Fredag

Veckan har gått o det har varit en hektisk vecka med mkt på schemat. Onsdags gjorde vi en stor upplaga med ljus för att ha i lager till mini-mässan igår o till julskyltningen på söndag.
Mini-mässan igår gick över förväntan. Många positvia kommentarer o många beställningar, närmare 65 ljus fick vi i beställning igår. En mkt bra o positiv start! :) Så nu är det bara att sätta igång tilverkningen igen.

Ikväll blir det mys och idol. Men herrn fick larm nyss, så då vet man inte när han kommer tillbaka. men jag ska iaf krypa ner i soffan o kika på idol. Imorn blir det städning, sedan på kvällen åker jag på Husky med Jenny :) Söndag blir det fram med alla julsaker :)





Tisdag

Helgen är över o den blev suverän! Fredag blev bara lugn, mys framför tv:n. Lördag blev däremot annat. Åkte till Jenny runt fyra, pratade o hade det mys. Sedan blev det mat på grillen. Mums! Efter det gick vi ner till de andra. Satt där hela kvällen, hade riktigt roligt. Innan det bar iväg till Norran. Sjuk roligt hade jag! Dans o mycket såång, Peder är lika grym som alltid!
Gick ända hem, vägen var lång och hal. Det vräkte nämligen ner snö :) Men tack alla som gjorde kvällen så lyckad :)

Kändes riktigt skönt att vi tre kunde umgås o ha det roligt ihelgen. Hoppas verkligen allt fortsätter såhär, då kan allt bara bli bättre :) Vi är ju trots allt oslagbara o det ska vi hålla!

Lördag hoppas jag det blir Husky, Jenny? :)


Lisa, kom hem nu! <3

Lördag

Då är det lördag igen. Igår var det bara lugnt. Ola o Pålsson kikade på film, då passade jag på att låsa in mig i sovrummet för att kika på idol. Ensam, utan ngt klag från ngn annan ;) Tycker det var fel att Anna fick åka. Vad gör Johan kvar i tävlingen? Det är en evig fråga för mig. Finns så många andra som var mkt bättre än honom,  men som tråkigt nog redan har fått lämna idol! Aja.

Har precis bränt en skiva nu. Ska ta mig i kragen o hoppa in i duschen snart. Sedan blir det mat o tokigheter med Jenny. Me like! Blir även Norran o Peder :) Tjihoo!


Nä, åter till annat!

Saknaden är stor ! <3

Fredag

Snälla, ta mig hem härifrån! Hädan efter ska jag aldrig mer åka in fredagar tror jag. Vilken meningslös dag! Då får ni säga vad ni vill. Tänk om det ändå vore vårtermin, så man kunde slippa det här. Jag trvis verkligen inte! Går med en klump i magen hela dagarna. Idag har det varit såå nära att tårarna skulle komma. Jag vill hem!
Å så längtar jag tills imorn :)


Nä nu ská jag hem, få mig något i magen. Sedan räkna minutrarna tills jag får åka hem!

Adjö.

Lisa, när kommer du?

Torsdag

En dag kvar, sen är det helg. Lika efterlängtat som vanligt! Imorn blir det bara lungt, hoppas på att få kika på idol :) Lördag blir det nog Norran en sväng kanske?! Har iaf pratat med Jenny :)

Dagarna på handel känns så meningslösa. Imorn har jag endast två lektioner. Slutar halv tolv o måste vänta i 2,5 timme innan jag får åka hem. Attans att vi hade Lucia-träning imorn, annars hade jag tusan stannat hemma o tagit världens sovmorgon. Sömnbrist är ngt som jag ständigt lider av! Men på måndag hoppas jag att det blir en HP06 kväll, med bowling o massa andra tokigheter! :)

Efter många tjat, gnat o trubbel med transport, har den äntligen kommit o pryder vårt vardagsrum som smäck! Och jag fick som jag ville, 50"  :)



Blev för övrgit inbjuden på kalas idag. Det ser vi  verkligen framemot. Efter jul är det något som händer hela tiden.
Januari - Kalas,
Februari - Bröllop,
Mars - Resa med moster,
April- Studentkryssning,
Maj - Utlandsresa, konfirmation
Juni - STUDENT!
Sen är det såklart massa roligheter emellan. Så jag vill ha jul nu o sen kan det få flyta på :)

Lisa, det är du som saknas! <3

Onsdag

Halva veckan har gått. Åh vad jag vill ha helg nu! Är så fruktansvärt trött, varje morgon är en rejäl pina att ta sig igenom. Men jag lyckas! Igår kom iaf mysen hem med en ny säng, äntligen. Efter lite tjafs o dåligt tålamod så stod den äntligen klar, strax innan ett inatt. Men som jag sov sen :) Det är tur Jenny vi har varandra så vi har lite koll, här kommer dom inte undan med några hemligheter ;)

Var för övrigt till Härdal o Gittan igår, angående vår affärsplan. Den såg kanon ut o alla var så himla nöjda efter besöket. Så nu har vi nog fått en ny -tändning allihop tror jag. Något som går framåt iaf :)

Nä, åter till annat!


Veronica saknar sin Lisa, för mkt!

Lördag

Är så mkt jag har inom mig, som vill ut. Men det känns som jag sparar allt inom mig. Jag har hur mkt som helst som jag skulle vilja säga till er. Vi har trots allt varit vänner sen vi var små, vi umgicks 24 timmar om dygnet, kände varandra utan o innan till. Men vad har hänt nu? Tänker tillbaka på allt galet vi gjort tillsammans, vart är dom stunderna? Vi kan väl göra det bästa av situationen? För när vi väl gör ngt nu, så har vi ju skit kul o allt känns kanon o vi kan faktiskt prata om allt o inget, även fast vi inte pratat på länge. När jag tänker tillbaka på hur allt var förut o vilken skillnad det är idag, blir jag nästan gråtfärdig. Tänk allt vi gjort tillsammans! Snälla, vi kan väl hjälpas åt? Jag vill ha det som förut, men då hänger det på oss alla. För det är inte bara ens fel att det har blivit såhär, utan allas. Snälla ni?


J.L ~ V.G ~ L.L
Ni finns alltid där, jag vill bara ha tillbaka dom gamla tiderna!


Fredag

Äntligen helg. Vilken låång vecka det här har varit. Men jag har kämpat mig igenom den o äntligen får jag några dagars ledighet :) Idag blev det iaf lunch på kondis med Virre o Tove. Tack för det! Vad har helgen att erbjuda? Jo ikväll åker jag o mysen till stugan i Hamra/Fjällnäs, åker vidare till Röros imorn för att hälsa på hans broder. Återkommer nog på eftermiddagen och då styr jag nog kosan mot Sveg, för att inta Virres o Davids inflyttningsfest. Den lockar :)

Snön har kommit. Fast det är det minsta. Vill att det ska vräka ner nu, så man får vinter någongång! :)


Lisa, du är väl påväg hem nu? Saknaden är för stor.

Vänner?

Sitter här o funderar. På allt. Många frågor och funderingar som blommar upp i mitt huvud, vissa kan jag få svar på, andra kommer jag aldrig få svar på. En sak som snurrar är det här med människor- Vänner. Vilka är ens riktiga vänner egentligen? Tänker tillbaka på vad Lisa sa efter allt som hände då. Vänner som svek henne. Jag förstår hur du kände. Och det var verkligen vi tre mot världen då. Jag har vänner som stod mig nära innan allt det här frukansvärda hände. Men vart har dom tagit vägen nu? Vänner som säger o lovar massa saker, men som det sedan inte blir ngt av. Vänner som inte hör av sig längre. Var är ni? Visst i början hade jag ingen energi eller ork till ngt, men nu har det gått 5 månader sen allt hände och jag har försökt ta kontakt. Dom lovar. Men sen blir det inget mer, man får ingen respons. Jag blir så less och samtidigt fruktansvärt ledsen! Är det så en vän ska vara? Sviker o lovar, men ibland duger det? Det är nu man märker vilka som är ens riktiga vänner. Två jag vill ge all min värme o kärlek till är Linda o Virre. Ni är guld!

Nä nu kom min mys. Åter till annat!

/ V.G

Måndag

Helgen är över och en ny skolvecka har börjat. Helgen blev lugn med mys. Lördag for Jag o Linda upp på skalet o kikade, vilken rusch! Kvällen tog jag o min mys det bara lugnt, beställde och fixade grejer till huset. Blir kanon bara allt blir klart nu! :)

Snön vräker ner, härligt! Jag vill ha vinter nu med detsamma, riktig vinter. Väntar på att Linda ska komma nu, så ska vi åka till Pontus, besikta bilen, åka på Dollar o sen avnjuta en pizza på knuten kanske?!



Lisa, nu är det dags att komma hem! Saknaden blir bara större för var dag. .

/ Veronica med C

Tidsfördriv

Mobilkul ( tidsfördriv om jag får säga min mening)

Gör så här:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga, fortsätt bara trycka framåt.


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen mot dig?

Hur mår du idag hjärtat?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Vi måste beställa en ny säng ikväll. Kommer snart. Puss


3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

Just det :) Pröva en ny mobil som jag inte förstår mig på :S Hon är hemma o mår bra nu :)


4. Vilket sms blev du mest berörd av? 

Jag har pratat med min doktor här hemma. Hör av mig snart gumman!

5. Vad säger din sambo innan du går och lägger dig?

Gumman, kolla elden är du gullig


6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? 

Åh vad bra! :) Jag har ätit nu iaf. Vi åker snart !

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

Okej. Ja jag undrade vart ni tog vägen, men det förklarade saken :)


8. Vad vill du höra mest av allt?

Sömntuta :)


9. Vad skulle du säga om du fick löneförhöjning med 10 000 kr?

Glöm aldrig att jag älskar dig. Du finns alltid i mitt hjärta.


10. Din romantiska replik? 

Hej :) Vad gör du? Puss

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?


Ska vi äta pizza idag?

Less

Jag är så fruktansvärt less. På precis allting. Skolan, hemma, livet, ja allt. Jag vill få lite spänning o uppmuntran i min vardag. Vill att det ska hända något. Något roligt, spännande. Få mig på andra tankar.
Nu är det snart helg igen. Å det vankas höstforum. Själv har jag ingen lust alls att gå på det. Hade allt varit som förut lovar jag att vi hade stått på dansgolvet alla dagarna tre. Men nu är inte fallet så! Jag ska vara hemma, mysa o sitta barnvakt en dag åt mina troll uppe i åsen.



Du är min älskade vän och jag vet var du står
Det är du som finns kvar när de andra går!
Tack för att du finns hjärtat. Du gör min vardag värd att fortsätta <3



 


 


Måndag

Lovet är slut. Tänk att jag spenderat mitt sista novemberlov nu! Å inget vettigt gjorde man, vilket var himla skönt. Helgen har gått lika fort som vanligt. Inte gjort så mkt, men ändå haft det himla trevligt med allt folk :) Lördags blev det iaf kyrkan. Vilket var fruktansvärt jobbigt. Tårarna sprutade o det kändes som man sjönk ner på ruta ett igen. . Men vi är många som stöttar varandra, vilket känns så skönt. Ni är underbar!

Nu vill jag bara ha jul, så man får sin ledighet igen. Jag trivs inte i skolan, vill bara vara hemma. Men jag ska kämpa de sista halvåret som är kvar nu!


Lisa kommer du ihåg valborg för 3 år sedan när vi beställde taxi till Sthlm, men vi struntade i det o vaknade upp på helt fel ställe o allt vart bara tok?
Kommer du ihåg när Du, Jag, Love o Johan åkte buss till stan o hur galen den bussresan var?
Kommer du ihåg när du slutade nian o hur den kvällen var?
Kommer du ihåg när vi pulsade i djupsnön för att gå till din farmor o farfar för att kika på alla hundvalpar?
Kommer du ihåg när du bodde hos mig i sveg? Vi var på kalas o du skulle på bröllop dagen efter, när du fortfarande var full?
Kommer du ihåg nyår, hur kul vi hade det?
Kommer du ihåg när jag kom hem från Turkiet, hur glad vi var att ses då? Vilken lycka.
Kommer du ihåg när vi var på Norran, o du gick i foppa-tofflorna hem o det var svin kallt?
Kommer du ihåg valborg vi firade iår? Den var oxå helt galen.
Kommer du ihåg när vi skulle på konfirmation o hur dåligt vi mådde där, längst bak i kyrkan?
Kommer du ihåg när vi hade vår grillkväll vi tre, vid halvfari o du var förbannad på alla myggor?
Kommer du ihåg sista kvällen? Den roligaste någonsin, som sedan blev den värsta.
Kommer du ihåg. . .

Det finns så mkt som vi delat tillsammans, så många underbara stunder vi hade. Stunder vi aldrig mer kommer att få uppleva. . Vi hade så mkt mer att uppleva tillsammans, men det kommer vi aldrig mer att få göra.
Jag saknar dig mer o mer för varje dag som går. Snälla kom tillbaka nu?


RSS 2.0