Gårdagen

Gårdagens Bad Taste var mer än grym. Hade en så sjukt rolig kväll. Tack så himla mycket alla som var med. Bilder kommer senare.
Idag har jag legat precis hela dagen, kan behövas för nu väntas en mycket hektisk vecka. Haft lite skallebank sen gårdagen, men det var de värt. Annars har jag bara packat inför morgondagen. Ska bli så sjukt härligt att åka iväg nu! :)

Nä, nu ska jag hem o ringa min prins. Undra vad han hade på G, lät lite lurigt :)

Hinner nog inte skriva något mer innan resan.
 
Turkiet here we come - Återkommer om en vecka!

Bad taste

Onsdag idag o vad innebär det? Jo Bad Taste. Roligt att se hur alla spökade ut sig på mer eller mindre sätt :) Dessvärre tycker jag det är tråkigt med dom som inte klär ut sig. Vi tar studenten en gång, vi har bad taste en gång i vårt liv. Aja. Ikväll blir det kalas med alla studenter, men framför allt klassen. Ser framemot en mycket rolig o festlig kväll!

Imorn får jag åka hem o då blir det till att packa. Turkiet närmar sig med stormsteg. Vi har väntat på detta i tre år o nu är det bara 2 dagar tills vi åker. Kommer att bli en fartfylld vecka med minnen för livet.

Vi ses i dimman !


Bättre

Idag känns allt lite lättare, jag är på mycket bättre humör o det känns rätt så bra! Nu har vi absolut ingenting kvar i skolan.. Är bara dö-tid. Men eftersom jag har den bästa klassen i världen, är vi ändå på skolan o umgås :)

Lite av det som kommer framöver nu :

Onsdag, 20 Maj - Bad Taste
Fredag, 22 Maj - Turkiet
Fredag, 29 Maj - Hemkomst (mindre roligt)
Lördag, 30 Maj - Brorsan konfirmeras, öppningen på ön?
Tisdag, 2 Juni - Studentbal
Onsdag, 3 Juni - Studentfotboll
Torsdag, 4 Juni - Hjärtat kommer till mig, fixa kortege
Fredag, 5 Juni - STUDENTEN
Lördag, 6 Juni - Studenfest hemma

Nu är det bara det roliga kvar o som jag ska njuta av denna tid nu ! :)

Har börjat packa lite ikväll, eftersom jag inte kommer hem förrns nångång på torsdag. Sen åker vi ju på fredag. Har även varit till farmor o mormor för att fixa kläder till Bad taste på onsdag. Utgång på mysen sedan. Det blir kung!

Nu ska jag plocka lite här hemma. .

/ Veronica - Det går bra nu

Skit liv

Ja det är precis vad det känns nu. Fy fan! Vill bara dra något gammalt grått över mig o dra av det om några månader. Fan varför ska jag sitta här o gräva ner mig när jag är student? Nu ska jag leva livet! Men det är inte lätt alla gånger, speciellt inte nu. .

Helgen då? Har haft Virre som min homie från i torsdags :) Hon åkte igår, efter vi vart till stan! Kvällen ägnades framför tv:n o Eurovision. Helt klart rätt låt som vann! Så viktigt. Nästa år ska jag befinna mig i Oslo o uppleva det :) Det är något jag SKA göra !
Idag har Carro vart på besök o vi har surrat om allt mellan himmel o jord. Är som sagt någon epidemi som går just nu tror jag. Känns som alla är nere i sina svackor nu, med både det ena o det andra.

Längtar som bara den tills på fredag, då äntligen Turkiet-resan är här. Fast det kommer även att bli en väldigt jobbig dag !

Nä, nu ska jag ta mig en promenad ner till mamsen!

Flytta? Stanna kvar? Flytta? Stanna kvar?

I´ve been down
Down so long
But those days are gone now
I´ve got the will
I´ve earned the right
To show you it´s my time tonight

It´s my time, it´s my time
My moment I´m not gonna let go of it
My time it´s my time
And I´ll stand proud
There´s nothing I´m afraid of
I´ll show you what I´m made of
Show you that it´s my time now

Med gråten i halsen o stå-päls på  hela kroppen sitter jag här o lyssnar på denna vackra kvinna. Grymt bra låt ! Som även var med på Eurovision igår !

Det går bra nu

Det går bra nu. Allt i skolan är i stort sett klart. Så jäkla underbart! Imorn lämnas fickpengarna till Turkiet in. Fan det är bara en vecka kvar nu. Gaah!
Inbjudningarna till studenten är klar. Jag hann med mitt liv tillslut ändå. Det sista fixas på lördag, när vi är i stan :) Livet leker o jag ska ha galet roligt nu de sista veckorna o bara leva livet som alla andra studenter o inte tänka på ngt annat. Yaaa! :)



Tycker om dig !

onsdag

Nu har halva veckan gått o det har hänt rätt så mkt..
Måndags övade vi på student-sången, så den sitter som en smäck nu :) Kvällen åkte som sagt jag in till Virre o sov där.
Igår var en hektisk dag med mycket som stod på schemat. Möss- påtagning på morgonen, sedan vett o etikett som man inte vet om man ska skratta eller gråta. Inte mkt lärt när vissa av eleverna som höll i det var fulla. Pinsamt! Aja. Fotografering efter det o sedan dans. En mycket rolig dag faktiskt! Kvällen blev det student-kalas. Å jag hade verkligen hur roligt som helst! Tack alla som var med :)
Idag har man haft skallebank o varit väldigt trött.

Imorn har jag min slut-redovisning i turism. Prov i samhälle på fredag, sen är jag klar med allt i skolan! Fy fan vad skönt.

Nu ska jag krypa till sängs.

Upp o ner

Det är inte lätt när det är svårt. Har så mkt som snurrar i mitt huvud just nu, mkt som händer o jag blir galen! Ena stunden är jag nöjd med tillvaron, nästa sekund grinar jag tårarna av mig. Varför kan inte allt bara vara smärtfritt? Please help me !

Sitter iaf o väntar på att den bästa ska komma o hämta mig. Vi behöver varandra nu, så jag ska sova där inatt. Du är bäst vännen !

Imorn är det mösspåtagning. Något som jag stort ser framemot.

...

Allt känns sisådär just nu faktiskt..

Helgen har iaf varit helt okej. Lugn o skön !
Fredags kom ola hem o det blev hockey för hela slanten. Slutade dock inte så bra.. Lördag - Lååång sovmorgon, vilket var himla behövligt! Gjorde inte allt för mycket under dagen. Åt god mat här hemma, sedan var vi ute o kikade på björn. Utan resultat! Upp o åsen för att kika på film o mata Sigge. Hem i säng !
Idag har det varit en riktigt slöar-dag. Kikat på tv, plockat här hemma, upp i åsen för att kika på hockey. Denna gång mycket bättre :) Å nu for hjärtat precis!

Ser framemot de här resterande veckorna som är kvar nu ! :)

Nä undra om man ska stoppa i sig lite middag. Magen kurrar som attan nu !

skit

SKIT !

Ångest !!

Nu börjar jag få ångest. Har räknat hur många skoldagar jag har kvar. Endast 7 dagar. Hallå, vart tusan har tiden tagit vägen ?!  Det är verkligen nära nu. På måndag ska vi öva student-sången, tisdag är det möss-påtagning, vett o etikett plus att vi ska knäppa avslutningskort. Onsdag - Stan, Torsdag o fredag vanlig skola med massa avslutnings-redovisningar inom Turism. Veckan efter det lär det bara vara snack inom Turkiet-resan. Åker ju nämligen den fredagen. Sen kommer vi hem o då är det studentveckan. Fy fan vad fort det går. Håller verkligen med om att trean hinner man inte med. Har gått sjukt fort ! Så nu sitter man här med lite smått ångest faktiskt. Vad ska jag göra med mitt liv egentligen ? Just nu finns det inga planer. .

Mycket snack om vad man ska göra efter studenten o innan Turkiet o studenten nu. Men det är smällar ni får ta :)

Sitter här med halsonda nu o längtar lite smått efter min prins som snart är på intåg :)

Onsdag

Idag var det meningen att jag skulle ta mig en stadstur för att fixa allt inför bal o student. Men tjena ! Fattar inte vad det är med mig. Två gånger nu på 1,5 vecka har jag försovit mig. Så det blev alltså ingen resa till stan. Blir nästa onsdag ist !

Har inte hänt allt för mkt idag. Eller klänningen kom o jag är supernöjd ! :) Tjohoo . Å nu ikväll blev det ett besök till Ekan för att gratta henne o äta tårta. Mums !
Har även hört att en älg rivits av en björn här i byn nu på eftermiddagen. Usch, otäckt när dom är nära bostadshus, bland alla människor o barn. Håll er till skogen !

Nä nu ska jag plugga lite körkort. Inte långt kvar nu :)

En månad kvar

Idag är det den 5 maj o vad innebär det? Jo att det är prick en månad kvar tills vi står där på trappan o skriker ut vår lycka :) Men hallå, en månad. Det är ju ingenting. Jag har hur mycket som helst att göra innan dess, eller snarare innan vi åker till Turkiet o det är bara 2 veckor dit ! Tänk om dygnets timmar vore lite fler just nu.
Men strunt i det. Allt ordnar sig. Jag är såå lycklig att det bara är en månad kvar :) Tjohoooo

After-ski 1000

Helgen är över o jag är mer än nöjd. Har ju berättat om vad som hände i torsdags samt fredags. Men själva dagen som man längtat i ett år till tänkte jag sammanfatta lite kort nu:

Vaknade upp lördag-morgon, trodde inte sina ögon. Blå himmel o sol. Kunde inte börja dagen bättre :) Klockan tio kom skjutsenb o vi begav oss nu mot Ramundberget. Hade en rolig bilresa o vissa var mer eller mindre full när vi kom fram. Ja, orkar inte berätta allt om dagen. Vädret kanon, folket underbart, drickat ett stort plus o sen musiken. Åååhh!
Ner på brännet efter fjället. Åh herregud vad mkt skratt! For hemåt mot Hede strax innan åtta. Hem, tog av oss alla blöta kläder, tog en raggar-runda på byn, innan vi fick våran efterlängtade kebab ! Sedan hem till mig o Ola för att avsluta kvällen där tillsammans med allt folk, mer drickande o kubbspel. Kan ju säga att Jag o Jenny vann ju överlägset alla gånger ;) Jag avbröt kvällen strax efter tolv, då kom min baksmälla. Å den var inte lindrig! Fy fan.

Men tack alla som var med o förgyllde årets After-ski 1000. Nu får man vänta ett helt år till.. Suck!

Nu väntas en ny tråkig vecka. Vill bara ha Turkiet o Studenten nu !

Fredag

Då var valborg över för iår. Blev en väldigt lugn men himla trevlig valborg ändå. Kikade på brasan nere på campingen. Lyckades även få med mig Ekan o Carina på jobb i sommar. Yes! När brasan var klar, följde jag med Helena hem. Blev några glas vin o massa prat. Var inte hemma förrns strax innan två tror jag. Strax innan tre kom hjärtat hem :) Tack för en trevlig kväll allihop!

Idag har man suttit ute i solen hela dagen. Underbart! Pålsson har varit här nästan hela dagen o joinat oss. Även här nu. Jag drog till pappa efter ett tag för att grilla. Mums! Var även o kikade på spruten. Shit vad hög den var! Ekan, till veckan ska vi dit ! Fick även på-hälsning av Virre o David :) Trevligt!

Nu sitter jag här o laddar inför morgondagen. Jenny, det kommer att bli kung ! Så nu ska jag krypa ner, de andra far på husky nu.

Så godnatt. Hoppas på att ser er i bästa form på fjället imorn!

RSS 2.0