväll, till en början iaf. Då var det kanon! Slutet behöver vi inte nämna så mkt av. Ni som var med vet. Men men.
Avslutningsvis så ska jag säga att helgen var kanon!

Nu har vi lov. Redan två dagar har gått. Gårdagen hände det inte allt för mkt.
Idag har varit en helt underbar dag. Klockan halv tio imorse drog vi iväg på en skotertur. Hela 13 st var vi. Vädret har varit helt kanon. For först till Lillfjället, där vi fikade ute i solskenet. Sen skulle vissa leka på fjället medans Jag, Anna, Olof o Nils stannade o myste i solen ist. När de andra kom tillbaka for vi mot Medskogen o sedan vidare till Västsätern. Kom hem runt fyra. Jag är helt mörbultad i kroppen. Vissa kör som nå tokar, men kul var det :) Har varit en heldag på skotern, i det bästa vädret o bästa sällskapet man kan tänka sig :) Thanks, Me Like!


Nä nu ska jag sätta mig o äta, sedan väntas duschen o nya äventyr!

Veronica *

Det kommer

Det kommer en uppdatering om helgens bravader. Men vid ett senare tillfälle. Just nu är det på tok för mkt som snurrar i mitt huvud. Allt är bara Skit! Bra start på lovet.. Eller INTE!

Lördag


image30

Har fått kort på det nya underverket, lilla Alex. Wilma är med som stolt storasyster. Jag är glad :) Kärlek till er, mina gofisar!

RSS 2.0