Student-skii week

Student-skii week har dragit igång o det invigdes med ett jäkla kalas i söndags. Jag o Kajsa drog först upp på after skii. Å sedan, lite fööör laddadde tjejer samlades hemma hos Erica, innan vi fick skjuts upp på skalet. Väl där inne var det mycket folk, dansade så svetten sprutade o drack några glas för mycket av det goda ! Kajsa, Erica, Emma, Johanna o Ninni, tack för en grym kväll ! :) På lördag kör vi igen. Middag o singstar, ska även hinnas med då. Jag längtar !

Gårdagen blev man säng-liggandes hela dagen. Kl fyra klev jag upp, i med lite mat. Sedan upp på skalet för personal-möte o fika. Lite surr om söndagens bravader med Kristina hanns också med, likaså idag på jobbet !
Å nu väntas åtta dagars jobb i streck innan man är ledig en dag igen.


Lever i en enda spänning just nu o jag gillart ! Wihoooo


Sanna vänner

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått, sanna vänner kan man alltid lita på !


Kajsa är en sann vän och jag är oerhört glad att just jag har henne som vän ! Tillsammans är vi oslagbar i alla lägen. Du är bäst  !


Life is hard

Life is hard. Lite sömn, mycket jobb o fest på det. Det är tufft, but I like it . Imorn är jag äntligen ledig, sen går jag på ett monster schema igen ! Känns dock som om jag håller på att bli sjuk, vilket jag verkligen inte har tid med just nu . .

Middag o dans i Viken igår med brudarna. Väldigt trevligt, så det tackar jag för :) Inte lika roligt på jobbet idag, men det är smällar man får ta !


Om två veckor kommer mina troll från Göteborg upp o jag längtar. Äntligen ska jag få smukas o umgås med dom. Då blir det lugna bullar o massa mys. Sedan är det ju skotertävling i viken, har lyckas få den turen att vara ledig då. Wonderbar ! :)

Nä, dags för en annan del av köping. Tobbe ska få underhålla resten av min kväll, innan jag går på dejt med John Blund !


Man undrar egentligen hur det står still ? ! Ska man skratta eller gråta ?


Final o födelsedag



Final imorn. Kör fan, kööööööör !



Å världens bästa kusin fyller år imorn. 7 år ! Herrejäklar, 7 år. Vart tusan försvinner tiden ?

Längesen

Nu var det ett tag sen sist. Jobb, jobb o åter jobb står på mitt schema. Men jag älskar det !

Jul o nyår är över o det har varit helt okej. Hade ingen julkänsla alls iår. Men julafton kom o den var trevlig. Juldagen spenderades på skalet. Lika galet roligt som alltid! Tack tjejer :)
Måndax-klubb har det också blivit. Å så hade vi då nyår som firades uppe i Funäs/Hamra. Hade en mycket trevlig o rolig kväll med 3-rätters middag, god dryck o härliga människor ! Hamnade på efterfest i Tänndalen o var hemma halv 6 på morgonen, är det nyår så äre :)

Annars händer inte så mycket, eller det beror på hur man ser det. Väldigt less på att skriva, tycker det är fruktansvärt tråkigt nu förtiden. Å lite vill man ha hemligt oxå :)

RSS 2.0