Alanya 2010

Alanya 2010 - Bästa veckan under året ! Sjuk resa. Bra väder, utom en dag. God mat o dryck. För good dryck ?! Sena nätter/mornar, sömnbrist, underbart sällskap, skrattat som aldrig förr o en hel del happenings ! :) Hade en sån jäkla rolig vecka. Å det som hände i Alanya, ja det stannar verkligen i Alanya ! I Augusti/September - We will be back.
Som jag trivs där, längtar redan tillbaka !

Sveg i lördags - Ja det var väl kul, men roligare har man haft. Kan bero på att jag var så sjukt sliten sen turkiet-resan. Men tack iaf för en trevlig kväll på alla sätt !

Jobbat idag. Skönt !

Solen tog vi med oss hem från Turkland. Hoppas det håller i sig, då blir det till att njuta lite mer :) Studenten ihelgen. Fan, det är ett år sedan vi stod där. Var tar tiden vägen ? !

Nä åter till annat !

Alanya - Fredag

På fredag sticker Jag, Kajsa, Emma o Kicki till Alanya-Turkiet. Idag bokades resan o om 3 dagar är vi påväg. Detta kan inte bli bättre. Såååå jäkla roligt o skönt. Som vi ska njuta ! :)

Happy-face :) Tjihooooo !

Tisdag

En vecka har gått sedan min älskade farfar lämnade oss . . Livet måste gå vidare även fast det är enormt jobbigt !

I torsdags efter jobbet drog jag och Kajsa kosan mot Falun. Helt underbart ! Helgen bestod av shopping i både Falun och Borlänge, frukost i solen på balkongen, polis-drama, film o massa gott till det, en och en annan cider slank ner, men framför allt en massa prat och skratt. Kom hem i söndags och vi hade verkligen en kanon-helg. Tack kära du för det ! :)



Jag vill utomlands, nuuu ! Tur att det blir en resa i höst, ser jag verkligen framemot !


Sov gott

Livet kan ändras så fort.
Sov gott älskade farfar ! <3


RSS 2.0