Hoppsan hejsan

Hoppsan hejsan, Juli är snart slut o var har sommaren tagit vägen ?

Jobbar, sover, äter. Känns som det är de man gör nu för tiden. Men det blir gött när pengarna rullar in på kontot senare. Förövrigt hanns Idre med även iår, hade en trevlig dag o kväll, men den börjar bli lite tjatigt med samma, samma varje år. Nästa år siktar vi på något nytt !
Helgen som var, var det jobb som stod på schemat o det var nog den värsta helgen jag varit med om. Hua ! Men jag överlevde den o nu återstår endast en kvar, om 2 veckor.

Hade en riktigt trevlig gårdagskväll, med massage, mat o trevligt sällskap. Tack Josefin, Emma o Anna-Lena för det :)


Byfestveckan har dragit igång o ikväll är det hembygdsgården som gäller. Så fort jag slutat jobba styr jag kosan dit. Tror det blir riktigt bra ! :)

Nä, dags att slänga i sig lite mat .


Because

Just gonna stand there and hear me cry,
but that's alright, because I like the way it hurts .

Just gonna stand there and hear me cry,
but that's alright, because I love the way you lie .



Idre ihelgen, joraaa !


Helgen

Helgen är över o den har varit toppen ! :) I fredags blev det grillning, rosé, kubb-spel o en massa surr och skratt hemma hos Sara. Då var det dags för det ständiga kalaset vi brukar ha med jämna mellan-rum. Trevlig kväll med massa tok :) Tack för det !
Sov halva lördagen, men då var det bara att ladda om för att ta nya tag. Klockan fem styrde jag kosan ner mot Sveg, där det väntades ännu mer kalas. Hade en trevlig kväll, men ska jag vara ärlig har jag haft roligare förut. Men helt okej. Bilresan hem vill jag inte ens nämna något om ! :)

Igår kändes det att man hade tagit en två-dagars, mycket alkohol intogs. Hua. Men helgen var som sagt helt toppen ! :) Å den kunde inte avslutas bättre än att Spanien tog VM-guld. Jag lovar, glädjetårarna var framme.

Ikväll har jag jobbat o efter det tog Jag o Kajsa en löptur o senare en promenad. Göttmos !

I veckan blir det jobb. Sen är jag ledig fredag - söndag. Skönt ! Så ihelgen blir det kalas igen, iaf på lördag :) Hoppas vädret håller i sig !


Har en önskan, som aldrig kommer gå i uppfyllelse. Det är bara att vänja sig, men det blir tusan jobbigare o jobbigare för var vecka som går. Tänk om vi kunde vara hel, vi fyra. Som livet var när man var liten. Tänk om jag en dag kunde få vakna upp, se M o P tillsammans, som förut ! Tänk om . .

Tjejer kan !

Nu stryker vi ett streck o hoppas verkligen vi klarar det denna gång. Tjejer kan !!


Lillebror har varit på semester nu i ett par dagar, är nästan så jag längtar lite efter honom. Är så tyst, ingen att bråka eller skratta med ! Syskon är bra att ha.




Saknar tiden då vi var hel !


Fredag

Trevlig kväll igår med Carro o Ersca. Som alltid ! :)

Idag skiner solen o jag är ledig till kl 16. Sen är det jobb som gäller hela helgen. Men pengar rullar in. Kan ju behövas med tanke på det ena o andra :) Resan i höst måste sparas till !
Däremot blir det andra bullar nästa helg. Den återkommande festen, som denna gång ska hålla hus hos Sara. Blir grymt ! Lördag blir det volley-boll spel o grillning hos Erica innan sveg ? Tjohoo .

Ja fortsättningsvis kan man inte annat än o skratta. Herregud. Kom o fråga hur det är/var ist för att skriva en massa. Det är som dom säger, man kan ju börja undra. För det verkar ju vara så fränt att en viss person är i närheten vissa gånger. Haha.


Vad gjorde man innan man fick körkort ? Vilken befrielse. I dagens läge skulle jag aldrig klara mig utan det.

Tycker Ekan o Kajsa kan komma hem nu !

Nästa: Lunch med Carro !

It's time for Africa :)

Nej

NEJ, jag och N håller verkligen inte på o har inte gjort det heller. Nu vet ni det !




Bostadsanmälan är gjord, skickar in ansökan idag :) Det blir awesome !

RSS 2.0