Lördag

Här sitter man, ännu en helg. Lördagkväll i hede, vad händer? Ja som vanligt ingenting o svin kallt är det ute också. Usch! Var meningen att man skulle på skalet ikväll, men så blev inte fallet. Kommer fler gånger :)
Nästa helg följer jag nog med på skotertävling till Lima. Det ser jag framemot :)

Prinsen har åkt utomlands också. Jag är så avundsjuk o saknar honom redan! Fast är glad för hans skull, det behöver han nu. Men jag vill också iväg till varmare breddgrader. Som det verkar nu får jag vänta i 3 månader, hoppas det går fort!

Sitter o funderar. . Jag har drygt 4 månader kvar i skolan, sen ska jag ut i vuxenlivet. Vad tusan ska jag göra? Det ska bli oerhört skönt att slippa skolan o själva Sveg. Men vilken trygghet det är egentligen! Jag vet varje kväll vad jag ska göra dagen efter, jag får min lilla slant varje månad. Snart står jag där utanför kyrkan o skriker ut min glädje. Men kan tänka mig att paniken o undran om vad man ska göra resaten av sitt liv kommer rätt fort. Jag börjar redan få den känslan! Men nu ska jag bara njuta av det som är kvar, må bra o ha kul sista skol-tiden :)


Jenny, i veckan ska vi ses o bara mysa. Saknar dig min vän ! <3

Vårväder

Vilket väder det är ute o vad det kan ändras snabbt. Igårkväll när det var läggdags var det -6 ute, imorse när man kikade på termometern var det -19. Å då tycker jag det är för kallt! Varit i Sveg idag, för att köra. Efter det hem o tog på mig täck-kläderna för att ta en lång promenad med Linda i fin vädret. Känns verkligen som en riktig vår-dag :) Hoppas det håller i sig i nån dag nu !


3 veckor kvar till bröllopet. Hjälp, vad har man på sig ?!


/ Veronica





Fredag

JAAAA, äntligen ! Idag har jag åkt min sista bussresa till Sveg på flera, flera veckor. Åter i Sveg igen vecka 11. Som jag ska njuta ! :)





Saknar min Jenny oxå !

Skalet

Gårdagen var bland den roligaste på länge. Efter många hit o dit, prat o planering så bestämde vi oss för att åka på skalet. Samlades hemma hos Fredrik. Folk rullade in o det var himla trevligt. Runt tio styrde vi kosan mot skalet. Erica körde oss tjejer. Tack för det ! Väl där inne var det sjukt mkt folk, äckligt varmt men så fruktansvärt roligt :)
Fick oss massa skratt o allt var verkligen kanon ! Efter två nångång for vi hemöver. Somnade som ett litet barn i bilen. Hemma runt kvart över 3, Virre åt nudlar o jag svullade chips. Sedan somnade vi lika fort igen. Men efter fyra timmars sömn, en hel kväll på dansgolvet o en skoldag idag. Ja då kan ni tänka er att dagen har inte varit den bästa. Men kvällen var iaf den bästa på länge. Tack allihop som var med o gjorde denna kväll helt suverän. Detta gör vi om inom en snar framtid ! :)

Dessutom är utlandsresan bokad. YES !
Turkiet - Alanya 22-29/5 - 09. Som jag längtar!


Känner att allt är på topp nu o jag mår bra ! :)

Tisdag

Helgen är över o mesta tiden av den har tillbringats i soffan/sängen. Har varit pass-upp-fröken åt min prins som har legat i feber 3 dagar.
Nu är det sista skolveckan innan vi går på praktik. Men vart tusan ska jag vara? Paniken kommer lite lätt springande. . Suck ! Idag har vi prövat ut o beställt studentmössorna samt studentkläder. Gud vad jag längtar ! Men efter praktiken är det inte så långt kvar :) Tjohoo !

För övrigt tycker jag att det här med bloggandet börjar bli väldigt tråkigt. Är mkt roligare att läsa alla andras :)


Du fattas !



Onsdag

Halva veckan är gjord och idag står öppet hus på schemat! Hoppas dagen går fort.
I måndag var det måndax-klubben som gällde. Hade inte tänkt åka dit, men efter att Erica slängde iväg ett sms till mig, så blev jag sugen o for iväg. Började först hos Linn tillsammans med Jenny o Stina o Linn såklart! Fick skjuts till Vemdalen, där vi tillbringade kvällen. Mkt folk o nästan bara okänt. Men jag hade en helt okej kväll :) Följde med Erica hem till Sveg sen o somna som ett litet barn. Mindre rolig var gårdagen! Trodde inte det var sant när Erica väckte mig. Men det var bara att pallra sig upp, med huvudvärk, sömnbrist, svettningar o frysningar. Men dagen gick bra ändå.

Praktiken närmar sig. Jag får panik, vet inte alls vart jag ska vara. Kanske har 2 veckor fixad, men de andra 3 då? SUCK !


Imorn är det Pump som gällger o det ser jag verkligen framemot. Sen att jag har världens bästa sällskap med mig, gör inte saken sämre :)






Tom

Ja, vad ska man säga? Helt tom igen efter helgens tråkigheter. När ska detta ta slut? Vart är denna by påväg nånstans? 3 stycken nu på mindre än ett år. Helt sjukt! Detta får bara inte hända. Hela byn blir berörd igen, allt dras upp på nytt. Nu får det fan vara nog !

~ Vila I Frid ~


Var iaf på skotertävling igår o det var kung !

Helena 30

Grattis Kära Helena ! Idag är det din stora dag :)
KramKalas till dig .


Onsdag

Första dagen avklarad o den har faktiskt gått himla bra. Halva klassen har inventerat på Dollar, medans vi andra ska trycka tröjor bara trycken kommer. Pengar rullar in som det ska, det går bra nu! Turkiet here we come :)
Kanon förkyld håller jag på att bli också plus världens hosta o halsonda. Inte bra! Men eftersom alla andra är sjuka, så ska såklart jag också bli det.

Helgen närmar sig med stormsteg också. Lillebror ska köra sin första tävling o jag håller alla tummarna. Så i vinter ska jag besöka alla skotertävlingar här i närheten. Fun ! :)

Imorn ska jag stanna hos i Sveg o bo med min underbaring till lappjänta. Blir middag o massa tok som vanligt. Var allt för längesen nu, så det behöver vi ! Måndag hoppas jag det blir Husky, tillsammans med alla andra. Det vore kung !

Åter till annat :)



Ta mig tillbaka !

Måndag

Ja nu är man inne på sista dagarna av lovet. . Suck ! Å jag börjar bli riktigt less på det här bloggandet. Speciellt när det inte funkar. Vet inte hur många gånger jag har försökt att publicera ett inlägg nu, där jag sammanfattat jul/nyår. Men det kommer inte fram. Aja. För er som inte visste vad jag gjorde på nyår så ska jag berätta att jag firade mitt nyår på skalet. Som man kan sammanfatta såhär: Äckligt mkt folk, bara dumma turister o sjukt dyrt. Alltså inget jag rekommenderar !

Helgen är också över. Då har det inte hänt mkt. Vaknade igår-morse o det var -31 grader. Snacka om kallt! Åkte iaf till Tännäs där vi mötte upp Olas syster, för att säga hejdå o lämna grejer. Dom styrde kosan ner till Karlstad.
Å nu sitter jag uppe själv. Prinsen har lagt sig. Vilket sällskap! Fast det borde jag också göra. Är ju nämligen hockey inatt som grabbarna ska se. Så Jenny kommer o håller mig sällskap, så slipper jag sitta ensam med gangstrarna :)


Nä, åter till tv:n !

2009

Ja då är vi inne på 2009. Tänkte sammanfatta nyår, vilket firades uppe på skalet. Var först upp på after-skin. Som jag älskar det o att Smalare än Thord spelade gjorde saken ännu bättre. Vilket drag! Hem för att äta god mat o göra sig i ordning inför kvällens festligheter. Vilket jag kan sammanfatta enkelt : Äckligt mkt folk, bara dumma turister o sjukt dyrt. Så att fira nyår på skalet är verkligen inget jag rekommenderar. Men nu har jag iaf prövat på det o är nog inget jag gör om.
Igår var det begravning. Det var himla jobbigt, men väldigt fin. Kul var det iaf att träffa släkten, händer ju inte allt för ofta. . Men idag så :)




Jag saknar mina troll. Men snart ses vi ! :)


RSS 2.0