Forum

Jag lovade ju några bilder. Här kommer endast ett fåtal !








Forum är över

Aaaaahhh Forum är över o det var de bästa någonsin ! :)

Helgen bestod av bara en massa festande, dag som natt. En massa skratt o framför allt - Minnen för livet. Jag hade en sån grym helg med er tjejer. Tack för det. Vi är ta mig fan bäst ! Finns sjukt mycket att berätta om helgen. Men vi som var med, vet allt ! Å det som hände på skalet, stannar på skalet ;) Än en gång. Världens TACK !
Måste bara säga att Destination går fortfarande varm o det är jag nog inte ensam om :) Tjohoooooo !
Bilder från helgen kommer ikväll. Jag lovar !

Som sagt fest i dagarna tre o än var de inte klart. Måndag-morgon 7.45 drog vi vidare mot Sälen, för avslutnings-resa med jobbet. Även den blev sjukt lyckad. Resan bestod av bad på Experium, massa god mat o dryck, bowling o framför allt en massa skratt även där.

Så just nu är jag mer sliten än någonsin. Men det äre värt. Säsongen är över o just nu känns det SKIT. Men om 7 månader är vi där igen :) Känns långt borta, men tiden går fort !

/ Veronica -

Två timmar

Om lite drygt två timmar drar vi. Jag har sagt det förut, det kommer bli sååå himla bra ! En stuga, underbart sällskap, fest i dagarna tre, massa god mat o dryck, after-ski, tävling o framför allt en massa skratt o tok. Jag är laddad !


Ciao !

Herregud

Att sjunka så fruktansvärt jäkla lågt att man inte ens kan säga hej. Jag höll seriöst på att dö idag. HERREGUD ! Ska man skratta eller gråta ? GAAAAAHHHH !!!!!


Till annat. Tack tjejer för en trevlig dag i stan igår :) Underbara ni, endast två dagar kvar nu o detta kommer bli såååå bra !


En vecka

En vecka kvar, EN vecka. Fattar ni ? Shit, vart har denna säsong tagit vägen ? Nästa söndag, stänger vi igen portarna för säsongen 09/10. En grym säsong om jag får säga mitt. Har haft det sjukt roligt och ja, jag kommer tillbaka !
Haft ett sista möte idag o utvärdering. Var med blandade känslor. Visst tusan är man le alla dessa turister, men det roliga säsongs-livet överväger faktiskt allt. Bor man här uppe känns det nästan som en självklarhet att man ska pröva på en säsong. Jag lovar, ni ångrar er inte ! Sååååå mycket roligt man får vara med om :)

Imorn åker jag o erica till stan. Shoppar, myser o massa annat. Tisdag - Jag o Kristina hänkar på vaktisarna på deras avslutningsdag i backen, som verkligen kan sluta hur som helst ;) Onsdag- min sista dag. Torsdag - FORUM börjar. Hela helgen lååång. Det kommer bli grymt, jag längtar ! Å måndag - Sälen. Tjohoo !

Livet leker o allt är bara så bra ! :)


Påsk 2010

Påsken 2010 är över. Det grämde mig som tusan att jag skulle behöva jobba denna påsk o dagen då jag var ledig (torsdag) var det plusgrader o spö-regn. Jag hade inte så stora förväntningar på denna påsk alltså. Men men.

Torsdagkväll for jag iaf upp till stugan för en snabb-visit. Hem på kvällen igen.
Jobb fredag, det gick oväntat bra. Kvällen spenderades på Skalet tillsammans med kajsa o Elin. Bra kväll !
Upp lördag-morgon igen för att jobba. Trött som ett as, men det var bara att stå ut o ladda om för en kväll till på skalet. Rättare sagt än gjort. Hem, duscha o svida om. Skjutsen kom o vi for på Röningen först, sedan Hovdegubbens-stuga. Runt tolv drog vi in på Skalet. Roligt hade vi väl ? ;) JA ! Kom hem strax efter tre, upp o jobba igen på Söndag. Å det var nog en bland de värsta dagarna in my life. Men det var jag inte ensam om. Tur Kristina kände samma sak ! Många skratt blev det på söndag, om lördagens bravader :)
Å även söndags-kvällen spenderades på Skalet. Ledig igår o idag, så jag for upp till stugan igår. Skoter, god mat, härligt väder o super-duper bra sällskap. Det var en bra avslutning på denna påsk :)

2,5 vecka kvar tills vi stänger, åh herregud var har tiden tagit vägen ?
16 dagar kvar till Forum :) Gaaahhh !



Saknar tiderna tillsammans med HP06 !

RSS 2.0