Sverige . .

Hemma i Sverige igen efter en helt underbar vecka i Turkiet - Alanya :) Det känns skit att vara hemma igen om jag ska vara ärlig, vill bara tillbaka. NU! Kommer med en uppdatering o lite kort senare. Finns så mkt att berätta, men det ska bli en väldigt kort sammanfattning kan jag lova!
Fick ett glatt möte när jag kom hem. Lisa ringde o visade sig vara i stan. Träffade henne o det var underbart, tårarna var nära att komma. Saknat dig som en tok. Världens längsta o bästa kram fick jag igår!

Tack Carro & Banno för en minnesvärd vecka. Det bästa jag gjort!

Återkommer senare!

Veronica - Haft en underbar vecka, vill tillbaka!


Underbart

image66

Om 2 dagar ligger vi där o steker :) Underbart!


Tisdag - 2 dagar kvar

Imorn är det min sista skoldag innan avresa! Är så fruktansvärt skol-le just nu, så det ska bli guldvärt att åka iväg till värmen o med bästa sällskap :) Dagarna knallar o går. Gör inte ett skit på lektionerna, vi avslutar kurs efter kurs o det känns skönt! Längtar bara till sommarlov nu, men det står inte på.

Nä nu måste jag packa det sista. Hinner inte det imorn, för då bär det iväg in till stan. Virre ska även följa med hem hit imorn, så vi gör sällskap i bussen :)

För övrigt så Saknar Jag Lisa!

Veronica- 2 Dagar kvar!

Helgen

Helgen är gjord o den har varit händelserik.

Fredag- Skulle ta det lungt, sitta hemma o bara mysa. Men så blev det inte. Åkte till viken först för att hälsa på. Vart bjuden till Jonas o Kina, så där satt vi bra länge drack nån cider o så  innan vi for hemåt till Hede. Då gick jag vidare till Grinde för att göra dom sällskap o självklart blev det hockey! Mkt folk, mkt skratt, bra stämning innan o under matchen. Vi hade hockeyfeber!  Olyckligt nog förlorade Sverige, vi blev lite deppig men det blev det ändring på lite senare :) Lyssnade på musik, pratade o hade allmänt trevligt :) Skulle gå hem runt två, men då gick jag vidare till nästa ställe o kom hem halv 4 på morgonen. Trött!

Lördag - Hans ringde kl 8 o frågade om jag kunde sitta barnvakt. Skulle ha jobbat, men dom ringde o så att jag inte behövde.. Hmm?! Aja. Åkte upp till Hans o Anna för att sitta barnvakt några timmar. (trodde jag) Slutade med att jag fick åka hem kl nio på kvällen. Men hade en riktigt trevlig dag där uppe :) Me like! Dirket därifrån åkte vi till viken för att lämna farsan som skulle på dans. Hem o kikade på hockey, men gav upp efter 1,5 period. Då blev det byragg o sedan skjutsade massa folk till viken igen, vi stannade tills dom stängde. Skjutsade hem folk o for dit igen för att hämta sista gänget. Mkt bilåkning o mkt skratt. Speciellt åt Sara, vilken sköning! Sedan blev det efterfest, men jag gav upp runt tre. Då var jag riktigt gristrött o ville bara hem!

Idag då. Sov till kvart över 12, skyndade mig iväg för att kika på fotboll. Jenny joinade mig :) Vet inte vad jag ska säga om matchen, men Hede förlorade o dom spelade riktigt dåligt om jag får säga min mening. Sen tror jag inte domaren hade alla skruvar fastsatta heller. Py paan!
Kvällen blir det bara lungt, kika på hockeyfinalen tror jag. Sen ska jag hoppa i sängs tidigt. Förhoppningsvis!

Tack för helgen allihop!

Nu är det bara 4 dagar kvar o jag längtar som en tok. Ska bli så himla underbart att komma härifrån! Komma till värmen, slippa tänka på allt här hemma, framför allt slippa byn. Så nu räknar man verkligen ner dagarna :) Idag ska jag börja packa lite smått, åker ju till stan på Onsdag!

Veronica - 4 Dagar kvar !

Fel beslut?

Jag har gjort mitt val, mitt beslut. Det kändes underbart o skönt. Men nu då, har jag ångrat mig? Vi har delat precis allt en människa kan dela. Kärlek, glädje, ilska, hat, tårar, ja alla känslor finns inblandad. Det handlar inte om veckor eller månader, utan år. Snart 2 år, till o från. Shit! Varför ska det vara såhär? Allt kommer tillbaka nu, jag vet inte vad jag vill. Tårarana har strömmat ner idag o det blev inte bättre av det sms man fick. Har jag gjort fel beslut? Life is hard, det gör ont  . . Jag vill bara bort, om en vecka är jag i ett annat land. Då ska jag verkligen njuta o inte tänka på ngt här hemma. Sen får vi vad som händer när jag kommer tillbaka, går jag tillbaka eller går jag min egen väg?!


Veronica - Det gör ont . .

Torsdag

Endast en dag kvar nu, sen är det helg. Jag är så fruktansvärt skolle nu, så det finns inte ord till det. Går 3 dagar nästa vecka, sen åker vi till värmen. Helt underbart!

Gårdagen blev det såklart hockey. Gick till Stefan, Carro o Joel för att göra dom sällskap. Spännande värre var det o gud vilken match. Så himla viktigt o bra att Sverige vann. Blev mkt tok o många skratt kan jag säga :) Nån höll även på att fälla en liten tår =P Tack för kvällen!
När hockeyn var klar tog jag mig en tripp till Virre för att kika på valpen. Oh gud vilken liten sötnos. Jag håller verkligen med, man blev ju kär!

Var o hälsade på Hans o Anna idag. Kul o träffa busungarna lite :) Anna är verkligen underbar! Glad att jag har henne, hon kan man prata med precis allt om. Kramen idag var guldvärd!

Btw, Grattis Maria som klarade körkortet idag :)

Nä nu väntas nästa!

Veronica - 7 Dagar kvar !





Snö?!

Vaknade imorse, skrek o svor rakt ut! Gräsmattan var vit o snön vräkte ner. Det ska ju vara vår, sommaren ska snart vara här. Vi är i mitten på Maj nu, men vart är vi påväg egentligen?! Ska bli skönt att åka utomlands nu. Om en vecka är jag påväg in till Carro för att övernatta, sedan går flyget på torsdag. Underbart! :)

Dagen började med idrott. En händelserik idrott. Vi hade brännboll. Olle o Dennis krockade med varann, världens smäll. Båda fick en jäkla smäll o svällde upp i ansiktet o vid ögat. De gick av från jumpan. Sen hade vi matte o när vi kommer till Micke nu får vi reda på att dom åkt till stan med ambulans. Å vi alla som skratta som nå tokar när allt hände, det såg verkligen roligt ut. Huvva, stackare!
Nu sitter vi o jobbar med samhälle. Ska snart ha svenska o efter det väntas engelska-nationella för min del. Usch, gruvar mig!

Nä nu ska jag ta tag i arbetet. Återkommer senare!

Veronica - 8 Dagar kvar, sen är vi i värmen tjejer :)

Grattis

image64


Bara för att du är bäst som klarade skrivningen idag! Världens Grattis till dig, Lappjänta mi :) <3

Bara för att

Lisa & Veronica

image63

Bara för att jag är så glad att jag har dig
Bara för att du betyder oerhört mkt
Bara för att vi alltid hittar på en massa bus
Bara för att du är bäst
Bara för att Jag Älskar Dig!
Min Vän, Lisa Thagg <3

Helgen

Helgen är över och jag haft en riktigt rolig o mysig helg!

Fredag skulle Jag o Lisa äta mat o bara ta det lungt, ta nån cider o ett glas vin till maten. Tjena! Linda o Kenneth kom upp o gjorde oss sällskap senare under kvällen. Vi alla började bli runda under fötterna. Slutade med att vi hamnade på Norran o vart dunderfull. Kul som satan var det, mkt folk o allt var på topp. Så vi tog oss en riktig Hede-fylla. Kallt som tusan var det när vi skulle gå hem. Men är man Härjedaling så är man, som Lisa sa :) Blev rätt sent innan man kom i sängs.

Lördag då. Vaknade o mådde skit. Kändes som jag hade sprungit in i en betongvägg. Fy vad jag mådde dåligt! Lisa ringde o var på topp. Hade ju bestämt att vi skulle till kyrkan för att gå på konfirmation. Stressigt som aldrig förr blev det, men tillslut hann jag till kyrkan. Oh my god, sitta bakis i en kyrka är inget jag rekommenderar. Huvva. När den var klar, gick vi på Ica o köpte glass, sedan vidare upp till åsen för att sola o käka popcorn. Mums!
Sedan var det dags för mig, Lisa o Linda att äta mat.. Igen. Efter maten blev det glass i vanlig ordning. Sen bilåkning hela kvällen. Var o kikade på björn, men inte ett spår. Däremot några jäkla ripor o harar som skrämde livet ur en! Vi åkte till Råndalen en sväng, men åkte hem nästan lika fort :)

Så jag har haft en rolig helg. Tack för det alla som var inblandade ! <3

Dagen

Vilken dag! Som vanligt när man går handel så har vi inte allt för många lektioner. Men men. Hade nationella i engelska idag, det gick som tur var bra. Hoppas jag iaf :)
Hade redovisning på datan idag med. Jag o Erica o det gick ju kanon! Sen när det var Stefan, Olle, Denns o Fatihs tur gick det som det gick. Tack för underhållningen grabbar :) Många skratt. Ojojoj!
Dagen har gått bra, många skratt, fint väder o framför allt jag fick min lön idag. Vart förvånad över hur mkt jag fick :) Happy!

Idag är det 2 veckor tills vi sticker. Gud så jag längtar! Tjohoo.

Kvällen ska tillbringas tillsammans med Lisa o Linda. Vi ska åka till spruten o kika :)

Nu väntas nästa!
 
Veronica - Glad

Onsdag

Halva veckan har gått. Gårdagen spenderades i östersund och på sjukhuset. Sjukhusbesöket gick bra o nu är det bara att vänta på svar. Håller mig fri från pencellin än så länge :) Håller tummarna!

Dagen har gått fort. Haft endast 1.5 lektion. Som vanligt när man går på handel. Har sett på film o diskuterat rattfylla idag. Filmen vi såg fick en att få många känslor. Nästan så tårarna kom där ett tag. Fruktansvärt!

Nu ska jag röja upp lite här i lägenheten. Sedan promenerar jag vidare till Virre för att äta mat o gratta henne, efter det bär det iväg på folkan för att kika på Grand Prix. Skoj :) Hoppas även på att Kajsa kommer hit o gör sällskap!

Åter till röjningen!
Veronica -

...

Jag har faktiskt haft en bra helg. Lugnt o skönt med mys. Men jag känner mig väldigt vilsen. Det känns bra, men samtidigt är jag helt snurrig. Jag är inte mig själv! Aja, tar en dag i taget o ser vad som händer :)
Vårvädret har hittat tillbaka o glad är jag för det! Ge mig sommar nu med detsamma :)

För övrigt saknar jag Lisa, men nu är hon på hemmaplan igen. YES!

/ Grym

Fyy

Jag mår inte bra. Jag har ångest. Jag är inte på Virres 70-tals kalas. Allt pga dom här förbaskade njurarna. Som jag längtat efter att fira henne, så kan inte jag medverka. Fy fan! Men hoppas ni får roligt ändå. Ta en sup för mig med :)

Gårdagen tillbringades tillsammans med Carro. Tog en långpromenad o vi hade verkligen hur mkt som helst att prata om. Efter promenaden satte vi oss på en bänk o surrade i ännu fler timmar. Vi hade båda väldigt mkt att berätta. Öronen o käkarna var helt slut när vi sa hejdå. Men Tack för det vännen! Snart bär det iväg oxå, förhoppningsvis o det ser väldigt ljust ut :)
Kom hem fortsatte på rummet, jag kommer verkligen ingen vart. Har ingen energi, orkar inte. Så det får se ut som det gör nu ett tag framöver. Efter det blev det bilåkning o resten av kvällen behöver vi inte nämna här :)

Vaknade ovanligt tidigt imorse. Är så less på detta väder. För några dagar sen var det vårväder, nu känns det som höst.. Usch! Åkt bil med Kajsa idag o surrat med henne. Annars har det inte hänt många knop.

Nu blir det mat. Tacos. Mums!

Hopplöst

Allt känns så hopplöst. Känns som det inte finns ngt ljus längre. Varit hos doktorn idag o det tog verkligen knäcken. Jag vet inte alls vad jag ska göra eller säga. Trodde inte det hade gått så långt. Inget är riktigt konstaterat ännu, utan blir riktigt bestämt på Tisdag när jag ska på sjukhuset. Bara att hålla tummarna o hoppas på det bästa av situationen.
Efter läkarbesöket kom halva släkten hit tror jag. Alla frågor o funderingar. Jag kände att jag orkade inte, gick upp på rummet för att vara i min ensamhet, så fick mamma berätta ist. När allt det var klart så tog vi tag i flytten. Nu är alla mammas grejer borta. Är tomt o ovant här hemma i huset. Jag har inga grejer kvar, inte ens en säng. Den kommer snart! Allt känns bara så konsigt . . Nu börjar vårt nya liv!

Lisa har åkt bort ihelgen, på konfirmationsläger. Hon ska vara ledare o det fixar hon galant! Vi ses på Söndag vännen o det ser jag framemot :)

Ikväll blir det nog bus med Carro :) Like!  Sedan film o prat, det känns så konstigt. Jag förstår ingenting längre . . Vad vill jag egentligen?!

Nä nu blire duschen, mat o sedan äventyr!

/Veronica - Hopplöst

Kvällen

Gårdagen var kung. Herrejösses vad kul jag hade! Började med Grillning, vindrickande, fruktsallad o massa prat hemma hos Lisa. Runt åtta for vi vidare mot Vemdalen. Där tillbringades resten av kvällen. Många skratt, mkt sång o musik o massa tok. Hade verkligen hur roligt som helst o kul att träffa allihop. Inte allt för ofta man träffas. Sammanfattar kvällen o den får ett STORT PLUS!
Tack allihop som var med o förgyllde denna valborg. Speciellt Lisa :) <3

Lägger in några bilder. Resten finn på bilddagboken.


                        
              

RSS 2.0