Förlåta mig själv

Jag kommer aldrig att förlåta mig själv.. Varför gav jag aldrig det en chans ?

Måndag

Slut på helgen, igen !

Fredag - stan o sjukhuset. Endast ett besök kvar innan operation. Lättnad !

Husky i lördags. Ja vad ska man säga ? Tror vi hade grymt roligt iaf :) Det kändes så igår.. Fy tusan ! Men tack alla inblandade för en grym kväll, nu är det bara att ladda om inför fredag ! :)

3 dagar kvar till flytt. Jag borde egentligen kolla igenom vad tusan jag ska ha med mig. Annars står jag där i sista sekund o får ett vredesutbrott !

Men nu far jag till viken o sedan vidare mot sveg med Fia o Melker :)

Ciao .

Ledighet

Efter många veckor/månader med massor av jobb, är det här första veckan jag är hel-ledig o jag måste erkänna att det har varit riktigt skönt. (än så länge) Har umgåtts en massa med mina fina vänner.

Måndags blev det lunch o en massa prat med fia o melker. Träffade även Hanna o Ellinor på klipperian. Kvällen spenderades i Vemdalen, hos erica o måndaxpuben fick sig ett besök !

Igår blev det fikamys med >Jenny i flera timmar, sedan middag o julgodis-bak med Hanna. Vi åkte sedan hem till Ellinor o fikade lite. Riktig mysdag o myskväll !

Idag har det blivit Vemdalen tillsammans med Hanna. Senare blev det ett besök hem till Sara o Alfred ! Känner att jag hunnit med en massa trevligheter med allihop. Underbart !

Helgen blir det till att skaka rumpa på Husky igen. Phu, måste jag nästan säga. Men det ska bli grymt skoj. Nästa helg blir det middag med Fia o Stina, sedan tjejfest/tjejkväll på fredag. Lördag styr vi troligtvis kosan mot Umeå ! Helgen efter det blir det kanske ännu en tjejkväll, med glögg, pepparkakor, sällskaps-spel o massa tokigheter med brudarna i Hede :)

Mycket att se framemot, plus att det blir flytt mitt upp i allt. Awesome :)

Dock saknas snön, första advent på söndag. Hallå ?



Trots allt så skulle En till utlandsresa inte sitta helt fel . .

Nä nu tar jag mig en tripp o hälsar på godingarna på Levigatan !

Söndagsångest

Söndagsångesten toppar idag ! Om man bortser från den har jag haft en mysig o lugn helg. Välbehövligt ! Vet ju hur kommande helger ser ut.. Imorn blir det en sista provtagning inför sjukhusbesöket på fredag, efter det blir de lunch med Fia ! :) Inväntar nu ett samtal från kära Linn, hon ska få höra mina dumheter ! Punkt.

I can see it

I can see it in your eyes, I can see it in your smile !

Forum över . .

Forum är över o det har än en gång levererat till MAX ! Blev som sagt ingen stuga iår, men lika roligt roligt för det hade vi. Om inte ännu bättre :) 3 dagars blev det, i vanlig ordning.
Lördagen toppade ändå allt ! Väcktes av björne o hans kompis (innan dess kan jag meddela att erica hade nog varit upp på toan ett x antal ggr, för att få ur sig allt sen gårdagen ;) Aja, efter många om och men iväg på femkamp. Åh herrejösses. Jag har nog ALDRIG o då menar jag verkligen aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv. Helt galet ! Tror alla håller med. Efter femkampen drog hela gänget på after-ski där vi fortsatte festandet. Hem o svida om för ännu en kväll på dansgolvet. KUng kväll. Jag o Erica har nog aldrig dansat så mkt som vi gjorde den sista timmen. Vilket gav blåsor under fötterna dagen efter. Men det var de fan värt ! Stannande kvar på skalet/röningen över natten. Blev huuuur glad som helst när jag fick höra Linns röst, intrappande på röningen även hon. Då brast vi alla i skratt ! Så kan det gå o mer ska vi nog inte ta här :)

Utbildning på skalet idag. Fick även kika på vårt nya "hus". Kommer bli hur bra som helst. Så kul med nya arbetslokaler o alltihop !


Nä, nu blir det middag, sedan tisdagsmys i viken !

Ciao !

Onsdag, redan ?

Onsdag, vilket innebär forum imorn. Hallå, redan ?! Jag undrar fortfarande vart suget är ? Men det kommer, förhoppningsvis ! Tror lördagen kommer bli riktigt bra, med fem-kamp o allt. Whoooop ! Så ihelgen checkar jag in på nygårdsgatan. Kung !

Tre veckor kvar till flytt. Snacka om att jag längtar !

25:e blir det sjukhuset, sista besöket innan operation. Lycka !

Nä, dags att ta tag i saker o ting. Ringa kära Erica senare o stämma av inför helgen :) Okej, jag kanske längtar litegrann . . JODÅ !

Onsdag

Ännu en helg har passerat o denna gång blev det dans i viken. Förfest med Niclas, nille o Lars i viken. Drack, spelade o sjöng. Riktigt trevligt ! Även kära vänner från Vemdalen kom o joinade oss. Jag o Erica drack whiskey, vilket gav en enorm huvudvärk dagen efter. Aja, dansen var rolig o det blev även efterfest hos Lars, dock var det bara jag, Niclas, nille, Lars, Färne o anna som orkade med en efterfest. Vi övernattade även där, o det tackar vi för ! Dagen efter var grabbarna inte så pigga. Hämtade pizza i hede, sedan hängde vi kvar hos Lars o Fia nästan hela dagen. Melker var även hemma o höll låda. Sötonge ! Tackar grabbarna-grus för ett trevligt dygn ! Nu har det blivit jobb varje dag, men även gjort premiär på måndaxklubb o varit på ljusparty hos Jenny :) puss o adjö !

RSS 2.0