2008

Endast två dagar av 2008 återstår, innan vi går in på ett nytt år igen. Året som gått har varit ett väldigt händelserikt, lärorikt och känslomässigt år.
2008 välkomnades på bästa sätt och i bästa sällskap i Vemhån, hade ett otroligt roligt nyårsfirande. Året började alltså bra, med många underbara helger uppe i fjälls med dom bästa. Wilma fick även en söt liten lillebror :) Allt var kanon! Mars månad hände något tragiskt, något som egentligen inte ska få hända. Men det skedde. Linus var nu borta. I samma veva skilde sig mina föräldrar. Vilket jag tyckte var fruktansvärt jobbigt! Samtidigt kom jag o min kära vän Lisa närmare varandra och vi umgicks dag som natt, alltså 24 timmar om dygnet. I Maj kom vändnigen och allt började kännas bra igen, man började komma på benen. Och jag gjorde då tillsammans med Carro o Banno den roligaste resan någonsin. Turkiet en vecka, det satt som en smäck! När vi kom hem hade sommarvärmen även hittat hit o alla sken som solar. 3 veckor efter det hände det värsta i mitt liv. Min bästa och älskade vän tog nämligen livet av sig. Nu var allt bara svart o hela sommaren var förstörd. Mitt liv förändrades tragiskt! Sommaren gick och det var den värsta tänkbara, men jag kämpade. Hösten o skolan började o det var också förjävligt. Under skoltiden har det hänt mkt, vi har startat ett företag och även det har gått upp och ner. Men allt är så himla lärorikt. Jag trodde att nu var det slut på alla tråkigheter. Men icke. Imorse dog nämligen Elsy. Ännu en dag med sorg! Nu sitter jag här o tänker efter. Hur livet kan förändras så snabbt, hur man ser saker o ting helt annorlunda nu. Ett år har gått. Jag har känt smärta, men jag har kämpat! Det här året har gett mig så mycket på både gott och ont. 2008 ett år jag helst skulle vilja kasta åt skogen, ett riktigt skit år. Men samtidigt ligger det nära hjärtat och i minnet. Men nu ser jag framemot ett nytt år. Ett år med glädje, det behövs.
2009, välkommen hit  !

Söndag

Herregud jag känner mig helt dygnvild! Men idag så är det då söndag.
Å igår blev det nämligen Husky, fast bara dit för att äta middag. Så Carro, Per, Jag, Ola, Daniel o Lisa for iväg o åt. Super mysigt o kanon-gott. Tack för det kära vänner!

Idag tycker jag det är kallt ute. Fast solen sken så fint mitt på dagen, så är det här ännu en dag som jag har hållit mig inne. Fy skäms!

Nä nu ska jag åter till mitt guitar-hero spelande.

Adjöken!

Lisa, du kommer väl snart?

Julen

Julen är även för detta året över. Har haft en mysig och rolig jul, även fast jag har haft noll julstämning. Julaftonen tillbringades iaf uppe i åsen hos mormor o morfar, med god mat, dryck o såklart alla klapparna. Jag blev super nöjd! När allt var klart åkte jag ner på nårsia för att umgås med Jenny. Vi gick upp till Färne där även resten av gänget var. Hamnade slutligen på norran o där hade vi alla trevligt! Tack alla som var med :)
Juldagen hade vi besök av Olas syrra med barn nästan hela dagen. Det spelades Guitar Hero o pratades. Kvällen var det meningen att jag skulle tillbringa den på skalet, men så blev inte fallet.
Gårdagen var den lugnaste dagen på länge. Vissa mådde inte så bra. Så jag satt o spelade Guitar Hero hela dagen o kvällen. Jag har blivit helt frälst i det :)

Nu är det helg o jag har inte en aning om vad den har att bjuda på. Det surras om Husky eller campingen ikväll. Sjäv vet jag varken ut eller in. Så vi får se :)

En sak är iaf säker. Jag har haft en riktigt mysig jul :)

På återseende!

Måndag

Jag är nu inne på mitt sista jullov. Hör, mitt sista jullov. Det är helt sjukt! Dagarna rullar på och nu är det bara 2 kvar innan julafton, som jag längtar! Julen kommer att firas uppe hos mormor & Morfar iår. Det blir nog bra!
Juldagen har jag iaf bestämt mig för att åka på skalet med tjejerna :) Vilket jag längtar till, det kommer att bli kanon!

Nu blir det nog inget mer bloggande innan jul. Så jag önskar er alla en riktigt God Jul :)


Lisa, du fattas mig !


Onsdag

Sista dagen o jag är så lycklig och lättad! Som jag ska njuta sen.
Igår o idag har vår Sara varit här o hälsat på oss, det har varit så roligt :) Märks att hon är saknad! Ebba var oxå med, shit vad stor hon hade blivit :) Sist vi såg henne var hon så liten.
Imorn blir det stan o sjukhuset. Ska även inhandla den sista julklappen! Helgen blir lugn. Prinsen har nämligen jour, förutom på fredag. Så det blir nog en städ-helg med mys :)


Nä nu blir det fika!

Lisa, du saknas!

6 Månader

Idag är det 6 månader. . 6 månader av obeskrivlig sorg och saknad. Jag tycker att tiden gått sakta, men nu när jag tänker efter. Shit det är ett halvår sedan! Men jag kommer fortfarande ihåg det som igår. Kommer ihåg samtalet i detalj, kommer ihåg chocken jag fick när jag mötte lillebror L. Helt fruktansvärt! Sommaren kommer jag däremot inte ihåg ngt av, den var en ren mardröm. Jag förstår ingenting. Är du verkligen borta? Jag väntar fortfarande på att telefonen ska ringa, väntar bara på att du ska höra av dig!
Det finns ett djupt sår i mitt hjärta, ett sår som aldrig kommer att läka, ett sår jag bär med mig livet ut. Men jag ska kämpa, även om livet känns hopplöst ibland o jag vill bara träffa dig, så ska jag kämpa. . Det var vi tre mot världen, idag är vi två. Vi ska kämpa!

Älskade vän, du som var mitt allt, kom till mig. Saknar dig så fruktansvärt mycket <3



Lucia

Idag är det den 13:e o det innebär Lucia. Å jag har kommit på en sak: Jag älskar verkligen Lucia. Vilken mysig stämning, alla bra sånger o allt. Det är en helt fantastisk dag! Det är 3 år sedan vår klass var luciatåg o vi var helt oslagbara. Jag saknar verkligen den tiden! Hade Lucia på skolan o jag medverkade nämligen i tåget, passade på nu för det här var nog sista gången man får medverka i något tåg. Dagen var bra, lucia-firande hela morgonen, sen fika dom underbara lussebullarna o sedan var dagen slut :)

Ikväll ska jag o min kära Jenny på Hede luciakröning. Lillasyster Lunnehed ska nämligen sjunga. Undra vem som får rysningar i kroppen? Jo jag skulle jag tro :) Så det blir mys.
Känns som det här kommer att bli en Jenny o Veronica helg, vilket behövs! Imorn blir det oxå något tok medans grabbarna svänger sina lurviga på campingen.

Nä nu ska jag leta i frysen vad som finns att erbjuda till middag.





Jag är lycklig som har min prins!

Onsdag

Ja två dagar kvar av denna vecka, som har gått fruktansvärt långsamt..
Funderar starkt på att lägga ner bloggen. Känns som jag inte har någon energi till att sitta här o skiva o dels inte veta vad man ska skriva om. Men ändå blir det ett ointressant inlägg lite då och då. Så vi får väl se hur det blir med den saken.

Just nu känner jag mig bara så fruktansvärt irriterad o lättstött. Tårarana är såå nära att komma för minsta lilla grej. Men man får ha såna dagar med.


Nä nu ska jag kika på roomservice medans herrn är på basket o jag är ensam i huset!

/ Veronica som saknar sin Lisa <3

Ååh jag blir så förbannad. Hur fasen kan man sjunka så lågt? Finner inga ord. .

Måndag

Ja helgen är över o den har varit kanon! Fredags blev det bara mys framför tv:n. Upp tidigt på lördag-morgon för att åka till P-O o Stina i viken, för att sedan åka till Sveg o ta bussen med alla andra från Däckab o åka mot Hudik. Resan dit var livat o rolig, alla var på toppenhumör o längtade till kvällen. Danske Thomas förgyllde resan med alla hans tokigheter. Runt halv 12 var vi framme, gick på stan i ett par timmar innan det var dags för bowling. Roligt :) När bowlingen var klar, checkade vi in på hotellet, sedan skulle alla på Däckab träffas o även Kjell som bjöd på glögg o annat dricka. Hem igen på hotellet för att duscha o byta om. Johnny o Rebecca kom till oss, hade himla trevligt. Sedan var det dags för att gå vidare dit vi skulle äta o titta på julgala. Å det var helt suveränt! Maten o underhållningen var kanon :) Efter det var alla i god form och det började dra ihop sig för pistvakt samt Smalare än Thord, det var kung! Jag, Rebecca o Anna-Karin dansade som aldrig förr. Kvällen blev sen o jag hade hur kul som helst! :) Dagen efter var inte lika rolig, bussresan hem var alla som döda fiskar o somnade på en gång. Var en liten chock när man kom hem bara. När vi åkte från Hudik var det 0 grader, kom till Sveg då var det -10, å när vi kom hem till Hede var det -22. Då kan man snacka om kallt. Å ännu kallare blev det - 26,5 grader. Fy tusan! Å på kvällen blev hela byn strömlöst. Kol svart överallt o alla eldade ljus. Mysigt :) Men tack alla som var med o förgyllde denna helg med alla tokigheter! Tack Kjell o Däckab. Bilder kommer senare. .

Halsen värker - Jag har ont.

/ Veronica med C

Fredag

Ännu en vecka har gått o nu återstår endast 2 till innan jullovet. Som jag ska njuta! Veckan har gått fort o hoppas att resterande två går lika snabbt förbi.
Igår gjorde vi en stor-uppstats med ljus igen, himla kul när det går bra för företaget :) Efter det hade vi skridskor på jumpan. Kände mi som en nyfödd kalv där på isen o efter 2 minuter skrek mina fötter. Skridskor är inget för mig! Idag har jag ont som fan i hela kroppen. Men kul var det :)

Ikväll ska jag ta med mina bustroll på badhuset, medans Hans o Anna är i stan. Efter det blir det såklart idol, samt packning inför helgen. Åker imorn-bitti o det ska bli hur mysigt o skönt som helst !

Nä nu ska jag slänga i mig lite mat, innan vi ska iväg :)

Saknaden blir bara strörre. . Vet inte om tiden går fort eller sakta. Snälla, kom tillbaka <3

RSS 2.0