Jobb

Extra jobb idag, imorn sätter mitt riktiga schema igång. Är så jag gruvar mig faktiskt! Men det känns skönt att jag fick ihop några timmar extra den här månaden, eller det blev rätt många för så få dagar. Så jag får ju någon lön i Juli nu. Yes! :)

Har alltså jobbat idag 7-11,30 skönt att sluta så tidigt. Då var det raka vägen hem för att packa badväskan för att åka vidare till Ekan där det serverades lunch. Vidare ner på campingen. Men tvi fick vi. När vi äntligen hade tagit oss ner, packat upp handukarna o äntligen skulle få bada. Då öppnar sig himelen o åskan o regnet drar igår. Så blev det med det badet. Alltså hemgång! Typiskt. .

Nu ikväll har jag varit på tupperware party hemma hos Carro. Gjorde mig ett smart fynd, så nu ska det hackas lök utan skidglasögon! Hade en trevlig kväll o det finns såå mycket smart man skulle kunna handla. Men plånboken räcker tyvärr inte till allt.

Nä nu ska jag göra mig en natt-macka o krypa till sängs sen. Upp 6 imorn igen för jobb, så inatt ska det få bli lite mer sömn än resterande nätter.

Varmt !

Hua denna värmen tar snart kål på mig. Kan inte sova om nätterna för det är på tok för varmt, om dagarna svettas jag ihjäl. Det är inte lagom varmt, utan nu är det en hetta utan dess like. Jag brukar inte klaga på värmen, utan vill ha sol o varmt. Men nu har det hållt i sig såå många dagar o man är inte van. Så just nu skulle jag vilja att det kom en regn-skur o sen kan solen komma tillbaka igen!
Jobb imorn o på onsdag, så då kan det gärna få bli sämre väder !



Ta mig tillbaka till studentdagen !

Slut på helg

Helgen är över och jag säger bara NEEEJ !

Fredagen tillbringades i sundsvall tillsammans med min homie. Vi hade en himla trevlig dag tillsammans och tillslut hittade vi hem trots allt ;) Men efter den bilfärden har jag konstaterat en sak: När jag skaffar mig en egen bil, ska den ha AC, klart slut!
Kvällen kom o hjärtat kom hem igen, trodde inte mina ögon. Men så sant o så glad jag blev för det!

Lördag, vilken hetta! Kvällen vankades det kalas. Dock inte för min del som var sjuk o hade feber o gick på alvedon. Så det blev endast ett glas vin för min del. Så kvällen tillbringades med hjärtat, Grinde, Elinore, Lars, Bronk, Rötta, Jocke, Rickard. Senare inpå kvällen kom Anna, Lenny o några till. Det spelades rock band, det sjöngs för fulla muggar o många skratt. Runt tre fick jag äntligen lägga mig. För efter många om och men åkte Grinde o Elinore hem =P

Idag har vi tillbringat vår dag nere på campingen med hjärtat, Lars o Färne. Äntligen bad en hel dag!

Imorn hoppas jag på bad igen!

Sjuk

Ont i halsen, huvudet, öronvärk o ont i hela kroppen. Så känner jag mig nu ! Å jag vill inte vara sjuk, har inte tid med det. Men det är väl nu allt kommer !
På fredag måste jag känna mig bättre, annars får jag knarka alvedon hela dagen. För då blir det Sundsvall, vilket jag stort ser framemot :)

Idag har det varit en riktigt känslo-mässig dag. Vet inte varför. .

Nä, i med en ny alvedon o en dusch !

Midsommar

Nu var detta års midsommar-firande över o jisses så skoj jag har haft!
Började redan i torsdags, då hjärtat kom hem o överrasakde mig. Helt oväntat. Bättre kunde inte helgen ha börjat :)
Fredag - Hade inga planer alls utan skulle ta dagen o kvällen som den kom. Det började iaf med att Lars, Rickard o Hannah kom till oss för att spela lite Guitar Hero, eller rättare sagt rock band. Satt hos oss, spelade o drack. Sedan dags för mat hos pappa o maria + mer folk o ännu mer dricka. När jag kom tillbaka hem till oss var det bara Ola o Lars kvar. Dom spelade o blev rätt uttråkat tillslut. Då kom Lars på den briljanta iden att vi skulle köra öl-spel. Där spårade det ur för min del. Upp till Carro o Per, för att sedan dra oss ner mot campingen. Men jag kom aldrig så långt. När gänget gick ner umgicks jag med toaletten. Fy fan! Så blev det med den kvällen.
Lördag morgon, värsta i mitt liv. Hela dagen förstörd o jag trodde aldrig jag skulle komma i form igen. Men efter ganska många alvedon, sängen o mycket vatten kändes det lite bättre. Bestämde oss för att grilla med Carro, Per o Lars. Men innan dess blev det en hel del bilåkning. Sedan kom min Homie, som skulle joina o övernatta hos oss. Äntligen blev det mat o lite dricka. Fortsatte kvällen hemma hos dom. Åh herregud säger jag bara. Massa skratt o jag kom i form tillslut igen. Ner på parken o shit vad mycket folk o såå roligt det var. När det var dags för hemgång hade jag lätt kunnat stanna 2 timmar till. Sjukt roligt! Men men, hemgång blev det o jag fick skjuts.

Mycket hände under kvällen.

- Någon var slapp i mun,
- Nån tyckte vi skulle släppa ut negern från bandspelaren
- Nån fick ett bra erbjudande om sängplats
- Någon hittade inte hem
- Blickar kunde döda

Något mer nämner jag inte. Igår kunde man inte annat än o skratta åt allt !

Tack alla som förgyllde min midsommar-helg. Nu blir det nyktert ett tag !

Imorn blir det till att flytta ur allt. Banan-kartonger är fixad, så imorn blir det tomt .

Torsdag

Nu är veckan gjord och jag har jobbat mina första dagar. Det har gått oväntat bra, dock ett minus att jag måste kliva upp så tidigt vissa dagar. . Men det ska nog gå. Nu är jag ju ledig ett tag, innan det kör igång igen. Då blir det både veckor och helger. Pengar rullar in :)

Helgen o midsommar då? Imorn blir det nog grillning hos Per o Carro som det ser ut som. Vart vi hamnar på kvällen är inte bestämt än. Men en sak är säker, jag o carro ska iaf ut. Vissa har ju tagit på sig jour ihelgen. . Fast det kan vara bra, då har jag privat-chaufför iaf! Men på lördag blir det  parken o jag hoppas det blir lika roligt som alla andra år där. Hoppas även på att min homie kommer då!

Annars händer det inte allt för mkt.. Jo underbara Hubbsan kom med en efterlängtad kyckling-bagge idag. Gud tackar för det :) Även Marcus, Ulrica o mina små sötingar har varit uppe på en snabb-visit.

Blir det Peace and Love ändå på torsdag?! Jag hoppas verkligen det.

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER !




Hel-omvändning

Mitt i den dystra dagen, måste man ta sig i kragen o göra något. I mitt fall kom jag på andra tankar under tiden jag var hos Carina som gjorde en hel-omvändning med mitt hår. Just nu sitter jag här o är kort-hårig. Håret räcker inte ens till axlarna. Jag som har haft långt hår i sååå många år, nu är det äntligen borta o det känns så skönt! Fast mycket ovanligt. .

Ett år

Idag är det årsdag. Jag fattar ingenting. . Ett år sen det fruktansvärda hände, ett år sen jag såg min vän där. Starka minnen kommer tillbaka ! Vart har tiden tagit vägen? Vad gjorde jag förra sommaren? Hur har jag orkat egentligen?
En mycket tung och jobbig dag. Tankar hit och dit. Jag väntar bara på att få vakna ur min dröm ! När hade du tänkt komma tillbaka till mig igen Lisa? Du har varit borta allt för länge nu. . Min bästa vän har varit borta i ett helt år. Hon som jag berättade allt för, vi som delade allt, min andra hälft, hon kommer aldrig mer tillbaka. Ett helt år utan dig hjärtat. Jag fattar inte. . Men i mitt hjärta finns hon alltid och kommer alltid att göra det!

Tänker extra mycket på Cia, Jan-Ove och Love idag. Jag beundrar er !

Älskar och saknar dig så oerhört mycket min ängel ! <3


Nu så

Nu kommer hon, som jag längtat ! :)

3 år sedan

Var o kikade på skolavslutningen här i Hede idag o så tänker man efter. Fan det är tre år sedan jag slutade där, tre år sedan jag stod där o fick mitt betyg tillsammans med min vers. Tre år sedan jag skiljdes från min underbara klass o mina vänner. Helt sjukt vad tiden går fort. Idag stod jag där o hade t.o.m tagit studenten. Tiden går tusan snabbare ju äldre man blir !
Sitter här o tänker på min gymnasietid, vad mycket den har gett mig. Både på det goda och onda sättet. Jag flyttade hemifrån, skaffade mig nytt umgänge, nya lärare, ny skola, ja allt var nytt. Under mitt första år som gymnasie-elev njöt jag av livet till fulla muggar, det var kul o häftigt att få bo i en egen lägenhet, träffa nya kompisar mm. Året flöt på bra.
Under andra året tyckte jag Sveg var en jäkla håla och började pendla hem till Hede. Det var ganska mycket i skolan (för att vara handel) Men det året gick också. Var ju även då jag o 2 till tog oss ett besök till Ryssland i en vecka, vilket gjorde att min syn på livet förändrades helt. En mycket minnesvärd resa!
Tredje och sista året, har varit ett väldigt tufft och jobbigt skol-år för min del. Med många möten hit o dit om att jag kanske inte skulle klara av skolan, att det var nog bäst jag hoppade av för att ta ett sabbats-år, har jag nu kämpat mig igenom det också, så nu står jag här som nybliven student. Jag är så stolt över mig själv att jag klarade det här sista året så himla bra som jag gjort ! Även ni som gjort allt för att jag skulle klara det är jag himla stolt över. Utan er hade jag aldrig stått på trappan med min vita mössa förra fredagen !
Så under dessa tre år har jag haft både goda o onda stunder med mig. Men mest goda. Jag har fått 11 nya helt galna o underbara klasskompisar. Med er har man skaffat sig minnen för livet. Samtidigt som allt inte har varit en dans på rosor. Ta vara på tiden under gymnasiet, det är något man aldrig mer får uppleva. Den stärker en något enormt ! De två sista skol-veckorna var nog de roligaste i mitt liv. Nu vill jag bara spola tillbaka tiden ! :) Njut, ni som har kvar allt.

Nä, nu ska jag hänga in mina resterande kläder i garderoben o invänta min homie !

Halv vecka

En halv vecka har jag gått hemma nu som arbetslös student o jag är redan så fruktansvärt less! Förstår inte hur folk kan gå hemma hela sitt liv o inte göra ngt. Jag skulle bli tokig! Fast iofs borde jag njuta nu de här 2 veckorna, för snart sätter jobbet igång ! Bara vädret kunde vara lite bättre.

Idag blev det iaf en tur till Funäs, måste fördriva dagarna med något o det lyckades jag med idag! Tack Ekan, Thilde o annie för det :)

Nu har jag precis tuggat i mig sista matbiten o väntar på att Ninni ska komma o gratta för studenten. Sen känns det som jag borde ta mig en promenad innan fotbollen sätter igång !

Adjöken !


Student 2009

Ja vart ska jag börja? Har hänt så sjukt mkt i mitt liv den senaste tiden.
Kan ju börja med balen som ägde rum tisdagen förra veckan. Vilken kväll säger jag bara! Alla var såå uppklädda o fina, god mat, gott sällskap o god musik. Den kvällen är ett minne för livet!

Onsdagen var det student-fotboll. Jag deltog inte pga att jag tyckte det var viktigare att fixa mitt slutbetyg. Dock så vann vi det hela, vilket var himla viktigt :) På kvällen blev det kalas !

Torsdag - Fixade det sista, kikade på kort sen turkiet. Kvällen åkte jag hem till Hede för att hämta grejer tills på fredag.

Fredag då - Den absolut bästa dagen i mitt liv, från morgonen till kvällen. Tänker inte berätta mer än så. Den var så sjukt rolig. Å att åka kortege är nog bland det roligaste jag har gjort :) Tack Virre för god student-middag o tack klassen för en helt kanon dag o kväll. Dock blev den inte lika rolig när jag kom hem på natten. Förlåt hjärtat ;) Ni som vet, vet vad som hände ;)

Lördag - Dags för min student-fest. Vilket oxå var en bland de roligaste dagarna. Kl fyra samlades allt folk hemma hos oss. Det bjöds på god dricka, god mat o ett väääldigt gott sällskap. Tusen tack kära ni för en underbar student-fest o för alla paket. Jag är mer än nöjd !

Gårdagen spenderades i sängen o soffan hela dagen. Känns att man festat konstant i två veckor nu.. Fattar inte hur jag orkat?
Idag har jag umgåts med Carro hela dagen. Tack för det :)


Imorn eller på onsdag blir det en tripp tillsammans med Ekan till funäs :)

Till sist. Tack HP06 för tre underbara år tillsammans. Stunder o minnen jag aldrig glömmer ! Ni är bara bäst <3


Måndag

Turkiet-resan är över och det var absolut det bästa jag varit med om ! Hände så sjukt mycket roligt o vi hade det helt underbart. Jag tänker inte berätta mer än att det är ett minne för livet, som jag alltid kommer att ha kvar ! Tack kära HP06 för den här livs-resan vi gjort, tillsammans är vi oslagbara !

Kom som sagt hem i fredags-natt, samtidigt som hjärtat. Studs i säng o upp på lördagen för konfirmation till brorsan. Hade en trevlig dag. Kvällen skulle bli lugn men efter att vi suttit hos Per o Carro ett tag, blev grabbarna sugna på öl, vilket slutade med att vi for till Sveg. Hade en helt okej kväll. Hjärtat o jag var inte hemma hos mig förrns halv 5 tror jag. Söndagen var inte alls lika rolig. Svettandes o bakis i en lägenhet var inte roligt. Väntade på att Micke skulle fria klart så vi kunde åka hem. Satte oss i en 44 gradig bil o begav oss mot Hede. Härligt! Väl hemma blev det middag igen med Carro o Per. Kvällen lugn!

Skola idag o det har städats o planerats. Helt sjukt att jag tar studenten om 4 dagar. Imorn är det bal o det kommer bli sååå roligt :) Tråkigt för er som missar det!!

Har nästan precis kommit in från en låång-promenad med Ekan. Himla skönt! Imorn blir det lunch tillsammans innan jag bänkar mig hos Carina i flera timmar :)

RSS 2.0