Söndag

Helgen är över.. Tänk att dom ska gå så fort! Suck. . Jag har iaf haft en riktigt trevlig o mysig helg. I fredags blev som sagt Jag o Ola bjuden på mat hos Carro o Per. Lövbit med potatis o såser, efterrätt blev det hallon-mousse. Mätt o belåten är ett säkert kort att man blev. Hur gott som helst! :) När klockan tickade iväg bar det iväg ner mot Norran för att kika läget. Men hade lika gärna kunnat stanna kvar hos P o C. Vid stängning gick vi hela vägen hemåt. Trodde jag skulle frysa ihjäl, men hem kom vi iaf. Igår blev det bara lungt. Kikade på tv hela kvällen, medans de andra spelade kort.
Å idag är det söndag. Solen skiner o man borde nästan ta sig en promenad!


Lisa, om du bara kunde vara här. . Det gör så ont utan dig älskling!

Fredag

Helgen är här o vad innebär det? Jo, Lov i en hel vecka. Åh vad jag ska njuta! :)
Gårdagen blev en hel dag i staden. Skulle på Högskole-info. Men ja, behöver vi säga ngt om det Virre? Haha, tror inte det ;) Tack för en mysig dag iaf vännen.
Idag tog jag världens sovmorgon, vilket var välbehövligt!

Nu ska jag pysa iväg till fisen min. Sedan väntas middag hos Per o Carro :) Mums!


Lisa, om du bara kunde vara här. . Saknaden är obeskrivlig! <3

Onsdag

Halva veckan har gått o skolan är som vanligt.. Tänk om man bara fick slippa den här skiten!

Gårdagen innbar simning o bastu tillsammans med Linda o Ekan. Riktigt mysigt. Så det hoppas jag det blir en fortsättning på!
Helgen har jag inte en aning om vad det blir. Klippning på lördag. Äntligen! Kvällen ska jag nog umgås med Jenny. Kanske en repris sen förra helgen? :) Grabbarna är ju på fotbollsavslutning.

Nä åter till nästa!

Lisa, när kommer du? <3

Helgen är över

Helgen är över. Redan!? Fredag blev det lungt. Mys o Idol. Igår var det min o Jennys dag. Åkte till henne efter maten. Vi pratade o drack ett glas vin. Fick sedan skjuts på Husky där vi skulle kika på fotboll, medans våra karlar fick se den live. Avundsjuka! Vi var på Husky till halv tolv, då vi begav oss hemåt. Kul o träffa lite folk o vi hade ju nästan en tjej-klassträff där ett tag. Roligt! Tack för en mysig kväll vännen.

Idag är det riktigt fint höstväder igen. Solen skiner o det är underbart! Blir nog en promenad o invänta mysen som kommer senare ikväll. Jag längtar! men det är jag nog inte ensam om, J ?


Lisa, är det du som kommit med solen? <3

Fredag

Var som sagt hos läkaren igår för att ta massa prover. Vilket resulterade i kaos. När 2 av dom 4 rören var fyllda kände jag mig så fruktansvärd konstig. Men hann inte tänka mer förrns jag vaknar på golvet, fullt av läkare plus ambulanspersonal runt mig. Jag blev jätte orolig o förstod inte vad som hade hänt. Det visade sig att jag hade svimmat o fårr massa kramper. Otäckt! Så nu ska jag dit på torsdag igen.

Nu är det helg igen. Det blir bara lungt för min del. Ikväll blir det mys, innan fisen åker. Och jag är sååå avundsjuk. Men Jag o Jenny ska göra det bästa av situationen imorn. Ska bli himla roligt :)

Nä nu väntas nästa!

Lisa, saknar dig!

usch

Usch vad jag känner mig irriterad på folk just nu. Kom fram o säg det man tycker o tänker, ist för att skriva o prata bakom ryggen. Jag vill bara hem, vill inte vara på det här jäkla stället. Skönt att man ska vara hemma imorn iaf!

Lisa, om du bara kunde vara här. .

Jag längtar :)

Åh

När något händer, åh det känns så kallt
det ända man ser är mörkrets fall.
Jag försöker att se upp mot himelen nu,
men jag kan inte se dig något mer.
Och ingen kan nånsin ta din plats i mitt liv
och vad ska jag göra utan dig?

Jag gråter ofta
vad ska jag göra utan dig?
Alla minnen som jag såg i dina ögon,
och inget kan få dig tillbaka nu

När allting var som svårast för dig,
så sa du adjö och lämnade oss kvar.
Mina tårar faller, för min saknad är så stark,
så mycket tid du hade men nu är det över

Men ännu ser jag dina tårar,
ännu hör jag din röst
Jag kommer ihåg ditt leende,
jag kommer aldrig lämna dig

Jag gråter ofta
vad ska jag göra utan dig.
Alla minnen som du såg i mina ögon
och inget kan få dig tillbaka nu,
Nej inget kan få dig tillbaka nu


Vilket underbart fin låt! Den går varm i mina högtalare nu. Vilka känslor som kommer fram, allt stämmer så bra. Tårarna rinner, tar aldrig slut. .

Min älskade ängel, du fattas mig!

Tisdag

Tisdag vilket innebär den värsta dagen i veckan om man tänker på skolans sätt. Usch! Men snart är denna dag gjord med. Helgen blev helt kanon, mys i bastun, spela spel, plus mkt mer. Tack för alla som var inblandad!

Ikväll blir det en tripp till Prästtäckta för att gratta lill-prinsen!

Nä, nu väntas svenska. . Blir det film igen tro?

Lisa, nu får du komma tillbaka!

Helg

Äntligen helg, som jag längtat! Kvällen blir bara lugn med mys framför tv:n :)
Fisen åker ner mot Karlstad om en timme, för att tillbringa helgen där, tillsammans med syster, syskonbarn samt mamma. Så jag drar kosan mot Ljusnedal imorn för att infinna mig där i bästa sällskap. Hoppas på att få krypa ner i tunnan eller i bastun. Hur som helst kommer det bli kanon! :)

Nä nu väntas nästa!

Puss på dig!

Torsdag

Ja veckorna går o nu är det bara en dag kvar på den här veckan med. Ville egntligen vara hemma o ledig imorn, åka till stan för att hälsa på efter allt som hänt.. Men så blir det inte. Har körlektion o måste befinna mig i Sveg en sista dag för den här veckan.
Hösten har iaf hittat hit. Blåst, regn o rusk. Väntar bara på att snön ska komma. Usch, inte än!

Väntar på lektion nu, då vi ska kika på film! Som vanligt. .


Over and Out
/ Veronica.

Lisa, kom tillbaka!

RSS 2.0