Valborg

Valborg idag. Den ska firas tillsammans med Lisa o några till. Vi ska grilla, spela kubb o dricka vin :) Det blir mys! Vi har ju en tendens av att fira valborg tillsammans o många minnen har vi ;) Haha. Kan inte annat än o skratta.
Så jag hoppas kvällen blir rolig!

Vi har nu 1,5 månad kvar av skolan, sen går vi på sommarlov. Det känns hemskt att säga det här. Men jag går faktiskt in på mitt sista sommarlov nu. Herregud! Nästa år tar vi studenten o ska gå in i vuxenvärlden o allt vad den har att erbjuda. Så jag ska verkligen njuta o ha roligt på mitt sista sommarlov nu! :)

Kommer det funka? Är det värt ett försök, igen? Hmm . . Jag börjar faktiskt tvivla. Varför ska jag komma tillbaka, som om inget har hänt?


Nä nu ska jag hoppa in i duschen o sedan vänta på att Lisa ska komma hem från viken, så jag kan åka upp till henne :)
Återkommer med en uppdatering om kvällens bravader imorn!

Adjöken!

Grattis

Världens bästa Veronica fyller år idag, hela 18 år! Grattis min älskade vän. Du är bäst!

image52

image53

Tisdag

Dagen har tllbringats tillsammans med Lisa. Vi har varit ute o gått, busat med valparna, planerat valborg och handlat tills dess. Jag ser framemot morgondagen :) Har även vart ute på en promenad ikväll. Vädret är underbart!

Går tiden fort eller långsamt? Ibland känns det som den bara rusar iväg o ibland känns det som den står helt stilla. Idag fick jag en lättnad. Jag är glad för det, men samtidigt väldigt ledsen för att det är som det är. Ingen mår bra, men vad ska vi göra? Det funkar liksom inte o vi kan inte "bara för att". Allt är jobbigt! Ena dagen går allt bra, medans nästa är hur tung som helst. .

Imorn åker pappa o brorsan till stan för att inhandla grejer till huset, såna grejer som försvinner som mamma tar med sig. Det känns också oerhört tungt. Jag trodde jag hade smält det, trodde det skulle kännas bra. Men nu är det inte så. Jag tycker det är jättejobbigt. Nu är det på riktigt! Till helgen ska det mesta vara klart o mamma ska flytta då. Var det verkligen meningen att det skulle bli såhär? Jag trodde vi var en lycklig familj. Varför?

Måndag

Första dagen på lovet. Sliten som en gud sen helgen. Har inte alls gjort många knop idag. Suttit uppe hos Grinde o fikat :) Mums! Fick sig några goda skratt. Finns det nå roligare än skadeglädje? Jag tror inte det. Jens, vilken stjärna! Ojojoj.


Har precis kommit hem från en lång promenad med Lisa. Hur skönt väder som helst! Å vi hade lika mkt att prata om idag, känns som vi kan prata i evigeheter om precis allt. Tack <3 Sen planerade vi även lite inför Valborg. Hoppas det blir som vi tänkt, vore jättemysigt :)

Nu ska jag ta o äta lite!

Veronica G

Skratta eller gråta?

Vad ska man säga? Ska man skratta eller gråta? Kom aldrig upp på After-skiin igår o ingen utgång på kvällen heller. Blev på tok för mkt drickande o lite strul hit o dit. Sjukhusbesök o massa annat. Det blev kaos o allt var bara upp o ner. Tur att man kan skratta åt det såhär dagen efter :)
Nästa år tar vi nya tag o då ska vi upp på fjället o allt ska bli kanon! Förhoppningsvis är mina njurar återställda då!

Imorn väntas doktor-besök. Å nästa tisdag sjukhusbesök. Gruvar mig!

Nä nu ska jag äta lite för att invänta sällskap. Vi ska åka till Sveg nu. Suck! Men jag ska sova hela vägen dit o hem.

Veronica *

Mindre än 12 timmar

Om mindre än 12 timmar är vi påväg. Sitter hemma hos Virre nu o vi har redan börjat smaka på godheterna. Nämligen Mintun o nån Cube, resten sparar vi tills morgondagen. Det splitter i benen, man är som en liten unge på julafton. Jag längtar sjukt mkt!

Vi ses i dimman uppe på fjället imorgon. Återkommer med en uppdatering på Söndag!

Veronica - Mindre än 12 timmar kvar .

Torsdag

Slutade för en timme sen. Vad har vi gjort idag? Inte ett skit. Haft håltimme hela dagen, förutom på Samhällslektionen, då jobbade vi faktiskt. Men det var de enda på hela dagen. På Mickes började vi planera lite o pratade inför nästa år, då det nalkas UF för vår del. Blir att vi har en tjej-grupp o det blir bra :) Sen bjuder vi nog in två killar, det återstår att se vilka. Alla ville ju såklart vara med oss! ;)

Nu återstår bara en dag kvar på denna vecka. Ser ut att bli som alla andra dagar, endast 1 lektion tror jag vi hade. Meningslöst. Men sen går vi på helg o lov. Underbart!

Jag o Maria har konstaterat att vi är missbrukare! Fan att vi blev såna ;) Haha.

Nä nu ska jag göra ngn nytta här. Ikväll blir det körskolan, sen får vi se vad som händer :)

Veronica - Missbrukare.

Jahapp

Dagarna på handel är sig lik. Nu har vi rast från kl 11-13.50. Blir så le, men nu när det är fin väder ute så är det skönt :)
Sitter hemma o väntar på att Virre ska komma nu, sen ska vi sätta oss ute i solen o mysa med en glass. Mums!

Nä nu ska jag sätta mig ute vid bänkarna o invänta mitt sällskap :)

Adjö för den här gången!

Dagen

Halva veckan har gått, redan! Idag har vi haft utbildningsmässa hela dagen, hur drygt som helst om jag får säga min mening. Har inte gjort många knop, men ändå. Fin vädret håller i sig o det är iaf positivt :)
När mässan o allt var klart gick Jag, Virre, David o Olle hem till David för att spela spel. Absolut överrens, hur roligt som helst! Fick sig många goda skratt :) Tack för det!
Å Vart Julia Roberts kommer ifrån är inget vi behöver ta upp här ;) Haha. Tack för en rolig kväll!

Helgen närmar sig med stormsteg. Jag längtar!

Nu blir det duschen o sen blir det nog sängen. Hur trött som helst!


Veronica - Det känns bra nu.

Dagen

Dagen har gått ovanligt bra. Kändes riktigt roligt att vara i skolan idag faktiskt. Hela dagen har vi förberett inför morgondagen, då det vankas mässa. Så en rätt slapp dag, suttit ute i solen, njutit o ätit glass har vi oxå hunnit med :)

Nu är allt klart inför helgen, äntligen! Det ordnade sig :) Så nu längtar jag sjukt mkt o vi laddar som tusan! Hoppas vädret är på vår sida :)

Sitter nu o väntar på lappjänta mi. Vi ska på körskolan o sen blir det nog bus! Like.

Det var allt just nu, Återkommer senare!

/Veronica G

image50


Tillsammans är vi oslagbar! :)

Skola

Tillbaka i verkligheten. Första dagen på skolan efter ett låångt uppehåll kändes skit om jag ska vara ärlig. Enda positiva är att jag får träffa Virre varje dag nu :) Men jag vill vara ledig mer, slippa allt. Tänk så skönt! Gruvar sig varje morgon för att gå dit. Men vi har bara ett år kvar nu, Men så sitter man nog inte o säger efter studenten. Om man tänker efter så är det rätt slappt ändå med skola. Om man bortser från allt plugg, men vi på Handel ska verkligen inte klaga. Tur att vi går den här veckan nu bara o sen har vi lov en vecka igen. Jag ska njuta!

Idag skrev jag in mig i körskolan. Så nu ska det bli :)

För övrigt så längtar jag sjukt mkt till helgen. Det ska bli så fruktansvärt roligt. Vår/vinterns absoluta höjdpunkt! :)


Nä nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det soffan!

 Veronica - Vill ha helg nu*

Äntligen

Våren är här, solen steker som fan. Har varit såhär nu i flera dagar. Underbart! :) Hoppas vkligen det blir såhär nästa helg! Idag har jag varit uppe sen kl halv nio. Längesen jag klev upp så tidigt på en helg och dessutom frivilligt! Men vi har flyttat lite grejer till mamma o nu ska vi sätta oss ute o fika i solen. Ikväll blir det grillning med en massa folk. Mums!

Återkommer senare!

Veronica - Ute i solen o njuter*

Godnatt

Nu går jag o lägger mig. Är helt slut. Jag har en infektion i kroppen, käkar pencellin för hela Härjedalen, kanske inte är så konsigt att man är trött dygnet runt? Imorn o på Lördag blir det iaf stan.

Man ska aldrig sluta förvånas. Jag blev så brydd, fundersam, glad men samtidigt kom lite ilska fram. Får se hur det blir! =P
Måste bara tillägga att dagen har varit bra :)


Man märker vilka vänner som verkligen är riktiga vänner . . Tack för att ni finns!

GodNatt

Underbart

Gud vad jag älskar detta väder! Ge mig sommar nu med detsamma :) Dagen har tillbringats tillsammans med Lisa. Vi tog oss en lååång-promenad i solskenet. Hur skönt som helst. Pratade om precis allt mellan himmel o jord. Skönt att få träffa dig vännen o få ventilera sig lite! <3

Kvällen vet jag inte vad den har att erbjuda. Det visar sig. Har en viss aning om att det blir som alla andra kvällar. Brukar bli en dålig vana nu. Därför ska vi ta tag i det på riktigt nu o få slut på det här!


Veronica - Vill ha sommar!

Jaa

Det var Underbart! :) Tjhaha

Halva veckan har gått, nu väntas bara 2 dagar till av ledigheten. Sen vankas det skola i en vecka o sen lov på det. Så man ska kanske inte klaga :)
Helgen vet jag inte vad det blir. Eller jo, på Lördag blir det en tripp till stan igen. Var nyss upp till Hans o Anna o hälsade på. Anna bjöd med mig till stan. Hon, jag o barnen. Ska gå på teater, shoppa o bara mysa. Blir en hel mysig dag tillsammans :) Me Like!

Har även fått remiss till sjukhuset nu igen för att ta ultraljud på njurarna. Fick tid den 30 April, då var man snabb att lyfta luren o byta tid kan jag lova. Den dagen ska inte förstöras med sjukhusbesök. Nepp, den dagen ska firas o jag ska va full!  Är ju en väldigt speciell dag dessutom :)

Veronica - Ge mig sommar nu!

image48

Vill inte

Sitting here alone with my memories, Staring at a picture of you and me. The way it turned out is still a mystery. Everything reminds me of yesterday.


Jag vill inte, vill inte, vill inte! Allt sitter som en klump i magen, gruvar mig. .

Helgen

Ska sammanfatta helgen väldigt kort:
Åkte in till Sveg på fredag för att mysa o äta god mat tillsammans med Virre. Det blev tacos o till efterrätt blev det frukt o glass. Mums! Vi kikade på tv, pratade som vanligt o mkt skratt blev det. Runt elva blev det hemgång för min del för att ladda inför lördagen.
Med trötta steg klev jag upp ur sängen, tog en dusch o gick sedan vidare till Virre. Vi gjorde oss i ordning o runt halv ett var den första cidern knäppt. Strax innan två åkte vi vidare mot Sandvägen där det vankades kalas, grillning o 7-kamp. Folket var samlat, vi drack o surrade till en början innan 7-kampen drog igång som tillslut spårade ur. Men vill säga att mitt lag vann. Himla viktigt! :) Vi åt mat, sjöng, o drack förstås gott. Vad klockan var hade vi inte en aning om. Men alla var i kanon form lagom till middagen. Kvällen fortsatte, hade himla kul. Orkar inte berätta om alla tokigheter, utan drar rakt av hur kvällen var. Sen finns det bilder och en bild brukar säga mer än 1000 ord, inte sant?

Vet inte vad klockan var när vi kom hem, men tydligen så blev det inte så sent. Runt ett tror jag. Men då hade vi hållt i gång i 12 timmar o det räckte för den här gången.
Tack allihop som var med o förgyllde denna kväll :) Nu laddar vi inför A.S 1000. Tjohoo!

Lägger in några bilder, resten finns tillgänglig på bilddagboken.

                        


         

Söndag

Jag har haft en sjukt rolig helg :) Uppdatering om helgens bravader sker imorn. Tankeverksamheten är inte på topp idag!


Veronica - Sliten


Pencellin

Visste att det var ngt med njurarna o visst hade jag rätt! Nu käkar man pencellin igen o har fått remiss till stan. Hade en jättehög sänka, som låg på 61 o man ska ha mellan 6-8. Sen var det massa annat oxå som inte stämde. Så nu är det bara till att käka pencellin, hoppas på att bli bättre o sen får åka till stan igen! Suck..

Nu ser jag verkligen framemot helgen. Tänka på ngt annat, ha skitkul o leva livet :) Yes!


Nä nu väntas nästa!

JAAA

Carro du är min ängel. Precis det här behövde jag nu, efter allt. Bara åka iväg, njuta, sola, bada o må gött. Slutet på Maj början på Juni åker nog vi utomlands. Jag längtar som en tok! Jag är mkt glad just nu :D TJIHOO!

image38

Konstigt

Allt är så jobbigt. Var nere i huset/Lägenheten idag med mamma. Alla känslor kom, jag kunde inte hålla tårarna borta o det blev inte bättre av att mamma grinar som en tok. Det är så tungt att se o höra allt. Jag orkar inte. Visst det kommer bli bättre för oss alla, men det kommer ta sin tid, som mamma sa idag. Är bara så jobbigt just nu.
Aja, nu till ngt helt annat. Jag längtar sjukt mkt till helgen. Då vankas det kalas, med grillning, 7-kamp o massa gott att dricka. Fullt ös medvetslös!


Imorn blire läkarbesök igen. Börjar bli rätt le på dom nu! Men njurarna krånglar som vanligt o det orkar jag inte längre. Dom tror det är njurbäckeninflammation som har legat o smygit sig fram då o då, ända sen innan jul. Förhoppningsvis är det inte det, för då kan det ha gått så långt att jag måste få börja med dialys. NEJ TACK!


Nä nu ska jag iväg o kika på film. Få tankarna på ngt annat!
ADJÖ!




Jag saknar dig min vän!

Söndag

Mkt har hänt den senaste månaden i mitt liv. Kan säga att det hittils varit den mest händelserika under alla dessa år. Nu ska jag äntligen ta mig i kragen o sammafatta mig lite kort om vad allt det här handlar om.

För drygt en månad sen fick jag min livs chock tror jag. Jag fick reda på att min mamma o pappa skulle skilja sig. Det kom som sagt som världens chock. Jag visste inte vad jag skulle säga eller göra. Inga tårar kom, utan allt bara föll som en stor sten inuti magen. Många funderingar strömmade genom huvet. Varför? Inget kommer bli som förr, jag o brorsan kommer inte träffas varje dag, vem flyttar o vart? Det var bara några av frågorna. Inget kommer som sagt att bli som förr, alla kommer att få helt nya liv. Men när det gått några dagar nästan veckor när chocken lagt sig kom allt, tårarna strömmade ner o jag visste varken ut eller in. Det var nog inte förrns då jag insåg hur allt kommer bli egentligen. Allt som varit bra o varit sig likt i 18 år, ska nu helt plötsligt förändras. Jag kan fortfarande inte fatta att det är såhär, allt är som en sten i magen o jag mår verkligen inte bra över det här.
Sedan kom nästa grej, det är ngt jag inte vill ta upp här. Vi håller på att reda ut allt, men det går verkligen inte framåt. Vi tar ett steg framåt o sen faller vi tillbaka två steg bakåt, så känns det. Ingen av oss två mår bra av det heller. Det tog oxå knäcken på mig, men jag lever på hoppet. Sen kom ännu en stor grej.
Det var Linus, när jag fick reda på det kändes det som mitt liv bara rasade ihop. Jag orkade verkligen inte en till grej efter allt som redan hänt. Allt kändes åt helvete, varför skulle allt hända på en o samma gång?

Jag har fortfarande inte smällt något av det här, allt känns så oerhört jobbigt. Vissa dagar går det bra o det känns som allt går framåt, medans vissa dagar vill man bara bort. Man mår piss, tårarna bara sprutar. Nu känns det som man lever o tar en dag i taget. Aja, det var bara lite om alltihop. Är sjukt mkt mer som man kan berätta om varje grej, men det är inget jag vill ta upp här.

Vill iaf ge världens störtsta Kram till min älskade vän Virre, för att du alltid ställer upp o finns alltid vid min sida. Du är guldvärd!

Jaja, nog om det. Nu ska jag sammanfatta helgen lite kort. Den blev verkligen inte som planerat, men jag hade roligt ändå :)
Började i fredags, jag hade inte en aning om vad jag skulle göra. Hade sjukt tråkigt. Träffde Josefine, vi raggade lite bil sedan for vi hem o kikade på tv. Några ringde senare o ville ha skjuts till Skalet. Åkte till Forsling för att hämta upp alla. Fredda o Boffen hade lånat Wagenius Bygg's buss, eller vad man nu ska kalla det =P Fullt med folk i hela bussen, skratta som en tok på vägen upp. Det var en händelserik resa :) Väl uppe på skalet löste vi alla in oss, jag hade himla roligt faktiskt. Om man bortser från vissa saker. Hemresan var vi lite mindre folk pga allt som hände. Kom hem strax innan fyra. Men vi somnade inte förrns det började ljusna ute. Vaknade i vanlig ordning himla tidigt. Men det fick vi tusan för resten av dagen, låg i sängen o kikade på tv hela dagen samt en hel del bus. Klockan 18,15 klev vi upp för dagen. Kvällen blev lugn för min del tillskillnad från vissa andra. Jag gick o la mig o kikade på film redan kl tio. Några åkte upp på skalet igen strax efter elva. Runt tolv kommer en jäkla fyllskalle inrusande på toa, låg där ett tag o mådde inte speciellt bra. Mysigt! Då var jag jäkligt glad för att jag hade hållit mig
nykter! Vaknade runt åtta, kikade på tv o roade mig åt att vissa inte mådde speciellt bra. Lika som gårdagen så har sängen varit mitt nöje idag. Kl kvart över fem klev vi upp. Tror inte jag tillbringat så mkt tid i sängen o sovit så mkt som jag gjort ihelgen på huuur länge som helst. Det har varit väldigt behövligt o skönt!

Nä nu ska jag inte skriva en rad till, blev ett himla långt inlägg. Nu blir väntas duschen!


Veronica*

Grattis

image36


Ett stort GRATTIS till min vän som klarade körkortet idag! :)

Praktik

Nu sitter jag på praktiken. En väldigt lugn o skön dag :) Anna o barnen var här o hälsade på nyss. Söt-onga! Nä nu måste vi göra ngn nytta. Sedan blir det fika. Mums!

Veronica- Vill ha helg nu :)

Snurrar

Allt är upp o ner. Allt snurrar. Jag har hur mkt som helst inom mig som jag bara vill berätta o prata ut om. Men jag kan inte! Jag tänker sitta o skriva ner allt, men det blir vid ett senare tillfälle.

Nu väntar jag på att Jenny ska bli klar! Vi ska nog ta oss en tripp ner till Törpet för att hälsa på o förhoppningsvis få fika ;) Ser framemot helgen oxå. Kommer bli super! :)

Veronica - 1000 tankar o funderingar . .

Nej

Vill inte !


RSS 2.0