Friday

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor !

Igår fick jag nog o bokade ett besök hos farbror doktorn o det visade sig att jag hade kusar i halsen, vilket resulterade i pencellin i 10 dagar. Fast tacka gud för det, för jag är redan bättre o har inge ont. Så nu tar jag hellre en tablett o blir bra. Ska dock tillägga att det inte är den minsta tabletten heller !

Snart slut på månaden oxå, då går vi in i november. Hallå, var tar tiden vägen ?!
Dessutom forum snart. Laddad? Nä inte ett dugg faktiskt.. Men jag hoppas det ändrar sig !
Matten då ? Ja den går åt fanders. Fy fan rätt ut sagt.
Om lite drygt en månad blir det flytt (igen). Men det kommer bli sååå bra, jag längtar verkligen !

Lyssnar på "Så mycket bättre" och får galna flashbacks sen förra säsongen. Jag, Erica o Jocke, våra crazy efterfester på gärdet, våran lilla roadtrip till Röros efter en måndaxklubb. Haha, den slår alla rekord ! Samt mycket, mycket mer. Underbara minnen, med vackra människor :)


Jag saknar en vän oerhört mkt, just nu är hon i Norge o jobbar. Men om mindre än en vecka är hon hemma igen. Såhär länge utan varandra har inte vi varit sen innan vi lärde känna varandra, typ förra året den här tiden. Det känns som jag känt henne hela mitt liv, men det är bara ett år och jag är oerhört glad att jag har henne som vän. Hon är så fin, omtänksam och ja jag lovar, världens bästa vän ! Hennes namn är Linn. Min älskade Linn !



Nä, iväg på nästa !

Highlife

Helgen - Ja den blev minst sagt highlife. Övertaggad tjej, slutade i allt för mkt drickande. Men satan så roligt det var ! Vi åkte taxi hem o var hemma vid halv fyra tror jag ?! Riktigt nöjd med kvällen. TAck allesammans ! Men när man vaknade i söndags, förstår jag varför jag inte varit ute på länge. Herrejäklar. Usch ! Nästan så jag överväger att vara chaufför i fortsättningen. Men som sagt, en riktig lyckad lördag iaf på alla sätt o vis :) Jobbar alla dagar den här veckan, utom idag. Men nu ligger jag i feber o halsfluss. Kul . Nej ! Igår blev det iaf film med Nx2. Nä nu ska jag knarka några alvedon o ipren, så halsondan, huvudvärken o öronvärken försvinner ! Det här blir bra, det här blir bra !

Skål

Satt hemma hos Fia o Lars i viken ett tag innan jag körde ner Niclas, Lars o Timo på fotbollsavslutning i Sveg. Så nu kan äntligen jag säga - Skål gott folk ! Känns som att den här kvällen verkligen kan sluta hur som helst . Gaaaahhh ;)

Cancer

Cancer, vilken jävla sjukdom rent ut sagt. Fan ! Tackar Linda för en super- mysig kväll iaf !

Rädd

Jag är rädd över vad som komma skall. Jag vill inte höra svaret. Fan ! Jag är livrädd. Men är beredd på det värsta tänkbara. Imorn får vi svaret från läkaren. Svaret som kan komma tänkas vara det värsta ! <3

Söndagsmys

Söndagsmys i viken !

Hoppsan

Man kanske inte är den smartaste i alla lägen. Men hoppsan, så gick det. Å jag har ingen annan att skylla på än mig själv. Skönt att slippa ångesten än så länge. Kanske smyger den sig fram senare eller så får jag ingen ångest den här gången. Gjort är gjort o det var inte första gången o jag gissar att det inte är sista heller ! På måndag blir det stan o hälsa på farmor o brorsan ska kolla svanskotan eftersom han fortfarande inte är bra.. Nä en promenad i solen. Sen blir det tårta !

Söderhamn

Söderhamn var toppen ! Kom hem i eftermiddags o då möttes man av en tråkig nyhet. Farmor har åkt in på sjukhuset o ska opereras imorn. MEN, läkarna är inte säkra på att hon klarar en operation. Men det är det enda dom kan göra nu. Hon klarar sig inte utan att opereras heller. IMorn ska jag jobba o kommer sitta spänt med tlfn o hålla alla mina tummar som går. Älskade lilla farmor, kämpa. Du klarar det här <3

Hastigt o lustigt

Hastigt o lustigt packade vi bilen o drog mot Söderhamn igår. Så här är vi nu ! Älskar spontana grejer o komma hemifrån är nästan det bästa :) Helgen spenderades med fina vänner, god mat o lite vin. Thanks ! Söndags blev det film o fikamys på frubacken :) Nä dags att ta sig en dusch. Sedan in till stan en sväng kanske ?! Over and out !

Kung

Haha, kung !

We found love

We found love - Rihanna har gjort det igen ! Blir troligtvis Umeå ihelgen. Hoppas, hoppas . Umeå, hotell o världens bästa erica, samt träffa några kära ansikten. Awesome ! För övrigt kan man inte annat än o skratta. Båda har kommit fram till att, de är det enda att göra i det här läget :) Tur man gör som man vill. Men vissa verkar ha lite svårt med det, tydligen.. Haha Nä iväg på nästa !

RSS 2.0